изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 14:37 EEST
Жена звъни на съпруга си, докато прави секс с друг    
Общество 53-годишен шофьор, набеден за изнасилвач на любовницата си, бе напълно оправдан по повдигнатото му обвинение, съобщиха от Окръжния съд в Сливен. Оневиненият Ромео няма да плаща и поисканите от любовницата 15 хил. лв. обезщетение за неимуществени щети.

Пишман-мераклията и любимата му се запознали още през 80-те години на миналия век на бригада в Горнооряховско. По-късно и двамата сключили бракове в едно и също балканско село. Родили им се деца, семействата им станали близки. Съпругът на някогашната му приятелка обаче си намерил работа в друго населено място и отсъствал с дни от дома си.

Страстта между предишните любовници пламнала с нова сила. Те се срещали редовно в къщата на жената. Когато съпругът отсъствал, тя слагала обувките пред вратата си по специален начин - знак, че любовникът е добре дошъл. Връзката им продължавала с години без никой в селото да разбере.

На 11 май 2011 г. обаче станал гаф. Докато правели секс, мобилният телефон на жената паднал от нощното шкафче в леглото. Те неволно го затиснали с телата си и телефонът автоматично избрал номера на мъжа , с когото тя говорила последно.

Вместо жена си, съпругът чул “всички онези специфични шумове и звуци, издавани при сексуален акт” - пише в мотивите на съда. Нещо повече, той разпознал гласа на приятеля си.

Шокираният съпруг стоял на слушалката цели 12 минути. После се обадил на съседа си по телефона и го накарал да отиде в дома му, защото имало чужд човек. Комшията грабнал брадвата и хукнал да гони крадец. Невярната жена му отворила и го оставила да провери всички стаи освен банята. Там се бил заключил любовникът. Комшията обаче разбил вратата. Като разбрал каква е работата, казал само “Не ви е срам!” и се прибрал.

В това време рогоносецът съпруг се обадил на жената на любовника и разказал за изневярата. Следващите часове преминали в уговорки и молби между засегнатите как да потулят резила. Накрая любовницата подала жалба в полицията, че била изнасилена.

Случаят се разхожда 3 години между съдебните инстанции. Набеденият изнасилвач бе осъден условно на 1 г. и 8 м., както и да плати 3000 лв. на “изнасилената”. После делото бе върнато в първоинстанционния съд. Накрая подсъдимият бе окончателно оправдан заради събраните доказателства, че любовницата му е правила секс напълно доброволно.

http://www.trud.bg

 


Сходни връзки

Жена звъни на съпруга си, докато прави секс с друг | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди