изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 05:30 EET
Особеностите на женския амурен риболов, или 6 начина да си хванеш годеник    
Любопитно В женитбата е като в риболова - за всеки рибар рано или късно се намира рибка. Ако, разбира се, той не забравя да излиза на водоема и да хвърля въдицата. Или поне да залага мрежи нощем.


Аз съм стръв!

На света се въдят всякакви рибоци, които плуват на огромни пасажи направо под носа ти. Необходимо е само да се ориентираш във вида им - защото едни трябва да се подхранват, други да се примамват в мрежата, а трети направо да се повалят с харпун. Важно е да откраднеш от мъжете основното правило на риболова: само търпеливият и умен рибар отнася вкъщи добър улов. А ако имаш такъми и мерак, няма как нещо да не клъвне.

И така, всеки уважаващ себе си рибар мечтае поне веднъж в живота си да пипне най-голямата риба. За целта той не жали средства и време и купува всичко - въдици, кукички, примамки. В нашия случай ти си не само рибар, но и стръв. Това означава, че си много апетитна и изкусителна за мъжете стръв, с различни от другите вкус, мирис, вид и вътрешно съдържание. За всяка рибка си има кукичка и примамка. Не може с една и съща стръв да се хване и щука, и каракуда. Ето защо, ако твоята мечта е царски улов, и стръвта ти трябва да бъде в идеален вид.

Преди да тръгнеш за язовира, провери добре такъмите. Трябва да имаш здрави конци /нерви/, плътни мрежи и добре благоустроен аквариум или поне голям буркан за плячката. Не забравяй да приготвиш за рибката си вкусна храна, да не вземе да предаде богу дух в неволя - от мъка и глад.


За да клъвне...

Плячка №1. СОМ

Що за риба е това? Плува дълбоко, но в мръсни води. Той е дребен хищник, прехранва се с дребни рибки и поглъща само най-безпомощните водни обитатели. Дори в тежки времена сомът не си позволява да гладува: не се гнуси от мършата и може да изяде дори чуждия хайвер. Затова обикновено е мазен и лъскав. Изобщо той обича всякакъв външен блясък и показност. Обикновено живее в пробито корито, но се държи така, сякаш златната рибка му е момиче за всичко.

Стръв. Сомът трябва да се лови с блесна - той си пада по всичко ярко и блестящо. Затова често попада на въдицата на някоя отявлена чига, която се оказва от една мътна водица с него. Трябва всичко да ти е дълго - краката, косата и ноктите. При това гривата ти е добре да е русолява, ноктите - алени, а краката - в тесни джинси. И не забравяй за лъскавите украшения - колкото се може повече! Най-лесно е да пипнеш сом в мрежа на многолюден купон, където можеш лесно да демонстрираш милите на неговото сърце шик, блясък и хищно отношение към живота.

Как да го дръпнеш. На някои рибари им харесва, когато уловът понамирисва, затова не бързат да вадят дърпащата се назад към водата животинка - с надежда да приготвят от нея пикантно ястие. Ако си от тях, знай, че със сома върви много лют сос, за да се заглуши неговата характерна миризмица. Ще ти се наложи обаче временно да станеш всеядна като сома. Излъжи го, че по принцип живееш в елитен делфинариум /а още по-добре - в импортен аквапарк/, а в нашите ширини си доплувала само за хвърляне на хайвера. Че си собственик на цяла риболовна флотилия, само дето временно си я дала под аренда. Когато измамата ти бъде разкрита, сомът вече ще бъде стабилно набучен на въдицата ти. И няма да има за какво да те упрекне - ти си действала по неговите собствени методи.


Плячка №2. КАРАКУДА

Що за риба е това? Истински народна, домашна и лесна за приготвяне рибка - само ако домакинята е опитна и я сготви грамотно. Каракудата гъмжи от скрити дребни, но много опасни и неприятни костици, с които лесно може да се задавиш. Изобщо каракудата е доста скучна и незначителна, но мнозина я обичат - заради семплостта, достъпността и масовостта й.

Стръв. Каракудата кълве на най-банална въдица - червено червило, минижуп и пищен бюст. За храна на вече уловената рибка служи твоето домакинстване, умението ти да готвиш, уютът вкъщи и обикновеният и непретенциозен, но редовен секс. Каракудата обича да се размножава и с удоволствие го прави. Е, към вече готовото потомство е равнодушна, но поне не го изяжда като някои хищни риби.

Как да я дръпнеш. Имай предвид, че да закачиш каракудата на кукичката е много по-лесно, отколкото да я издърпаш от водата. Тя поглъща примамката по-бързо и по-охотно от другите риби само защото има намерение да се чупи по пътя. Каракудата е риба врътлива, подвижна и не обича да плува на едно място. Случва се да избяга дори от буркана. Каракудата трябва решително да се хване за хрилете и открито да се играе с нейните слабости - обещай й да чистиш старателно аквариума, да й даваш най-тлъстите и пресни червейчета и да не й дереш люспите. Стара изпитана хватка да сложиш точка на свободното хойкане на каракудата е заявлението, че във вашия аквариум се очаква приплод.


Плячка №3. АКУЛА

Що за риба е това? Не е важно от каква точно порода е хванатата от теб акула - от капитализма или шоубизнеса. Във всички териториални води, където вилнее този гигант, се вихрят вражда и конкуренция. По-едрите и хищни екземпляри сдъвкват по-слабите, зазяпаш се леко - и те излапват! При това акулата обикновено първа отваря паст за ближния си. Затова и характерът на мъжа акула е такъв - твърд, мнителен, често агресивен. Но ако все пак държиш да се сдобиеш с домашна акула - търпение, търпение и пак търпение! Тя може да се хване само със специален траулер с рибиохрана на борда или от теб - прекрасна рибарка, излязла срещу чудовището с малка въдичка в ръце. Подобна наивност безусловно ще предизвика умиление у кръвожадния хищник.

Стръв. Опитните ловджийки отрано залагат мрежи за акули. Това е прецизна работа - мрежата трябва всеки ден да се проверява, да се стяга, да се изкърпва. Случва се обаче акулата чисто случайно да мине наблизо, докато ти си ловиш тихомълком каракуда, и да реши да те изяде. Ето тук трябва да проявиш максимум женственост и беззащитност - нежно погледни морското чудовище в раззинатата паст и повтаряй, че виждаш такова чудо за първи път. Тоалетът и накитите ти нямат никакво значение - ако се харесаш на акулата, тя ще ти купи всичко ново, а ако не, ще те погълне барабар с всичките ти дрънкулки и няма да се задави.

Как да я дръпнеш. Акулата трябва да се повали с харпун или с подводно оръжие веднага щом се появи на гребена на вълната. Заложи на това как само ти разбираш колко й е тежко всъщност. Шега работа ли е да тракаш денонощно с челюсти към враговете и към приятелите си, за да не забравят кой е господарят в капиталистическия океан! На страшните хищници действат по вълшебен начин розовите сополи от серията \"Акулите също плачат\". И ако ти умееш да ги предизвикваш, акулата ще пожелае да те включи задълго в своя житейски график и ще направи от теб достойна акулка.


Плячка №4. ДЕЛФИН

Що за риба е това? А това вече е почти човек! Още малко еволюция в твоите нежни ръце - и делфинът ще стане не само твой надежден спътник в живота, но и най-добрият приятел на децата ти.

Стръв. Делфин може да се улови със сак. Тези животни са много подвижни и игриви - тяхната стихия са спортните клубове, игровите площадки и басейните. Тук уморените от работа делфини отдъхват и са отпуснати и готови за нови контакти. Стопроцентова примамка за делфина може да бъде твоята безупречна спортна форма. Ще се наложи да приведеш в ред пресата и дупето си.

Как да го дръпнеш. Делфинът е много предано същество. Той свиква с дома и домочадието си. Много е искрен и очаква същото отношение към себе си. Ако делфинът чувства, че го обичат и се грижат за него, е много послушен и нежен. Когато във вашето житейско море е тихо и спокойно, той е готов по цели дни да се забавлява, ласкаво да тика нос в лицето ти и дори не е против от време на време да му се качваш на главата. Само не прекалявай. Ако делфинът заподозре, че са го примамили в мрежата само за да го яздят, ще се обиди. И докато успееш да се огледаш, той безгрижно ще се гмурне и ще изчезне от хоризонта.


Плячка №5. ЕСЕТРА

Що за риба е това? Благородна, дори деликатесна, и тя го знае. Затова се старае да се харесва на всички - хвърля хайвера си пред жените и началниците. Есетрата много учи и много работи. И предпочита интелектуално издигнати, ориентирани към кариера партньорки.

Стръв. За есетра е най-добре да дебнеш с автоматичен спининг - хвърляш въдицата и сядаш да чакаш. Есетрата не е припряна и предпочита да помисли, преди да нагълта стръвта. Най-охотно кълве на сдържаност, интелигентност и дори строгост. Ето защо най-добрата примамка за нея е отлично стоящият делови костюм, умението ти трезво да оценяваш ситуацията и да поддържаш разговора. Гримът - умерен, имитиращ естественост. Есетрата е много предпазлива и е наясно, че ярката окраска на люспите привлича вниманието на враговете. Жизненият й опит й подсказва да стои по-далеч от прекалено екстравагантните индивиди.

Как да я дръпнеш. Есетрата хвърля хайвера си само в проверени топли и безопасни места - на служебни партита, на кинопремиери и модни изложби. Ако редовно и упорито ловуваш на едно и също място, есетрата ще те забележи, ще те запомни и постепенно ще започне да те счита за своя позната. Твоята задача е да създадеш у нея усещане, че сте духовно близки - иначе тя ще живее със съмнението, че планираш да я свариш на чорба. И когато окончателно се убеди, че ти е нужен не само качественият й хайвер за твоето потомство, радостно ще ти предложи опашката и люспите - тоест ръката и сърцето си.


Плячка №6. РАК

Що за риба е това? Уж не е риба и не е месо, но и той е волен обитател на водите - тъкмо за онези, които смятат, че при безрибие и ракът е риба. Внимавай - с такъв подход ти рискуваш да изпуснеш едрата плячка, подлъгана от временното безрибие! Някои обаче се задоволяват с рак съзнателно - харесват им липсата на изразен вкус, маниерът му да се извърта и вечно опулените му очи. Изобщо добро мезе за бира.

Стръв. Раци се ловят най-добре със серкме в големи количества - така че после да може да се избере най-приличното парче. Примамките да не са ти особена грижа - безотказно работи деколтето с прилично съдържание. Надникне ли ракът в него, каквото и да му говориш, изобщо не е важно - той вече не те чува.

Как да го дръпнеш. Възползвай се от рачешкия навик към всичко да обръща задните си части. Зад гърба му можеш да правиш каквото си искаш - той няма да забележи. Ето защо ако ракът ти е нужен, подготви всичко за вашето бракосъчетание, а него постави пред свършен факт. Докато той разбере, че си е загубил свободата, вече ще е късно. И да се пули, и да се блещи, твоята работа е в кърпа вързана. Какво ти пука, че ще се пали, черви и бълбука - всичко това вече ще е в твоята тенджера.  http://www.blitz.bg

ИМА И ДРУГИ ВЕЩИ ДАМИ В РИБОЛОВА НА АМУРИ И ШАРАНИ /18?/

Natalia Sokolova 08Rosanna Davison 23VK PB24Raquel Gibson 66Shawn Dillon 222174 mainKara Monaco 56

10 причини жените да изневеряват

Защо жените се влюбват в кретени?

Жените предпочитат целувката пред секса

Ето как ще разберете дали тя е стегнала каиша около врата ви

Грешки, които жените трудно прощават

Каква жена си според деня, в който си родена?

Из­бе­ре­те и парт­ньор спо­ред чис­ло­то на жи­во­та

Сексинг по морето? Направо без пари!

Защо мъжете харесват по-зрели жени

Как да си кучка, но не прекалено

Как да си върнеш половинката

 


Сходни връзки

Особеностите на женския амурен риболов, или 6 начина да си хванеш годеник | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди