изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:33 EET
Как лъжат зодиите    
Хороскоп

Как лъжат зодиит



Овен

Без морални задръжки

Овните са нагли лъжци. Нямат морални задръжки в това отношение. Обичат да драматизират и смятат, че всичко може да им се размине. Лъжат винаги щом преценят, че ще им е от полза. Но често ги разкриват, защото им липсва хитрост, финес и мярка. Забравят кого и за какво са излъгали. Често го правят, за да замажат положението, понеже са поели повече отговорности, отколкото са им по силите. Естествено има и представители на зодията, които говорят истината. Те пък са си отработили тактика да премълчат или да създадат впечатление обратно на истината.

Как да ги излъжем: Недейте! Те очакват да сте честни.

Телец

Само ако се налага

Телците лъжат, щом са убедени, че така трябва. Правят го, понеже смятат, че не би било практично или стратегически правилно да кажат истината. В крайна сметка една дребна неистина може да им спести толкова неприятности - какво лошо има да послъжеш? Представителите на този знак не обичат да се забъркват в каши и мразят резките движения. При тях всичко в отношенията трябва да е ясно и просто. Не си падат по мистификатори или интриганти. Въпреки навика да ви спестяват истината, в сърцата си Телците са верни приятели и партньори.

Как да ги излъжем: Телците не обичат да ги лъжат. Лъжата води до усложнения и сръдни.

Близнаци

Родени измамници

Близнаците сякаш са родени да лъжат. Мислят бързо, умни и адаптивни са и имат богато въображение. Лъжите им обаче са скалъпени набързо, за да замажат някаква ситуация. В тези импровизации Близнаците са почти гениални, но с времето измамата се разкрива. Другото нещо е, че започнат ли да лъжат, нямат спиране - украсяват, докато лъжата добие гротескни размери и се разбере, че е майтап. Те са разказвачи на истории, за тях животът е твърде сив и скучен и има нужда от разкрасяване. Не може да се разчита, че ще опазят тайната ви.

Как да ги лъжем: Ще се изненадат, че ги лъжете. Но могат да прощават.

Рак

От страх, но безвредно

Обикновено са директни и откровени. На тях може да се повери тайна. Раците лъжат най-вече себе си. За чувствителната им душа светът може да е страшно и опасно място - с лека илюзийка можеш да се прилъжеш да излезеш изпод камъка, където си се скрил. Малките рачешки лъжи са безвредни и служат за повдигане на самочувствието. Предпазват Раците от ирационалните им страхове. Колкото по-голям е страхът им, толкова по-тлъста е лъжата. Понякога просто се налага Ракът да излъже и себе си, и околните, дори хората, които обича.

Как да ги излъжем: Не е трудно да излъжете Рак, трудно е след това да ви прости измамата.

Лъв

Преувеличават заради егото

Казват, че Лъвовете са твърде горди, за да лъжат. За тях лъжата е признание, че не им стиска да кажат истината. Което не значи, че не преувеличават или премълчават, особено когато говорят за себе си. Това не са истински лъжи, а по-скоро фигури на речта, предназначени да подчертаят величествената личност на Лъва. Някои хора се опитват да го накарат да си признае, че и той е човек. Но според Лъва те изобщо не са прави. Бил Клинтън е пример как лъже Лъвът - опит за измъкване (“под секс разбирам това в онова”), неохотно признание, последвано от пристъп на амнезия.

Как да ги излъжем: Лесно - поласкайте егото им и ще клъвнат.

Дева

Неудобно им е, ако се случи

Създадени за лъжа - умни, бързи, умеят да боравят с думите, знаят кога да говорят и кога да замълчат. С толкова много таланти Девата би трябвало да е най-поразяващият лъжец в зодиака. Но не е. Ето защо. За Девите фактите са свещени. Манипулирането и изопачаването на истината им се струва крайно непочтено. Дори ако им се наложи да излъжат, те се чувстват крайно неудобно. Затова и лъжите им обикновено се разкриват. Девите обаче са емоционални лъжци. Умеят отлично да манипулират и изкривяват нещата.

Как да ги излъжем: Трудно. Разпитват за подробности и усещат, ако нещо не съответства.

Скорпион

Въпрос на интерпретация

За тях границата между истина и лъжа е размита, тъй като всичко се интерпретира различно - според душевното състояние на наблюдателя. Скорпионите са ревностни търсачи на единствената, чистата и свята истина. Затова могат да са болезнено откровени. “В свят, пълен със загадки, защо някой би искал да усложнява нещата, като изрича лъжи”, разсъждава Скорпионът. Другата причина да бъде честен е, че самият той лесно прозира измамите и си мисли, че и неговите ще бъдат разкрити с лекота. Ако пожелаят, стават изпечени лъжци - използват измама, за да добият власт.

Как да ги излъжем: Невъзможно е. Освен ако не сте Скорпион.

Везни

По естетически причини

Лъжата е грозно нещо, но в живота има по-грозни истини. Как да не излъжеш, ако си Везна? Те лъжат по естетически причини - за да коригират неприятната действителност и да върви общуването. Прикриват само дребни неприятни истини без съществено значение. Трябва ли да знаем всички подробности, вместо да си живеем щастливо? В някои случаи преминават границата и в опита си да предпазят другите или себе си прикриват неща, които е по-добре да се знаят.

Как да ги излъжем: По същия начин, по който те - нас. Но помнете - в името на мирното съвместно съществуване Везната ще си затвори очите.

Стрелец

Пропуска да каже истината

Честността е запазена марка за Стрелците. Най-големият им недостатък е, че откровеността им на моменти става брутална и безсмислена. Но и сред тях има измамници. Качеството, което ги въвлича в неприятности, е оптимизмът. Вярват, че винаги могат да се справят с някоя и друга неприятност, ако случайно ги сполети. Това обяснява защо Стрелецът често дава обещания, които не успява да спази. Дори и в момент на провал Стрелецът не лъже. Най-много да пропусне временно да съобщи истината. Не за друго, а защото е убеден, че нещата все ще се наредят от само себе си.

Как да ги излъжем: Не ги лъжете! Това е най-голямата обида.

Козирог

Ако не могат да признаят порок

Те могат да са превъзходни лъжци. За щастие на останалите знаци Козирозите не смятат за нужно да се занимават с това. За тях истината е въпрос на душевна чистоплътност. Обичат да подредят живота в кутийки - всичко да е ясно и точно, да има ред и дисциплина. Лъжата само обърква нещата. Като всички Земни знаци, те са подвластни на повика на плътта - алчност, сладострастие, лакомия. Това може да ги принуди да излъжат - защото не са готови да си признаят, или за да защитят порока си.

Как да ги излъжем: Не им давайте повод да се усъмнят в прямотата ви. Не търпят некоректност.

Водолей

Не обичат, но им се налага

Водолеите не обичат да лъжат. Ако им се наложи да прибегнат до това, те го правят най-вече заради вродената си сдържаност. Много често са на мнение, че това, което им се случва, е интересно само за тях самите и не е нужно да занимават и околните с него. Освен това всичко споделено може да се превърне в оръжие в ръцете на човека, на когото е доверено.

Другият случай, когато представителите на знака стигат до лъжи, е когато искат да се отърват от нещо - могат да кажат, че са болни, за да не отидат на работа.

Как да ги излъжем: Пощадете себе си - те не понасят лъжите и ако разберат, че ги мамите, ще се отдръпнат от вас.

Риби

Имат готово извинение

Рибите не са най-големите привърженици на истината. Всъщност са пословични с това, че не различават въображаемото от реалността. За тях фактите от живота имат склонността да губят формата си и да се изкривяват според собствената им субективна оценка. Дори и да се опитват да кажат истината, тя е просто измислена истина, която е вярна само за самите тях. Ако излъжат, лъжата им е красива и убедителна. Тези хора са с богато въображение и винаги имат готово извинение.

Как да ги излъжем: Не е трудно. За Рибите светът на фантазиите е също толкова истински, колкото и действителният.

http://www.trud.bg

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ

 


Сходни връзки

Как лъжат зодиите | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди