изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 15:26 EEST
В САЩ: Шестима братя изнасилвали близо 10 години малката си сестра    
По светаСемейство от американския щат Северна Каролина са обвинени в това, че шестимата братя са изнасилвали момиче в течение на близо десетилетие, като родителите им са знаели за ужаса, но не са си мръднали и пръста, за да го спрат. Братята Джаксън и техните родители – Джона и Нита, бяха арестувани миналия вторник, в резултат на разследване на семейството, продължило една година.
Семейство от американския щат Северна Каролина са обвинени в това, че шестимата братя са изнасилвали момиче в течение на близо десетилетие, като родителите им са знаели за ужаса, но не са си мръднали и пръста, за да го спрат. Братята Джаксън и техните родители – Джона и Нита, бяха арестувани миналия вторник.


За насилието, което е започнало, когато момичето е било само на 4 години, е станало известно, след като през 2012 г. единият от братята е признал пред местен пастор, че е извършил грях. По време на годините на насилието, продължило докато жертвата не навършила 14 години, семейството живеело в порутена къща в окръг Пъркуимънс. Съседи споделят, че семейството било много затворено.

Предполага се, че единият от братята е казал на полицията, че майка му е станала свидетел най-малко на едно от изнасилванията, но спокойно си е тръгнала без да направи нищо. 54-годишната Нита Джаксън и 65-годишния й съпруг Джон са обвинени в престъпно неглижиране на дете и насилие срещу момичето.

„Познавам семейството. Те живееха затворено, не общуваха с никого. Децата не ходеха на училище, образоваха се вкъщи. Затова те са много ограничени, някои от тях дори пишат с трудност. Не съм учуден, че се е случило такова нещо“, казва шерифът Ерик Тили. „Лично аз смятам, че родителите са виновни, но те ще получат по-меки присъди, отколкото братята. Тяхна отговорност е било отглеждането на тези деца, а те са я пренебрегнали“, каза шерифът за WKTR.

Когато полицията се опитала да говори за първи път с жертвата, семейството попречило на срещата. „Колко хора ще влязат в полицейския участък и ще кажат: “Правих секс с дете“? Това просто не се случва. Тези деца наистина вярват в Библията. Те са знаели, че това не е редно и е трябвало да го споделят с някой“, казва Тили.

След като полицията е започнала да разследва семейството, то се е опитало да избяга заедно с момичето в Колорадо. Там обаче жертвата се е свързала със службите за закрила на децата. Полицаи от Северна Каролина били командировани в Колорадо, където интервюирали момичето, което днес е на 16 години.

Предстои братята и семейството да бъдат изправени пред съда. /  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

В САЩ: Шестима братя изнасилвали близо 10 години малката си сестра | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди