изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 13:42 EEST
Скандал в Дания: Порноклипче с насилие приканва гласоподаватели (ВИДЕО 18+)    
Европейски съюз Парламентът в Дания днес започна да изтегля анимационно филмче, което приканва гражданите да участват активно в Евроизборите. Клипчето е част от официалната кампания на страната. В него обаче се съдържат толкова много сцени със секс и насилие, че още с първите няколко излъчвания по телевизията предизвика скандал.

В началото на клипчето се появява отрязана глава, от която тече кръв. След това пък следват кадри с мъж, който се отдава на групов секс с пет жени. Още по-скандалното е, че самият клип представлява официално видео на парламента в Дания. Следват още сцени на секс и насилие. До края главният герой на рисуваното филмче пребива всеки, който се колебае дали да използва гласа си в Евроизборите през май.

След премиерата на клипчето председателят на парламента в Дания Могенс Ликетофт се опита да го защити и твърдеше, че всеки, който не го харесва, няма чувство за хумор.

„Целта оправдава средствата. Ако целта ни е да привлечем вниманието на младите избиратели, то този клип е напълно подходящ”, твърди той, читиран от ежедневника Aftenposten.

Под натиска на обществеността обаче Ликетофт бе принуден да изтегли клипа.

Филмчето се разказва за героят Вотеман, който в миналото е забравил да гласува за Европейския парламент и по този начин е загубил възможността да влияе върху важни проблеми. Затова решава, че ще се опита да принуди хората да гласуват, дори и ако трябва да използва насилие.http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Скандал в Дания: Порноклипче с насилие приканва гласоподаватели (ВИДЕО 18+) | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди