изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:20 EET
Ванга предсказала потопа във Варна!    
НовиниПорои ще ни давят през късна пролет, ще има реки от трупове. Това е едно от трите предсказания, направени от пророчицата Ванга пред руснака Анатолий Любченко приживее, пише struma.com.

Пророчеството е направено за 2014 година и случилото се във Варна, Добрич и Търновско е точно такова. Другото й твърдение също е в процес на сбъдване – „Държавата ще преживее катаклизми, управляващите ще имат проблеми”. Има и такива, които за щастие не са станали реалност : „Кръв, много кръв виждам в София през май 2014. Ония горе ке паднат доле, ке паднат в кръв. Над 100 човеци ще загинат по улиците”.

Думите й записва украинският пътешественик и бизнесмен Анатолий Лубченко, който посещава баба Ванга 2 години преди смъртта й през 1996 г. Пред него Ванга говори за България и точно назовава настоящата 2014 г. Предсказанията й са общо три, при това доста кратки.

Ванга е казала още: „Нов човек, висок, от чужбина, ще поведе България за добро”.
Освен политиката Ванга споменава и болестите, за които вижда развитие в бъдещето. „По-лоша от СПИН-а болест ще ни порази, и главно мъжете”. Дали въпросната болест ще удари само нашата страна или цялото човечество не става ясно от шокиращите думи на пророчицата.

Преди Ванга да отговори на въпроса на Лубченко дали ще пази хората и след смъртта си, касетофонът спира. На записът се чува шум от натискане на копче, но украинецът не помни да е посягал към уреда. По-късно казва, че пророчицата е заспала точно тогава. Според истинските й последователи обаче висша сила е спряла отговорът й да остане документиран.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Ванга предсказала потопа във Варна! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди