изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 00:02 EEST
Вижте русата моделка, заради която откачи девственият убиец    
По светаМоделката, наречена от убиеца девственик Елиът Роджър „зла ку*ка“ и която той обвинява за омразата си към всички жени, е тотално съкрушена, че е свързана с клането. Това разкри нейния баща. Поразително красивата Монет Мойо „е дразнила и осмивала“ Роджър, след като двамата са се срещнали в училище. Тя обаче въобще не подозирала, че гаврите с младежа, който никога не бил правил секс, ще доведат до отмъщение към целия женски вид, за което той говори в своя манифест от 140 страници.





Реализирайки плана си за кървавото отмъщение, Елиът наръга до смърт трима свои приятели в дома си, след което застреля две момичета, членуващи в университетско сестринство и момче в Санта Барбара в петък.

Вчера бащата на Монет, каскадьорът от Холивуд Джон Мойо защити дъщеря си, казвайки, че е смешно дори да се мисли, че тя е изиграла някаква роля в масовото клане на Роджър.

Говорейки от своя дом в Уест Хилс в щата Калифорния той каза за „Мейл Онлайн: “Тя е била само на десет години, за Бога. Тя въобще не си спомня този човек. Той е социопат. Тя не го е виждала, откакто завърши училище“. „Тя е съкрушена от цялата работа. Все едно, че тя е виновна за ужасната трагедия заради нещо, което тя не е направила и не си спомня“, каза още Мойо.

Каскадьорът добави, че твърденията на Роджър, че неговата дъщеря го е „дразнила“ са напълно неверни. „как може 10-годишно момиче да се гаври с 12-годишно момче? Може би момичетата от компанията й са го бъзикали, за да се забавляват, но те все пак са били деца. Дъщеря ми не е хулиганка. Тя е един от най-добрите хора, който може да срещнете. Вероятно тя го е отблъснала след агресивните му предложения. Щом смятате това за гавра, така да бъде“, смята Мойо.

По думите му, дъщеря му си спомня Роджър само като „странно хлапе“. „Той беше странен преди и е странен и сега. Тайно я харесваше, но тя въобще не му обръщаше внимание. Ако се замислим, той можеше да я убие“, каза още бащата на фаталната блондинка.

Мойо също изрази съболезнованията си на Родителите на девствения убиец. /  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Вижте русата моделка, заради която откачи девственият убиец | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди