изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:30 EET
Вече има договор "Приятели за секс"    
Любопитно

Сайтът за запознанства Twoo вече има договор \"Приятели за секс\", пише БГНЕС. В документа се съдържат насоки за правилното и грешното поведение в една такава връзка, за да няма объркване сред двамата приятели в какво се забъркват.




1. Никога не се влюбвай. Връзката от типа \"Приятели за секс\" продължава 3 месеца, но може да се удължи, ако и двамата партньори са съгласни. След като сексът свърши и двамата са съгласни да няма повече сексуални контакти между тях, те могат да си останат само приятели.

2. Това, което се случва зад вратите, е за очите и ушите единствено на участниците в договора. Документът е таен и никой не трябва да разбира за него.

3. Лични вещи, като четки за зъби, козметика или дрехи, не трябва да се оставят в дома на другия, за да не се разбере тайната им връзка.

4. Няма място за ревност. Ако една от страните във връзката си намери истински партньор, другият не трябва да ревнува.

5. Срещата за секс приключва преди 8 часа сутринта, а закуската не е включена. Приятелите за секс нямат право да излизат на среща. Ако това се случи, договорът се анулира.

6. Публичните прояви на близост са забранени. Забранени са целувките, държането за ръце, както и всякакво подобно поведение. Целувките и прегръдките след секс могат да продължат максимум 10 минути. Всички контакти освен за секс между 4 часа сутринта и 10 часа вечерта са забранени.
 


Сходни връзки

Вече има договор "Приятели за секс" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди