изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:17 EET
Джулиана Гани: Срам ме беше, че слагам короната на най-грозната силиконка - чудехме се мъж ли е, жена ли е...!    
Интервюта Джулиана Гани грабна тази година 10 000 лева и титлата Мис Силикон 2013 Организаторката на конкурса сама избра победителката, ние от журито харесахме други две момичета



Джулиана Гани (вляво) и Габриела Иванова на церемонията по връчването на тазгодишната корона на \"Мис Силикон\"

След като организаторката на конкурса „Мис Силикон” Мариана Маринова заяви, че обмисля да отнеме титлата на Габриела Иванова, която се оказа „закоравяла” порно актриса, потърсихме за коментар миналогодишната носителка на титлата Джулиана Гани. Именно пловдивчанката сложи короната на новата силиконка №1 като нейна предшественичка.


- Джули, ти смяташ ли, че Мариана Маринова ще отнеме титлата на новата Мис Силикон?
- Не! Аз не вярвам това да стане и ще ти кажа защо. В профила си в социалната мрежа Мариана Маринова написа: „Вие казвате, че тя ми е дала 20 000. Ами да бях взела 10 000 от тях, че поне нещо да има и за мен…”. Това е написано като сарказъм. Аз не знам дали момичето е дало пари. Не мога да твърдя подобни неща, защото не разполагам с доказателства за това. Но, ако да речем, за титлата на новата Мис Силикон е платена солидната сума, която се спряга в медиите, то Мариана Маринова няма да смее да отнеме титлата на Габриела Иванова. Защо?! Защото тогава момичето ще започне да разказва наляво и надясно как си е платило короната, която са му отнели. Ако пък за тази корона не са дадени пари, тогава фаворитката също ще се възползва от възможността да разказва как не е дала пари, а са й отнели титлата. В интерес на истината, организаторката на конкурса

Мариана Маринова сама избра това момиче за победителка


аз трябваше само да й сложа короната. Така че, каквото и да се говори и пише, не вярвам титлата да бъде отнета.

- Защо фаворитката да е избрана еднолично от организаторката Маринова? Нали и ти си в журито и твоят глас има сила?
- Да, разбира се, че и аз бях в журито. Но не само моят глас би трябвало да има сила. За да оцени професионално направените корекции, своето експертно мнение като член на журито се очакваше да даде проф. д-р Ал Черики – пластичен хирург и собственик на една от най-престижните клиники в Германия. В журито беше една колумбийка, чиято фамилия не знам. Но тази дама организира подобни конкурси в Колумбия и е приятелка на организаторката Мариана Маринова.

Сред журиращите бяха собственичка на известни бутици и адвокат Светослав Бързанов /юристът, който посъветва Джулиана Гани да подпише клетвена декларация пред нотариус, че тя разполага с факти, че конкурсът „Мис Плеймейт” е нагласен, а за местата на победителките са платени солидни суми - б.а/. Ние, мнозинството от журито, харесахме две момичета. Става дума за Даниела и Марина. Според нас те бяха най-класни, най-много отговаряха на изискванията. Те всъщност обраха наградите на журито.

- И ти си останала изненадана от избора на новата Мис Силикон?!
- Да, останах много изненадана. Публиката, която през цялото време освирка яростно фаворитката, също беше смаяна от избора. Когато се разбра на кое момиче ще се сложи короната, в залата закрещяха: „У-у-у-у-у-у!”. Недоволството на хората беше толкова силно, че чак на мен ми стана неудобно да дам короната. Даже имахме и неприятен случай с Гери. Наложи се да отидем до тоалетна и когато минавахме срещу нас се нахвърлиха хора от публиката: „Виновни сте! Слепи ли сте?! Как не ви е срам, как можахте да дадете короната на най-грозната!” Ето това бяха думите на хората, това е мнението на публиката.

- За външния вид на Габриела Иванова мога да съдя само по снимки. Как изглежда тя в действителност?
- Какво да ти кажа?!... Аз успях да говоря с нея. Като човек е много готина и отракана. Страшно разкрепостена и комуникативна е. Но според мен не й беше мястото на този конкурс. Висока, леко едра. Не й беше мястото в този конкурс. Но, пак ти казвам, не смятам, че ще й вземат короната. Мисля лично да пиша на Мариана, защото и на мен ми е интересно как точно стоят нещата. Такова нещо досега не се е случвало до момента. Това е голям скандал. Ако се вземе короната на Габриела, нещата ще се разплетат, защото тя ще започне много да говори. Мариана няма сама да й вземе короната, защото ще си бие автогол.

- Възможно ли е вече да се купуват и титлите за „Мис Силикон”?!
- Ами, не знам. Когато аз станах Мис Силикон, не съм си плащала. А и няма откъде да намеря толкова пари, защото тук се говори за някакви бомбастични суми. 20 000!… Това е много сериозна сума. 20 000 са си една хубава кола. Мисля, че момичето не може само да си ги даде. Трябва друг да ги брои. Досега не съм чувала за такова нещо. Но ето вече започва да се говори за купуване на титли.

Това е заради избора на първата. Не й беше мястото там. Тя по никакъв начин не превъзхожда другите момичета. Напротив – имаше по-класни от нея.

- Но, за разлика от тях, в разгара на шоуто Габриела Иванова си хвърли горнището на банския?!
- Да, в един от туровете на конкурса тя единствена си хвърли горнището и започна да си опипва и стиска гърдите. Ужас! Нещо много порнографско! Аз не бих направила такова нещо. Миналата година на мен ми беше неудобно да дефилирам пред толкова много хора. Тогава клубът се пукаше по шевовете. Тази година нямаше толкова много хора... Конкурсът започна с голямо закъснение.



- Фактът, че Мис Силикон снимала порно ли е най-фрапиращ?
- Това нещо аз го разбрах от организаторката Мариана. Според мен тя не е трябвало да допуска въобще порно актриса на конкурса, защото това опорочава името му. Грешка е да се пуска момиче, което е снимало порно, на подобен конкурс.

- Да разбирам, че последният конкурс „Мис Силикон” е пълно разочарование?
- Да, най-вече заради първата. Журито и публиката не са съгласни с този избор. Иначе конкурсът като ниво си беше същият. Просто

не сме доволни от избора

Това е.

- Мис Силикон наистина ли прилича на травестит, както коментират мнозина?
- Ами… прилича, да ти кажа. Чудехме се мъж ли е, жена ли е… Иначе е голям пич. Но то не се оценява по тези качества.

- Усети ли Габриела Иванова да поддържа висок стандарт на живот?
- Чух, че отишла на конкурса с личен стилист, фризьор, гримьор, маникюр. Тези неща тя си ги е правила отделно, а не с другите момичета. Друго не знам.

Едно интервю на Мария ДРУМЕВА
http://www.blitz.bg

Вижте в оригинал декларацията, която бие много по триумфа на Елена Кучкова!

Боримиров, Елеонора Манчева и Асдис Ран гледаха коронясването на Мис Силикон /СНИМКИ/



 


Сходни връзки

Джулиана Гани: Срам ме беше, че слагам короната на най-грозната силиконка - чудехме се мъж ли е, жена ли е...! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди