изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 08:41 EEST
Баща разбрал от фейсбук,че дъщеря му е проститутка    
По света Полицай и негов познат - строител в Германия, бяха напълно оправдани по обвинение за трафик на млада жена зад граница с цел развратни действия. Това съобщиха от Районния съд в Сливен.

Магистратите отхвърлиха и иска от 10 000 лв. на "жертвата" П. Оправдателната присъда съдът мотивира с противоречивите показания на свидетелите, представените негодни доказателства, събрани от интернет не по надлежния ред, както и с признанията на самата жена, че доброволно е взела решение да се продава.

Случаят вероятно никога нямаше да стигне до съда, ако бащата на П. не бе научил случайно от фейсбук, че дъщеря му е заминала за Германия, не за да работи като сервитьорка, а като проститутка на витрина в Дортмунд.

Преди три години младата П. от село в Южна България започнала роман с полицай. След ухажване във фейсбук двамата се срещнали в хотел в Пловдив, после ходили на море.

Връзката им продължила в мрежата. П. започнала да се оплаква на полицая, че семейството плаща ипотечен кредит. Споделила, че иска да замине при своя приятелка и да стане проститутка в Австрия. По-късно му писала, че се е ориентирала към Германия, където печалбите били по-големи.

Полицаят отговорил, че неговият познат С., който е строителен работник, тръгва за гурбет в Германия и може да помогне. Също във фейсбук С. се свързал с П., която му се оплакала, че няма пари за път и му искала назаем. Строителят осигурил 800 евро, с част от които платил самолетния билет на П. до Дортмунд.

Преди заминаването през януари 2012 г. полицаят и С. отишли да вземат момичето от селото, където се запознали с баща . Пред него П. се зарекла, че отива да работи като сервитьорка в Германия.

В Дортмунд строителят и младата жена отседнали при българско семейство. Оказало се, че домакинята работи като проститутка на витрина в града. Тя предложила да уреди и гостенката си. Обяснила какви са тарифите за платени секс услуги, разходила я из квартала с червени фенери.

Докато П. навлизала в новия занаят, за семейството в България настъпил ад. Паролата на момичето във фейсбук била разбита и бащата прочел цялата кореспонденция с полицая и строителя.

Той направил всичко възможно дъщеря му незабавно да се върне в къщи и фамилията обвинила за опозоряването двамата мъже в сигнал до ДАНС.

Преди година Районният съд в Сливен наказа полицая с условна присъда от 1 година, а строителя - със същата присъда, но ефективна. Делото обаче бе върнато от втора инстанция за ново разглеждане. Сегашните оправдателни присъди могат да се обжалват пред Сливенския окръжен съд.  http://www.trud.bg/

 


Сходни връзки

Баща разбрал от фейсбук,че дъщеря му е проститутка | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди