изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:34 EET
Ходжи доят момчета, пенисите им растат    
Новини Удължаването на мъжкото достойнство без хирургическа намеса е последният писък на модата сред бургаските тийнейджъри. За да прибавят няколко сантиметра към половия си орган, те го масажират ежедневно по тридесет минути с надеждата да впечатлят любимата с гигантски размер. Основатели на новото течение станаха ходжи, които тествали методиката върху себе си още в пубертета, съобщава "Флагман".

Те зарязали наскоро магиите и се посветили на фалическия масаж, от който падали повече пари заради комплексите на българите. Системните упражнения, които наподобяват “доене”, увеличават големината на пениса на дължина и ширина. Приятен сюрприз за панелните хлапаци и за техните гаджета се оказал начинът, с който “гордостта” им расте.

При по-упоритите момчета разликата се забелязвала още след първия месец. Ако новото модно увлечение завладее децата, мъжете на бъдещето може да ходят с членове като на жребци.

Съвременните последователи на Мохамед били благословени с голямо мъжество. Неговият размер, обаче, не зависи толкова от гените, колкото от програмата за удължаването и разширяването му, която се предава от баща на син. Тренировките стимулират кръвообращението на половите органи и по този начин се увеличава притокът на кръв. Благодарение на това членът се разтяга, но за да се постигнат добри резултати, е необходимо методът, наречен челик, да бъде практикуван поне една година. Според тийнейджъри, посветени в изкуството на фалическия масаж, възрастните също могат да го ползват успешно. Тялото може да спре да расте на тридесетгодишна възраст, но растежът на члена не престава.

Пенисът на мъжа се развива до самата му смърт. Колкото по-стар става човек, толкова по-голям става членът му, уточняват специалисти и припомнят легендата за бай Мильо, който се слави в България като чешитът с най-голям пенис. По време на неговото погребение, ковчегът се оказал тесен и заради възбудата му, останал незатворен. Това доказва, че меракът на мъжа не умира дори и след смъртта./  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Ходжи доят момчета, пенисите им растат | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди