изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:49 EET
Порно актриса развя прелести в Слънчев бряг (СНИМКИ)    
Мис & Мистър24-годишната софиянка Габриела Иванова единствена свали горнището на банския си и стана \"Мис Силикон\"


Тазгодишното издание на конкурса \"Мис Силикон\" не бе лишено от сензации. Истинска порно актриса развя прелести на сцената в Слънчев бряг, където се проведе надпреварата за най-успешни пластични интервенции. 24-годишната софиянка Габриела Иванова беше единствената участничка, която се осмели да захвърли горнището на банския си, с което бетонира първото си място в конкурса миналата вечер. Нашенката, която от пет години се е установила да живее във Франция разкри, че е успешен еротичен модел и порно актриса. Зад гърба си тя има солиден брой роли в розовите ленти, а в порно индустрията се впуснала без да има каквито и да било скрупули. “Родителите ми знаят с какво се занимавам и го приемат. Парите не са единственото нещо, което ме накара да се впусна в този бранш. Предизвикателството също е една основателна причина затова”, призна Габриела.

Единадесет бяха претендентките, които се бориха за титлата, като най-възрастната участничка е на 30 години. Именно тя е с най-много пластични операции, има реконструкция на нос ,скули, уста, бюст, и дупе. Претендентката пък с най- голям бюст е носителка на 900 кубика силикон във всяка една гърда.

За да оцени професионално направените корекции и тази година своето експертно мнение даде проф. д-р Ал Черики , който е пластичен хирург и собственик на една от най-престижните клиники по пластична и естетична хирургия в Германия. Специален гост за конкурса на Bedroom Beach беше плеймейтката Биляна Евгениева, чието име повече от месец не слиза от родните светски хроники. В избирането на новата победителката своят глас дадаха и досегашните носителки на титлата Мис Силикон - Гергана Райчевска и миналогодишната победителка Джулиана Гани. В шоуто тази година взеха участие истински акробати и циркови артисти.

Още от 2012 година организаторите решиха конкурса да налага някаква определена кауза, зад която застават всички момичета. „Тази година искаме да отговорим на въпроса необходимост или прищявка е пластичната и естетична хирургия. Мотото на новата кампания е \"Усмихни се на живота\", а целта е с помощта на български и чужди специалисти да се даде шанс на всички жени, които имат необходимост от пластики, но не могат да си го позволят. Това са дами пострадали при катастрофи, които имат изгаряния или родилни белези.” сподели Мисис България 2007 Мариана Маринова, организатор на „Мис Силикон“.

Сред силиконовите претендентки в конкурса беше забелязана и Марина Борисова. Тя беше избрана за Лице на Bedroom Beach.
Организаторите от много време са обмисляли подобна кампания и са щастливи, че тя стартира именно на 17 юли, когато е финала на „Мис Силикон“ 2014. Първата хирургична намеса ще се извърши от д-р Черики в Германия, а медиите ще бъдат информирани за предстоящата интервенция. /  http://www.blitz.bg
 
 


Сходни връзки

Порно актриса развя прелести в Слънчев бряг (СНИМКИ) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди