изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 08:21 EEST
Младоженец запали и уби жена си, защото му изневерила в първата брачна нощ    
Новини Младоженец от Волгоградска област уби жена си, след като я поля със спирт и я запали. Причината за свадата била, че половинката му изневерила в първата брачна нощ, съобщава LifeNews.

В изблик на ревност И. Кузмин подпалил младата си съпруга, след като я полял със спирт от пластмасова бутилка. Това станало, след като 27-годишната В. Филипова му признала, че докато той е спал в първата брачна нощ, тя му изневерила с любовник.

Младоженците имали скромна сватба, а след тържеството съпругът заспал. Според следствието недоволната съпруга решила да си отмъсти и се отправила към своя любовник. По-късно обаче Филипова започнала да изпитва угризения и си признала.

„Според съседите и пристигналите на място разследващи Кузмин зверски е изревнувал признанието на съпругата си и настанал скандал. След това мъжът полял половинката си със спирт и я запалил”, съобщават за LifeNews от следствието във Волгоградска област.

След инцидента жената е откарана в болница с 80% изгаряния. В течение на няколко часа медиците се борили за живота й, но не успели да я спасят.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Младоженец запали и уби жена си, защото му изневерила в първата брачна нощ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди