изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:20 EET
Секс игри за дъждовни дни и вечери /18+/    
Любопитно Колкото и интересен и разнообразен да е вашият любовен живот, за да поддържате огъня на страстта, трябва да бъдете изобретателни. През времето на пролетните и летни дъждове има много романтика, която възбужда желанието на партньорите за повече любов.

За да бъдат вашите дъждовни дни и вечери наистина вълнуващи, споделяме няколко идеи за любовни игри, които да ви сближат още повече с половинката.

Twister

Ако никога не сте играли тази забавна игра, дъждовните дни и вечери са подходящото време. За да бъде максимално интересна и вълнуваща, добре е вие и партньорът ви да бъдете оскъдно облечени.

Играта на twister не само ще ви накара да се усмихнете, но и ще бъде истинско сексуално изпитание за вас. Може да изиграете повече от една игра като този, който е загубил постепенно да сваля дрехи от себе си.

Сладко изкушение

Храните афродизиаци също могат да бъдат част от вашите любовни игри. Използвайте ягоди, шоколад, сметана. Завържете фино шалче около очите на партньора си. Легнете на спалнята и поставете ягодка или малко шоколад на тайно от него място.

Без да използва ръцете си и със закрити очи той трябва да намери сладкото изкушение. Вие може да му помагате с „топло“ или „студено“.

Предизвикателството 60 секунди

Всяка част от вашето тяло е наситена с нервни окончания, които само с едно подходящо докосване с пръсти, устни, език и т. н. могат да ви накарат да изтръпнете от удоволствие. В предизвикателството наречено 60 секунди разполагате точно с това време.

Най – напред вие или партньорът ви трябва да си изберете част от вашето тяло и в рамките на минута другият така да стимулира избраната гореща точка, че половинката му да усети експлозивна възбуда. В тази игра партньорите трябва да се редуват.

Истина или предизвикателство

Вероятно преди години сте играли на тази игра с приятели. Сега имате възможност да я изиграете на едно друго, ново за вас ниво – сексуално. Задавайте въпроси свързани със сексуалните фантазии, сънища и т. н.

Задавайте такива въпроси, че отговорите да ви харесат. Разбира се предизвикателствата са другата, по-интересна част от играта. Осмелете се да поискате от партньора си нещо, което отдавна ви се е искало да пробвате.

Без ръце

Без ръце е любовно предизвикателство, в което единият партньор не може да използва ръцете си, за да докосва другия. Идеята е с повече въображение да направите секс играта вълнуваща и продължителна. Използвайте кубче лед, перо, устните си.

За да бъде играта по-вълнуваща и за да почувствате възбуждащия контрол над половинката си, завържете ръцете му/й с шал, вратовръзка или белезници.

Снимка: thinkstock

http://www.az-jenata.bg

6 вида женски оргазъм

Какъв е секс стилът ви според зодията?

Палави въпроси, които да зададете на гаджето си в леглото /18+/

Няколко вида женски оргазми, за които мъжете трябва да знаят /18+/

10 закона на сексбомбата

Няколко съвета за едновременен оргазъм /18+/

Носталгия по секса с бившия мъчи една трета от жените

Най-странните закони, забраняващи секса

Жените с чувствителни пръсти правят повече секс

Мъжете по света си ги премериха. Ето резултатите

Неговият стил в секса

Правилата на летните секс авантюри

Ах! Какви секс игри е въртяла Диана Любенова?

Сензационно! Лора Караджова участвала в оргии като секс играчка! /ВИДЕО +18/

Черната Златка ще дава уроци по секс!

Лора Крумова обичала да я тласкат отзад пенсионери! Ето и кои са те!

Секс стимуланти, които ни побъркват

5 нови секс инфекции

Най-скъпата секс играчка е дилдо от бяло злато

Пътеводител за женските ерогенни зони

 


Сходни връзки

Секс игри за дъждовни дни и вечери /18+/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди