изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 02:08 EEST
Секс на морето: От 10 лева до 100 евро за платена любов край плажа    
Туризъм От 10 лева до 100 евро върви платената любов по родното море. Варна се нарежда на първо място сред морските ни градове, когато говорим за секстуризъм. Чужденците определят продаващите плътта си жени тук или като „много красиви“, или като „отвратителни“. Цените варират от 20 до 100 евро на час, като циганките са най-евтини и най-опасни, защото може да те оберат до шушка, признават опиталите от сладостта и жилото им.

За разлика от страните в ЕС платената любов, която предлагат неелитните проститутки у нас, дори и през лятото не струва повече от 100 лева за 30 минути. По шосетата край морската столица таванът за сексуслугите удря 50 лева, но секструженичките предоставят тялото си и за 10- 20 лева, показва проверка на „Монитор”.

Има опасност страната ни да стане втори Тайланд за евтин секстуризъм. През последните години чужденците идват в България не само заради ниските цени и многобройните културни забележителности, но и заради „лесните и евтини момичета”. \\"Заповядайте в България. Тук жените са красиви и лесни, в най-лошия случай са евтини\\", пише в страницата на туристическа агенция в сайт за международен туризъм и запознанства между пътешественици. Там има регистрирани близо 1 милион души, които вече знаят, че страната ни е идеално място за секстуризъм и много от тях се възползват от това.

Най-голям е интересът на британците, чиито жени са популярни с това, че не са сред най-големите красавици. Затова Българското Черноморие е рай както за туристите, така и за родните „пеперудки”, които не остават без работа през горещия сезон.

Всички жрици на любовния фронт по Северното Черноморие са инвентаризирани и класифицирани по възраст и външен вид. Най-евтините улични проститутки са пръснати по тройки от южния край на Аспаруховия мост до разклона за курорта Камчия, по стария път за Девня, както и по булеварда на разврата, както наричат бул. „Вл. Варненчик”. Чужденците у нас признават, че секстуризмът ни е лесен и достъпен. Много хотели, хостели и дори ваканционни къщи предлагат информация за местата, където се предлага и получава платена любов. Затова всяка година млади и стари предприемат пътувания към морето, не за да посетят музеи, археологически и исторически паметници, а за да се облажат от случайни сексзапознанства. „Дори пенсионерите на Европа идват уж по бизнес дела, правят си кефа, а после обясняват на жените си - не стана работата с бизнеса”, коментира 60-годишният Макс, който също се възползва всяко лято от свежата и евтино предлагаща се плът по курортите. Германските тийнейджъри също идвали на тълпи за тези услуги.

По комплексите казват още, че за сексгърли питат ирландци, англичани и скандинавци. Коментират също така, че Тайланд им идва далече, затова пък България е на 2-3 часа път със самолет.

В Златни пясъци има много малко улични проститутки. Ще ги разпознаеш, защото изглеждат стереотипно. Качеството варира - момичетата са от секси до отвратителни. Някои изглеждат доста изкусително и екзотично, особено циганките. Цената е между 50 и 100 евро и нагоре за един час или за цяла нощ. Освен това в повечето хотели се плащат 20 долара, за да пуснат момичето с теб в стаята. В други пък направо те питат на рецепцията дали търсиш сексразвлечение и ако е така, ти предлагат каталог с проверени красавици, които идват в стаята ти, но са по-скъпо удоволствие”, коментира норвежец, пристигнал преди седмица на морето. Най-много му харесало у нас, казва той, че тук просто няма правила!  http://www.blitz.bg

IsabellaSexy JamieJaime HammerNichole Van CroftTheresa Giovanni

Внимание! Джебчийки примамват с бърз секс на плажа
Мастит адвокат обран след секс на плажа в Бургас
Борят жегата със секс на плажа (видео 18+)
Платена любов 2012
Секс на плажа вдига градуса на Слънчев бряг
Срамни секс архиви разкриха истината за палавите британци
Троянеца снимал как политици правят секс с проститутки
Проститутка-менте обира загорели моряци
5 причини, заради които мъжете ходят на проститутки
Ученичка умори от секс бизнесмен в мотел
Елена Aлекова: Жената прави секс когато си поиска, а мъжът когато му дадат.
 


Сходни връзки

Секс на морето: От 10 лева до 100 евро за платена любов край плажа | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди