изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 18:50 EEST
6 вида женски оргазъм    
Любопитно Сексът е едно безкрайно пътуване, в което партньорите откриват и опознават своите желания, страсти, горещи точки. През безкрайното пътуване от емоции, ние се сливаме не само на физическо, но и на духовно ниво. Както всяко приключение, така и това е изпълнено с много тайни за женския оргазъм. Запознайте се с 6 от най-често срещаните видове женски оргазми и не забравяйте, че дори едно нежно докосване на кожата на партньорката ви, може да я доведе до екстаз.

Клиторен оргазъм

Оргазъм в следствие на стимулиране на клитора, който е най-чувствителната зона на женското тяло. Усещането започва интензивно и изпраща продължаващи вълни на възбуда към цялото тяло. Клиторът има около 8000 нервни окончания и е отзивчив на определени докосвания.

При някои жени в зависимост от степента на чувствителност стимулацията му става само с няколко нежни докосвания, докато други предпочитат по-силна и твърда стимулация. По време на възбуда, той набъбва леко и добива малинов цвят, а след оргазъм е изключително чувствителен, дори болезнен.

Вагинален оргазъм


Вагиналният оргазъм започва във влагалището и остава фокусиран в долната част на таза. Усещането е за възбуждащо свиване на матката, тазовите мускули и дори ануса, като възбудата бавно или по-интензивно обхваща цялото тяло. Тези контракции на тазовите мускули изтласкват тялото в една експлозия от оргазми.

Вагиналният оргазъм може да бъде продължителен, стига партньорът да усети женската възбуда и да поддържа един добър ритъм. Ако в този момент се стимулира и клиторът, оргазмите достигат своята връхна точка.

При някои жени възбудата е толкова силна, а оргазмите толкова разтърсващи, че може да еякулират.

Оргазъм след възбуда на А – точката

До този вид оргазъм жената може да достигне след дълбока вагинална стимулация. Точката се намира на същата вагинална стена, на която се намира и G точката. В края на вагиналния канал и между шийката на матката и пикочния мехур.

Изключително чувствителна тъкан, която може да стимулирате с по-дълбоко проникване, например в „Кучешката поза“. Или добавяйки малко разнообразие в сексуалния ви живот използвайки секс играчки. След А – оргазмът мястото може да стане изключително чувствително.

Партньорът трябва да бъде внимателен и нежен към половинката си по време на половия акт или сексуалната игра. Много дами описват този вид оргазъм като рязък и невероятен на усещане.

Оргазъм в следствие на стимулиране на U-точката

За да достигне жената до този вид оргазъм, трябва да се стимулира една малка зона, която се намира над и от двете страни на уретрата. Дали жената ще изпита силна възбуда зависи от това как партньорът й ще я предразположи.

Оргазъм в следствие на стимулиране на гърдите

Женските гърди са изключително чувствителни. Ето защо партньорите трябва да отделят също толкова нежност и внимание на тях, както на останалата част на женското тяло.

Когато биват стимулирани с докосвания, нервните им окончания се свързват с тези на гениталиите. Често се случва жените да достигнат до оргазъм по-лесно след стимулиране на гърдите им, отколкото след клиторна стимулация. И тук чувствителността при всяка жена е различна.

Анален оргазъм

До него биха могли да достигнат дами, които често практикуват анален секс. Мястото е чувствително и болезнено, затова партньорът предварително трябва да предразположи половинката си и задължително да се използва лубрикант.

Когато мъжът е нежен и следва движенията и желанията на женското тяло, жената може да достигне до оргазъм, който е по-интензивен от клиторния и вагиналния взети заедно.
http://www.az-jenata.bg

Най-любимите секс пози на жените /18+/
ЗА ДАМИТЕ: Лъжата в леглото трови любовното щастие
Неговите ерогенни зони според зодията /18+/
Всяка трета жена симулира оргазъм
Кога оргазмът се превръща в кошмар?
Оргазмът на жените може да се удължи до 4 месеца /18+/
Жените не мастурбирали – да, бе, да!
Taйната на мощния вагинален оргазъм /18+/
С термометър в леглото - 25° за женски оргазъм /18+/
Как изглежда сексуалната пирамида?
Секс пози за максимално удоволствие /18 +/
Няма сън, няма оргазъм
Кое увеличава женското удоволствие в секса?
Анимирани Sex пози
СЕКС ПОЗИТЕ СА ЧАСТ ОТ ЛЮБОВТА В СЕМЕЙСТВОТО И НЕ ГИ ПРЕНЕБРЕГВАЙТЕ

 


Сходни връзки

6 вида женски оргазъм | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди