изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 02:35 EEST
Хит в нета: "Медсестри" правят масаж с езиче и преподават френски по морето (18+)    
Любопитно Салоните за релакс се пренесоха в квартири под наем, а труженичките се преквалифицираха

Релаксирайте с нова масажистка! Подарете си незабравимо и незаменимо изживявяне - комбинация между масаж и релакс. Държа на коректност,дискретност и хигиена!!! предлагам да съчетаете масажа с релаксиращо начало или финал на деня!! 00-24ч. Тази и много други обяви се появяват напоследък по сайтове и вестници и човек неволно започва да се чуди първо на работното време – що за желязна издържливост у тази нова масажистка, която работи 24 часа в денонощието и що за странно изискване към хигиената. Не може ли да ти направи масаж, ако си леко потен? И още по-странно – какво толкова скришно и компрометиращо има в масажните услуги, че се гарантира и пълна дискретност?, пише Флагман.От втората обява обаче става ясно, че нещата вярно са релаксиращи, но съвсем не са лечебни процедури. „Класически масаж на тялото, 30 мин. - 30 лв., работно време от 12 до 21 ч, урок по френски до 20 мин. - 30 лв“ гласи лаконично втората. Похвално! Докато някой ти мачка напрегнатите и стегнати мускули, ти говори на френски. Нещата опират и до образованието.

Третата хвърля в пълно озадачение „ Предлагам релаксиращ масаж на платежоспособни господа“. Е, а на бедни, които имат пари за процедурата не може ли? А на жени, ако имат някоя болежка? Лумбаго, ишиас, плексит?

При по-внимателно взиране, става ясно, че и трите независими дами отговарят на един и същ телефон и се намират на един и същ адрес. Частна квартира в „Лазур“. Което явно не е нищо по-различно от ония салони за масажи в центъра на Бургас, които предлагаха всякакви наслади и извращения, но имаха табели. Докато тук всичко е скрито – покрито. И обяснява 24 часовата готовност за работа. Дамите просто работят на смени.

И за да не остане без масажи женската част от населението, професионалист е пуснал друга обява: „Aз съм нежен, внимателен, и симпатичен. Предлагам масаж със освобождаване с езиче. Ще се почуствате божествено, за момичета и жени.. .Интелигентен и възспитан съм. Дискретност. 100%хигиена. - располагам с терен.. денонощнно“ /правописът е верен с оригинала/. Но явно човекът не смогва да работи 24 часа и да масажира с език, защото още двама помощници са публикували обяви в подобен стил и подобна изящна словесност. Цените са 100 лева.

Оказва се даже и че има подготвителни курсове, които се рекламират така:

\"Този терапевтичен масаж не се предлага от някои масажни салони. Не много хора знаят за ползите от него по отношение на нашите физиологични и психологически благосъстояние. Еротичния / чувствен масаж има за цел да повиши възбудата на човек посредством дразнители. Нейната основна цел е нашата сексуална възбуда, но проучвания показват, че тя помага на човек увеличавайки неговата бдителност, избистряне на съзнанието и способността му да обработва информация. Еротичният масаж има за цел да предизвика възбуда и събуждане на сексуална енергия, респективно желание за секс. Еротичният масаж няма за цел достигане до оргазъм и т.н. крайната му цел е да се предизвика силно желание, да се постигне определена възбудимост и нагласа на нервната система. Защо не опитате да получите чувствен масаж с много екстри за по-уникално преживяване?\"
http://www.blitz.bg

Еротичният бой укрепва любовната връзка
Новост в банка за сперма: Секси лекарки ви го вдигат
Змийски масаж – атракция в израелски СПА-център
Сексът и шоколадът укрепват мозъка
\"Рибното спа\" – хит сред туристите по Черноморието
Каква е продължителността на здравословния секс?
Кои са непознатите ерогенни зони при жените?
3-те най-големи грешки на жените в секса?
Не пренебрегвайте ерогенните зони \"в сянка\"
Автомивка предлага безплатен секс след деветото измиване
Ерогенните зони, които ни докарват до екстаз
8 съвета за разгаряне на страстта
Жените го обичат бавно /18 +/
Снежанка: Мъжете обожават ледени красавици
Къде и как да го докосвате в любовната игра
Пътеводител на плътските наслади
Забранено за читатели под 18 години: 101 страхотни секс трика
Жените с малки гърди са фурии в леглото
 


Сходни връзки

Хит в нета: "Медсестри" правят масаж с езиче и преподават френски по морето (18+) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди