изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:25 EET
Проститутки готвят линч за Хисарския поп – заканват се да вадят секс компромати!    
Интервюта Той: Тая ку*ва един път яде бой от жена ми!

„Аз съм проститутка от Пловдив. Кажи на Хисарския поп, че ние, проститутките, няма да позволим той да се гаври с нашата древна професия”, написа в лично съобщение до репортера ни в социалната мрежа жена, представила се като Lilqna Ivanova Лиляна Иванова, барманка от Пловдив. Веднага след излизането на интервюто в „ШОУ”, в което Димитър Андонов обяви, че ще съди своя фенка за тормоз, Лиляна започна да пълни пощата на репортера ни с писма. „Хисарския поп ползва услугите на проститутки, затова няма да му позволим той да хвърля кал върху нас! Ние, проститутките от Пловдив, притежаваме клипове – видео материали, в които се вижда как Попа прави секс с проститутки. Ще пуснем клиповете в социалната мрежа, за да види цяла България как Хисарския поп ходи при компаньонки. Нещо повече – Хисарския поп държи в хотела си стая, която се ползва от проститутки”, пише въпросната дама. При предложението обаче да предаде въпросното секс видео с Димитър Андонов и да разкаже за проблемите си в интервю за изданието ни, тя отказа телефон за връзка, а по-късно се покри. По този повод потърсихме Хисарския поп за коментар: 

- Митко, познаваш ли жена на име Лиляна Иванова?
- Ами… не мога да се сетя. Каква е тази жена? С какво се занимава? Защо ме питаш?

- Във Фейсбук ми е изпратила съобщение. Пише ми: „Аз съм проститутка от Пловдив”…
- Оха!

- „Хисарския поп също ползва услугите ни, той ходи по проститутки”, пише тя?!
- Боже мили, Господи! Ела си прибери вересиите! Проститутки ще ползвам аз – тази ненормална ли е, откачена ли е?! Казвам ти:

да умра до сутринта, ако съм закачал проститутка!


- Дамата твърди, че притежава видеоматериали, в които се вижда, как правиш секс с проститутки?! Нещо повече – щяла всеки момент да ги пусне в социалната мрежа, за да ги види цяла България?!
- Моля?! Това е вече свръх нахалство от страна на проститутките и тъпите жени, които не могат по друг начин да си извадят хляба, освен с хуйове по магистралите! Те са такива, дейба тяхната мама, аз много ги мразя! Като мина някъде, и ми махат с ръката, аз веднага им показвам среден пръст и им викам: „Дейба вашта мамица мръсна, дейба. Няма ли една мотика за теб, да вземеш да копаеш ти, нещо да произвеждаш, а си тръгнала по най-тънкия начин да си вадиш пари!”. Абе, е...и им майката! Нали много яко я насолих тая Даниела и сега какво ли си викат: ”Да вземем и ние да оправим Хисарския поп”. Да ти кажа, хич не ми пука от тая работа!. Те дори не са и точно проститутки, те са крадли! Изроди! Да тръгнеш по този начин да си изкарваш хляба, ако имаш мъж и деца, и да ги изоставиш!... Знаеш ли какво значи това!? Най-много ги мразя проститутките и поп фолк певиците, защото и те са същите.

- От този профил ми изпращат съобщения, че ти също държиш стая в хотела си, която ползвали проститутки?!

- Абе, тази жена е ненормална! Нека още сега да дойдат и да ме проверят! Жив човек няма при мен! А и у нас Хисарския поп живее в хотела си – б.а. идват интелигентни хора, полковници, генерали са преспивали. Това са номера на оная ку…ва, за която ти разказах. Тя е толкова тъпа и проста, но за такива работи й идва на акъла! Знае как да тормози хората. Два дена ми цъкаше по телефона, на една минута по пет пъти звъни. Цъка и затваря, цъка и затваря. Но като излезе интервюто – спря.

Твоята мамица!...


Идва ми отвътре да псувам, като говорим за нея! Това са най-опасните жени на този свят!... Аз ще я съдя за това, че е направила мой профил във Фейсбук и от мое име комуникира с хората. Тя знае, че ще я съдя и сега се чуди какво да измисли. Онзи ден ми се обади Руси Русев, един колега, музикант певец, който пее в „Бургаски вечери” . „Бате Мите – казва - говорихме с теб по скайп”. „Какъв скайп?! Аз нямам скайп, бе, моето момче!”... Тая по цял ден е на компютъра. Това е човек, който не е изпържил две яйца в живота си! Като я разбрах какво представлява, я изгоних. Резил! Аз това, което съм казал, мога да го подкрепя с доказателства. За всичките й изпълнения едно сто души свидетели могат да говорят.

- Съпругата ти как възприема този тормоз?
- Нормално, кълне я, проклина. Казва: „Ако я видя, ще я удуша!”. Тя, жената, макар и да я боли кръстчето, е здрава. Тая ку…ва един път яде бой от жената. Онази почна да дрънка: „Да ми ядеш говната, да ти сера в устата!...” и жената, като се ядоса, малееее!… Вика: „Огън да те гори, мама ти проститутска!”. Онази бяга, а жената с бастуна я налага! Трябваше да ги снимам на клип. Мария, съпругата ми, е златна жена! Няма втора като нея! Има коксартроза, ябълката й е износена. Единият й крак остана по-късичък с 5-6 сантиметра, получи и два инфаркта. А беше номер едно, най-красивата и щастлива жена в Хисаря! Във Военния санаториум, където работеше дълги години, сервираше на Добри Джуров и на всички генерали и министри. Уважаваха я най-видните хора в България. Златна жена, всички й падаха в краката!

- Къде я намери тази златна жена?
- Не съм я намирал,

откраднах си я!

Аз съм от село Брестник, тя - от Куклен. Береше тютюн, цялата в катран се прибираше. Много си я харесах, затова си я откраднах. Една вечер зет ми, сестра ми и един братовчед я спряха уж да й кажем нещо и аз я откраднах. Бях на 18 години, тя - на 16. Аз влезнах в казармата и тя след 15 дена роди. А на 13-ия ден, преди да се уволня, роди другия син. Кога направихме детето?! О, аз имах много отпуски и аз стоях на село. Тя е дълга и широка за разказване. Във Военната болница намерих един хубав доктор, който започна да ми дава отпуски. През това време с един братовчед събрах пари и си купих един по-голям акордеон и след една седмица започнах да правя танцови забави…

Големият ми син и той е инвалид. Като бебенце на 6 месеца получи кръвоизлив в мозъка. Боледуваше от магарешка кашлица, коклюш. При кашляне силно се задави, и стана белята. Аз бях в казармата. Оттогава си го гледаме - какво да правиш - не можеш да си оставиш децата. И на най-големия си враг не пожелавам детето му така да пострада. Синът оживя, но лявата му ръка и крак са парализирани. Ходи, върти, мята крачето, но се измъчва. Ако знаеш колко пари сме дали, за да го лекуваме! Падна много лошо и си счупи баш болния крак. Колко ядове пак ни се струпаха на главата, колко неприятности! Плащаме да го гледат, защото всичко е под него. Да пази Бог от такова нещо! Синът ми е вече мъж на 54 години! Гледам го като писано яйце.

Цял живот съм го носил като воденичен камък на гърба си

Не е за разправяне! Животът никак не ми е лесен, но поне е съдържателен. А такива ку…ви, дето се обаждат, те ми завиждат. Защото те не могат по друг начин да си изкарат хляба. Аз ще ходя по проститутки?! Боже мили, Боже!...

- Може би тази жена, която те тормози, е била нещастно влюбена в теб?
- Може! Но тя не е добре. Казах й: Има болници, има психиатрии. Почни да взимаш някакви лекарства. Когато се запознахме, тежеше 95 кг, стана на 45! Как ги смъкна, мама й дейба, как не пукна, че да умре! Мъжът й в Гърция й дава ядене, тя яде и после ходи да повръща в тоалетната… И какви компромати за мен може да извади?! Тя просто е ядосана. Да си изяде кукумявката от яд! Боклук! Сега ще я съдим и ще види за какво става въпрос!


Едно интервю на Мария ДРУМЕВА

http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Проститутки готвят линч за Хисарския поп – заканват се да вадят секс компромати! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди