изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 02:07 EEST
Секс поза за всеки случай /18+/    
Любопитно Сексът е най-сближаващият акт между двама души. Понякога обаче може да се появи болка, желание за бременност (но неуспех в опитите), съмнения относно безопасността. Има секс поза за всяка ситуация! Най-добрите препоръки, събрани от съветите на специалистите!

Най-добрата поза за зачеване на бебе

Макар да е вярно, че можете да забременеете при всяка поза, има една, която е най-добра измежду всички! Специалистите по сексология препоръчват мисионерската поза като най-увеличаваща шансовете за зачеване. Ако правите секс, за да се сдобиете с наследник, загърбете за малко палавите игри и го направете по старомодния начин.

Поставянето на възглавница под таза може да увеличи допълнително шансовете, защото тазът ще е добре повдигнат и по този начин ще се улесни пътят на сперматозоидите до яйцеклетката.

Най-добрата поза за максимално женско удоволствие

Тази поза е близка до мисионерската, но не се изисква чак толкова силно тласкане. За да може да достигне дамата до оргазъм по време на секс без допълнителна стимулация, партньорът трябва просто да приплъзва плътно раменете си през нейните. Цялото му тяло се трие плътно в женското и така по-лесно се стимулира клиторът. Оргазмът е в кърпа вързан.

Най-добрата поза за дълготраен секс

Преждевременната еякулация може и да е медицински проблем, но ако се дължи просто на прекомерно несдържаема възбуда, има поза, която да удължи максимално вашето удоволствие.

Поза „Лисица“ е вариация на мисионерската, в която краката на жената се качват чак до раменете на мъжа. Ако сте достатъчно пластична, качете краката си върху раменете му. Така ще си осигурите максимално дълбоко проникване, удоволствие, а той може да контролира темпото.

Най-добрата поза срещу болка по време на секс

Ако страдате от болка при проникване, редно е да се прегледате при лекар, да не би да има медицински проблем, предизвикващ това състояние. Ако не – следната поза е най-подходяща за вас. На първо място използвайте повече лубрикант на водна основа!

Най-добре е да сте отгоре, когато има наличие на болки по време на акт. Така можете да контролирате темпото и дълбочината на проникване.

Най-добрата поза за свръхнадарени мъже

Свръхнадареността е желана от много мъже, но за повечето жени може да се окаже проблем, защото се появява болка и невъзможност за нормален полов акт. В такива случаи най-подходящо е страничното проникване.

При него мъжът е легнал странично, а жената е перпендикулярно на него. Краката й са изцяло върху тялото му. С ръка обхваща основата на пениса и по този начин контролира дълбочината на проникването и честотата на темпото.

http://www.az-jenata.bg

Китайска деветка: Нова секс техника за върховно удоволствие на жената /18+/

Най-любимите секс пози на жените /18+/

Едни от най-честите митове за забременяването

Маниаци опитали 365 пози от Кама сутра за 3 месеца (18+)

Коледни секс пози /18+/

Секс пози, фелацио и афродизиаци – ново секс шоу образова зрителите

Най-добрата поза за забременяване /18+/

Секс митовете, които научава от порното

Секс пози за бърз оргазъм

Коледни секс пози: Tиха нощ

 


Сходни връзки

Секс поза за всеки случай /18+/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди