изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 08:53 EEST
Бразилия е шампион по... сексапил    
Любопитно Световното първенство по футбол в Бразилия е пред своя финал, но покрай спортните страсти все повече се говори и за горещите бразилски красавици. Сънародничките на Неймар от години са лидери сред топ моделите на света, при това съвсем заслужено. Кадифените им кожи, безкрайните крака, телата на богини, съчетани с огнен темперамент, превръщат изваяните съблазнителки в №1 в класациите по сексапил.

За най-съблазнителна и красива сред манекенките почти винаги се посочва Адриана Лима Хубавицата с изумрудени очи, сочни устни и пищни форми кара не само кариоките да копнеят за нея. В началото на кариерата си тя изостри мъжкия интерес с твърдението, че ще остане девствена, докато се омъжи. Явно нощите, прекарани в компанията на бившия приятел - донжуана Лени Кравиц, са били изцяло платонични.
Съпругът на Адриана - сръбският баскетболист Марко Ярич, със сигурност знае най-добре дали булката му е била чиста и неопетнена през първата брачна нощ. Но дори да не е било така, той едва ли би си позволил да изпусне жена като нея. Двамата са отличен тандем не само в любовта, но и в бизнеса, а семейните им доходи се увеличават всяка година с повече от $10 млн. Адриана и Марко са щастливи родители на две момиченца - Валентина и Сиена, и мечтаят за трето дете. Майчинството не само не се отразява на красотата на моделката, но дори я прави още по-женствена.

Gisele Bundchen Жизел БюндхенGisele Bundchen Жизел Бюндхен 4Gisele Bundchen Жизел Бюндхен 3

Жизел БюндхенGisele Bundchen Жизел Бюндхен 2

Жизел Бюндхен е безспорният лидер на новото поколение моделки. Когато някой заговори, че времето на топ моделите си е отишло със Синди, Линда и Наоми, Жизел може само да се усмихва. Тя просто слага тези момичета в малкия си джоб.
Няма красавица от миналото, която да е печелила дори четвърт от сумите, които мис Бюндхен взема. Жизел печели почти 40 милиона годишно, изпреварвайки холивудски звезди като Камерън Диас и Скарлет Йохансон. Бразилката не крие амбициите си да се наложи и в киното. Вече изигра малки роли в няколко филма и активно посещава актьорски курсове.

Жизел познава отблизо холивудския начин на живот, защото дълги години бе в интимна връзка с Леонардо ди Каприо. Двамата така и не стигнаха до брак, от което се възползва звездата на американския футбол - Том Брейди, който спечели ръката на красавицата. Двете им деца Бенджамин и Вивиан са най-голямата радост на супермоделката. Тя вече рядко се качва на модния подиум. Активно подкрепяше бразилския национален отбор по футбол и се надяваше да му връчи лично Световната купа. Щеше да има двоен празник - на 20 юли ще стане на 34 г., но ще трябва да се задоволи само с парти за рождения ден.

Изабели Фонтана / Isabeli Fontana - супермоделът Изабели Фонтана от Бразилия с нова секси фотосесия от кампанията на модната марка Morena Rosa - 2013Изабели Фонтана / Isabeli Fontana - супермоделът Изабели Фонтана от Бразилия с нова секси фотосесия от кампанията на модната марка Morena Rosa - 2013Изабели Фонтана / Isabeli Fontana - супермоделът Изабели Фонтана от Бразилия с нова секси фотосесия от кампанията на модната марка Morena Rosa - 2013

Изабели Фонтана е прецедент в историята на модата. \"Виктория сикрет\", известни с това, че ангажират за своите прословути ревюта само манекенки над 21 г., правят изключение единствено за нея. Изабели е едва на 16 г., когато се нарежда сред \"ангелите на \"Виктория\". За разлика от Жизел, която в първите си години е изключително концентрирана в кариерата си, тя взема изненадващото решение да роди в апогея на славата си. А след това се завръща триумфално на подиума. Известните брандове се надпреварват да ангажират манекенката за свое рекламно лице, защото тя съвместява невинно момичешко излъчване и форми на жена вамп.

Алесандра Амброзио /Alessandra Ambrosio/10.11.2011 Вчера вечерта (9 ноември 2011) в Ню Йорк 38 секси модели дефилираха на шоуто на Victoria's SecretАлесандра Амброзио /Alessandra Ambrosio/

Ако има бразилска манекенка, която напълно да отговаря на името си, това е Алесандра Амброзио. Тя е истинска амброзия за ценителите на женската хубост. Въпреки че е родена в Бразилия, красавицата е със смесен италианско-полски произход. Очарователната бразилка е наясно, че кариерата на модел е кратка, затова държи да се развива и в други посоки. Различните благотворителни кампании, в които участва Алесандра, са доказателство за голямото сърце и за искрения стремеж да помага на хората. През 2006 г. киното също я откри и тя се снима в поредния филм за Агент 007 - \"Казино \"Роял\".

Моделката е наясно, че дължи кариерата си на изваяната си фигура, затова полага много усилия. Практикува типичните за Бразилия самба и капоейра, както и скачане на въже, лицеви опори и клякания. След раждането на второто си дете Алесандра категорично се отказва от захарта и от повечето тестени изделия. Жертвите обаче си струват, защото и днес - вече на 33 г., тя продължава да вълнува мъжете с перфектните си форми. На тях обаче може да се радва единствено съпругът - бизнесменът Джейми Мазур, от когото Александра има две деца - дъщеря Аня Луис и син Ноа Финикс.

Ана Беатрис-Барос / Ana Beatriz BarrosАна Беатрис-Барос / Ana Beatriz Barros

Ана Беатрис-Барос е красавицата, която самата Джей Ло избра за рекламно лице на своята модна колекция. Далновидната латина предпочете изваяната бразилка да представи дрехите й. Неслучайно най-известните модни списания се състезават Ана да украси кориците им с пищните си форми. Тя е излизала 7 пъти на корица на списанието с най-привлекателните жени \"Спортс илюстрейтид\". Освен това е и сред най-високите и дългокраки манекенки в света - цели 183 см. По-голямата сестра на Ана Беатрис - Патриция, също е известен модел в родината им.

Фернанда Тавареш / Fernanda_TavaresФернанда Тавареш / Fernanda_Tavares

Фернанда Тавареш е типичната представителка на бразилската хубост. С мургавата си кадифена кожа, искрящи тъмни очи и съблазнително тяло тя е истинско изкушение за представителите на силния пол. Уникалната си фигура Фернанда дължи не само на добрите си гени, но и на неуморните тренировки. Плуването и джогингът са само част от спортовете, които практикува. Тя е истински професионалист още от 13-годишна, когато печели конкурс за модели на \"Елит\".

Днес освен в реклами на най-големите дизайнери красавицата се включва активно и в кампаниите за защита на животните PETA. Фернанда е омъжена за бразилския актьор Мурило Роса, с когото имат син Лукас. Манекенката не крие, че иска да роди още едно дете, защото това би я направило още по-щастлива.

Райка Оливейра / Raica OliveiraРайка Оливейра / Raica OliveiraРайка Оливейра / Raica OliveiraРайка Оливейра / Raica Oliveira

Друга бразилска прелест - Райка Оливейра, си признава, че следи с интерес световното първенство. Райка е бивше гадже на бразилската футболна легенда Роналдо и гледа мачовете с око на познавач. Раздялата с неверния спортист й навява неприятни спомени, но Райка не е намразила футбола.
Освен от спорт красавицата се интересува и от философия. Мечтае един ден да се дипломира в тази специалност. Кураж за това й дават двамата братя, които са със сериозни професии - адвокат и икономист. Райка се отличава от повечето си колежки и в твърдото си решение никога да не позира гола. Това обаче не й пречи да се снима в провокативни фотосесии, с които разтуптява сърцата на многобройните си фенове.

http://www.trud.bg

 


Сходни връзки

Бразилия е шампион по... сексапил | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди