1. Най-добрият ѝ приятел от мъжки пол

Спорът дали мъжете и жените могат да бъдат приятели е епичен. Изследване от 2012 г. показва, че е по-вероятно мъжете да залитнат към приятелките си от женски пол, отколкото обратното. Добрата новина е, че тя едва ли ще иска да спи с мъж, който знае всичките ѝ „мръсни“ тайни и проблеми.

2. Работната ѝ половинка

Този мъж е опасен, тъй като не само прекарва много време с вашата любима в офиса, но и двамата имат прекалено много общи интереси. Работят заедно, напредват заедно, борят се за общи цели.

3. Най-добрият ви приятел

За щастие, тази опция е най-малко вероятната, тъй като той е на ваша страна. Според психолозите вашето гадже може да бъде привлечено към него, защото вие си приличате. Освен това той ѝ е интересен, тъй като тя не знае всичко за него, както знае за вас.

4. Личният ѝ треньор

Дръжте го под око по следните причини: Той е в страхотна форма и освен това вижда, че и тя е в страхотна форма и не пропуска да ѝ го каже и покаже. Той се грижи тя да бъде все така красива, а жените ценят много мъже, които забелязват визията им и им правят комплименти.

5. Шефът ѝ

Той има власт, а дамите харесват това. Те подсъзнателно търсят мъж с възможности, сила и социален статус, който да им помогне да се чувстват сигурни и да мислят за семейство. Важен е и фактът, че по всяка вероятност той е образован, умен и интелигентен, което допълнително я стимулира да му се хареса и да бъде оценена от него.

http://www.tialoto.bg

Типовете мъже, които винаги изневеряват!

Как да върнем доверието след изневяра?

Рускините харесват \"френската любов\"

Защо жените изневеряват по време на мондиал?

1/ 3 ОТ МЛАДОЖЕНЦИТЕ ИЗНЕВЕРЯВАТ ПРЕДИ СВАТБАТА

7 абсолютни знака, че той ви изневерява или ще го направи

Какво не бива да правите след раздялата

ОЩЕ ЗА ИЗНЕВЯРАТА