изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 04:22 EEST
„ФАРЪТ БОРИСОВ“ – ЕДНА СЪВРЕМЕННА ИДИЛИЯ НА ШАБЛЕНСКИЯ БРЯГ    
Туризъм С тържествен водосвет на 1 юни беше открита рибарска хижа „Фарът Борисов“.  Разположена на самия морски бряг на Шабленския залив, хижата определено ще се превърне в любимо място за любителите на красотите на северното Черноморие. 



Заради идиличния пейзаж, уютните стаи за гости с изглед към морския безкрай, богатото меню, наситено с рибни деликатеси и всякакви вкусотии, както и заради гостоприемството на екипа професионалисти, подбрани от собствениците на новото морско заведение – семейство Борисови. Сред искрени емоции и пожелания за здраве и много доволни гости, лентата на новото заведение преряза кметът на община Шабла проф. Райна Бърдарева. А всички поканени имаха удоволствието да опитат уникална рибена чорба, чиято рецепта от години се пази в семейство Борисови и да се насладят на невероятни рибни деликатеси. Екипът на НДТ, съпреживял събитието, отсега е сигурен, че „Фарът“ ще се „пука по шевовете“, тъй като хижата е малка – тя разполага едва с 15 места за нощувка и 30  места в ресторанта, а сто на сто съвременните удобства, съчетани с невероятна природа и страхотно обслужване, ще предизвикат сериозен интерес – както сред пристрастените към риболова, така и у онези, които просто обичат да почиват сред тишина, уют и удивителна красота. Пък и за всички, които искат първи да посрещнат изгрева в България – тъй като хижата се намира непосредствено до Шабленския фар – най-източната точка на нашата родина.
Ще открехнем завесата за най-нетърпеливите – за резервации те могат да позвънят на тел. 0888 306941  















 


Сходни връзки

„ФАРЪТ БОРИСОВ“ – ЕДНА СЪВРЕМЕННА ИДИЛИЯ НА ШАБЛЕНСКИЯ БРЯГ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди