изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:46 EET
Шест издайнически белега, че той е зле в леглото    
Любопитно Всяка жена си мечтае за идеален любовник. Как обаче да разберем дали мъжът е добре или зле в леглото още преди да стигнем до интимни отношения? Тази изпреварваща информация би спестила много разочарования. Съществуват няколко признака, които могат да ви подскажат дали вашият избраник е вещ любовник или посредствено мъжле, съобщава "Монитор".


Не може да се целува
Един от признаците, че мъжът няма да ви достави удоволствие в леглото, е неумението му да се целува. Ако докосва устните ви сухо и вяло, очевидно и на следващите етапи няма да успее да ви възбуди. Този тип партньори са подходящи за жени, които не се интересуват много от секс. Ако целувката му е твърде „мокра“, това също подсказва, че чувствеността не е неговата най-силна страна. Друг издайнически признак за слабия и скучен любовник е, че той не използва езика си по време на целувки.

Дебелашко държание
Мъжете, които имат дебелашко поведение, се държат и в леглото по същия начин. Те се стремят единствено да получат сексуално удовлетворение, без да се интересуват от потребностите на партньорката си.



Самохвалство
Отнасяйте се с подозрение към мъже, които постоянно разказват за любовните си похождения. Добрият любовник не парадира със сексуалните си преживелици. Ако вашият избраник обича редовно да разказва басни на интимна тематика, значи не го бива в леглото. Психолозите смятат, че хората, които говорят често за секс, са крайно неуверени в себе си.

Не може да танцува
Умелият любовник води добре партньорката си на дансинга, не я настъпва и не пристяга твърде силно талията й. Лошо танцуващите мъже обикновено се егоисти в леглото. Човек, който не усеща ритъма, няма да усети и желанията ви по време на секс. Впрочем същото важи и за жените, които не умеят да танцуват.

Свенлив поглед
За да определите навреме добър ли е избраникът ви в секса, обърнете внимание на погледа му. Той до голяма степен издава характера. Ако ви се струва, че мъжът се притеснява да ви погледне в очите или да огледа тялото ви, това е сигнал да се замислите. Такова поведение може да е следствие от неопитност в леглото и страх от интимни отношения.

Мирише лошо
Няма значение дали става въпрос за зловоние от устата или тялото. Важното е, че лошо миришещият мъж ще замирише още по-ужасно, когато се съблече. Твърде тежкият парфюм също е повод за безпокойство. Той може да свидетелства за огромна суета и нарцисизъм или за нарушено обоняние. Възможно е също мъжът да се облива със силен парфюм, за да прикрие някаква специфична телесна миризма, която тепърва ще усетите.

Днес+

Най-лошите любовни комбинации според зодиака

Най-странните сексуални закони

Лицето издава какъв е човекът в леглото

Кои хора са по-разкрепостени в секса

Защо мъжете харесват високите токчета в спалнята?

Кои зодии си пасват?

5-те типа мъже, които ще отровят връзката ви

Нова дрога превръща жените в нимфоманки

Какъв е секс стилът ви според зодията?

Формата на пръстите на ръцете издава каква личност сте

Какво показва цветът на очите за него?

Ягоди превръщат жените в секстерористки

Китайска деветка: Нова секс техника за върховно удоволствие на жената /18+/

Защо той не иска да прави секс

Най-любимите секс пози на жените /18+/

Как да разпознаете мъжът тип Казанова

 


Сходни връзки

Шест издайнически белега, че той е зле в леглото | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Шест издайнически белега, че той е зле в леглото
Автор: Anonymous да 2016-02-11 @ 18:17 EET
Ако под  вещи  любовници имате предвид "мъжките проститутки", наричани "жиголо" вероятно сте прави и в интерес на истината предпочитам моя си избраник "обикновено мъжле" - въпрос на чувства и нравствена ценностна система и още  нещо  разбира се,което не всеки може да проумее  поради недостатъчно мозъчни гънки,,,,

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди