изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 11:02 EEST
Уникална руска карта разкрива миналите ни животи!    
Любопитно Да открием миналите си прераждания е вълнуващо и интересно приключение. То може да ни разкрие важни нови страни от нашия психологически профил, интересни неща за нашите взаимоотношения, кариера и здраве, пише beu.bg.


Съществуват различни техники за навлизане в света на предишните животи, но един стар руски метод ни дава най-ясна картина. Той и до днес е считан за най-точният, правен някога. За да откриете какви сте били в миналия си живот, трябва да вземете предвид пълната си дата на раждане и да следите инструкциите от следващите таблици.

За по-лесен ориентир, ще използваме един пример: 09.11.1984г.

В таблица №1 от вертикална колона трябва да откриете първите три цифри от годината си на раждане. В хоризонталния ред търсите цифрата, която съвпада с последната от годината ви на раждане. При пресичането на двете линии, проследявате буквата, която ще се използва при следващите изчисления.

Пример: Година на раждане 1984 – буква „m”



В таблица №2 в първата вертикална колона открийте месеца си на раждане. Буквата, установена по таблица №1 попада в хоризонталния ред на месеца или в мъжката или женската част на таблицата и така се открива какъв е бил полът ви в предходната инкарнация.

Мъж:



Жена:



За по нататъшното изследване е необходимо да отбележим цифрата и планетата от хоризонталните редове на месеца в горния и долния край на таблицата, а втората вертикална колона (над която е изписана думата Знак) представлява индексът на причината за нашата смърт в миналия ни живот.

Пример: Месец на раждане XI, буква от таблица №1 „m” = Жена = планета Уран = Знак "с" = цифра 3

Таблица №3 разкрива характера на личността в предишния живот. В първата вертикална колона открийте планетата, която е установена по таблица №2 и в зависимост от това дали сте родени на четната или нечетна дата, проследете какво посочва таблицата за характерните черти на личността ви от миналия живот.



Пример: Дата на раждане 09 (нечетна) – планета Уран = Мечтател и идеалист. Търси причините за нещата. Цени истината, ненавижда лъжата. Помага на слабите. Горд.

Таблица №4 се използва, за да се открие страната, където е живял човек. Започва се от колоната с планетите, като се открива тази, която сме установили по таблица №2. В колоната с рождените дати откриваме своята. По хоризонталата срещу датата на раждане и в зависимост от установения пол при предходното прераждане, намираме ключовата цифра, която ще използваме в таблица №5, за да разберем къде сме живели в предишния си живот.



Таблица №5 - в коя страна или регион сте живели



Таблица №6. - За да установим от каква смърт сме починали в миналия си живот, отново ползваме данните от табл.№2 – използва се буквата от втората вертикална колона, над която е изписано „знак“, която се засича с месеца ни на раждане и цифрата от най-горния хоризонтален ред над буквата, установена по таблица №2.


Пример: Месец на раждане XI, буква, установена от таблица №1 “m” = Пол Жена, Знак „с“, цифра, съответстваща на буква “m” в таблица №2 = 3 = с3
Таблица №7. - На същия принцип, като вземаме предвид данните от таблица №2, можем да проследим какви ще бъдем в следващия си живот.



Последната дата на прераждане можем да видим от таблица №8 – използва се месецът на раждане и ключовата буква от таблица №1.


http://www.bulgariautre.bg/

 

 


Сходни връзки

Уникална руска карта разкрива миналите ни животи! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди