изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:51 EET
Порно прелест печели Мис Силикон 2014 /18+/    
Мис & Мистър 24-годишната софиянка Габриела Иванова беше единствената участничка, която се осмели да захвърли горнището на банския си, с което бетонира първото си място в конкурса „Мис Силикон“, провел се в „Бедрум Бийч“ в Слънчев бряг в четвъртък вечерта. Нашенката, която от пет години живее във Франция, разкри, че е успешен еротичен модел и порноактриса. Зад гърба си тя има солиден брой роли в розовите ленти, а в порноиндустрията се впуснала без каквито и да било скрупули.

„Родителите ми знаят с какво се занимавам и го приемат. Парите не са единственото нещо, което ме накара да се впусна в този бранш. Предизвикателството също е една от основателните причини“, призна Габриела.

Единадесет бяха претендентките, които се бориха за титлата, като най-възрастната участничка е на 30 години. Именно тя е с най-много пластични операции, има реконструкция на нос, скули, уста, бюст и дупе. А претендентката с най-голям бюст е носителка на 900 кубика силикон във всяка гърда. 

За да оцени професионално направените корекции, своето експертно мнение даде проф. д-р Ал Черики, който е пластичен хирург и собственик на една от най-престижните клиники по пластична хирургия в Германия. Специален гост за конкурса беше и плеймейтката Биляна Евгениева, чието име повече от месец не слиза от светските хроники.

http://pressadaily.bg

ПОРНО СНИМКИ (18+) на новата Мис СиликонГабриела Иванова се снимала в над 80 филма \"за възрастни\"

Най-накрая излязоха кадри от изпълненията на тазгодишната \"Мис Силикон\" във филмите й за възрастни, за които тя си призна още на церемонията по награждаването. Blife твърди, че е попаднал на видими доказателства, заснети на работното място на 24-годишната Габриела Иванова, която щурмува Франция като порноактриса под псевдоним Камели Лаундж.В профила си във Фейсбук Габриела, която от пет години живее в Ница, се определя като еротичен и хардкор модел в индустрията за възрастни. Има над 80 порно филма, кадри от които ще видите тук.  http://www.blitz.bg

Джулиана Гани: Срам ме беше, че слагам короната на най-грозната силиконка - чудехме се мъж ли е, жена ли е...!







 


Сходни връзки

Порно прелест печели Мис Силикон 2014 /18+/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди