изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 10:21 EEST
Избери бански според тялото    
ЛюбопитноКак да избера бански според фигурата си?



След като лятото преполови, слънцето се показа окончателно. Това означава, че може да отидете на плаж, като си купите страхотни бански с голямо намаление.
Разнообразието в цветовете ще изненада и най-претенциозните дами. Преобладават разноцветните варианти в най-разнообразни комбинации. Особено актуални са райето, геометричните мотиви и флоралните принтове. Заложете на цветното, ефирното и лятното. Може да се спрете на щампи леопард, райе, змия, калейдоскопи, зигзаг и много ресни.
Как да избера бански според фигурата си?

Правоъгълна форма

Ако имате правоъгълна форма на тялото - талията, ханша и гръдната ви обиколка са почти равни, не изпадайте в паника. Правоъгълната форма на тялото може да изглежда много добре, ако всеки елемент от облеклото е избран правилно. Може да изберете цял бански или такъв в две части. Това, което трябва за вашия тип фигура, са детайли, отклоняващи вниманието от талията. Целта е да я направите по-тънка. По този начин фигурата ви от правоъгълна ще се превърне в така харесваната форма на тялото - пясъчен часовник. Опитайте се чрез модела на банския да уголемите оптически бюста си, както и да разширите областта на ханша. По този начин талията ви ще стане визуално по-малка. Подходящ е избора на бански в две части тип “триъгълници” с меки чашки за горнището и някакъв детайл отстрани на бедрата за долнището. Ако предпочитате цял бански, съчетанието на правилните цветове също ще свърши работа. Търсете модел с по-тъмен цвят.
Изберете модел, солидно изрязан от двете страни в областта на талията, с дълбоко деколте, което да привлече вниманието към бюста и да го направи оптически по-голям. Внимавайте за долната част на банския. В никакъв случай не избирайте високо изрязан над бедрата модел. Щампите по банските също могат да работят във ваша полза. Бански с дребни, ярки шарки - точки и малки фигурки, са чудесно решение за правоъгълната фигура. Избягвайте ивици и цели бански със солидни светли цветове. Например бялото оптически разширява фигурата. Или цели бански с хоризонтални райета.

Пясъчен часовник

Ако имате тяло с форма на пясъчен часовник - тънка талия и съразмерни ханш и гръдна обиколка, вие сте късметлийка. Това е идеалната фигура. Първото, което трябва да помните, е, че трябва да изберете правилния размер бански. Така бюстът ви ще е добре поддържан и талията ви подчертана. Долната част на банския ще е прилепнала и ханшът - добре очертан. Ако банският ви е голям, без значение дали е бикини или цял, се получава грозно набръчкване на плата. Ако пък банският ви е по-малък, се получава грозно врязване на материята в тялото, така че изберете правилния размер. Ако имате тяло с форма на пясъчен часовник, можете да си позволите да носите всякакъв бански. Изборът на модел се свежда единствено до това колко от тялото си искате да покажете извън банския и дали предпочитате по-открита горна част, по-изрязана долна част и т.н

Крушовидна форма

Ако имате фигура с по-едър ханш, тънка талия и по-малка в сравнение с ханша гръдна обиколка, значи имате крушовидна форма на тялото. Въпреки че тази структура не изглежда толкова зашеметяваща както формата на пясъчен часовник, тя също е много женствена и секси, и с помощта на няколко трика при избора на бански можете да изглеждате страхотно на плажа.


За дамите с по-едри бедра е препоръчително да изместят фокуса с бански, който да привлича вниманието на окото в горната част на тялото: например бикини с изрязана тъмна долна част и по-ярко горнище. Точки, чертички, дребни фигурки са идеална щампа за горнището. Те привличат погледа и изместват фокуса от долната част на тялото ви, освен това оптически уголемяват бюста. Ако предпочитате едноцветен бански, изберете модел, който би фокусирал вниманието в горната част на тялото ви. Бикини с горнище с по-дебела презрамка през врата и изрязано долнище с ниска талия ще са идеални за тази цел. Ако предпочитате цял бански, правилото е същото: търсете модел с акцент на горната част. Дълбокото деколте привлича вниманието към бюста, а плитко и изрязано долнище оптически смалява областта на ханша и бедрата. Ако искате да подчертаете хубавите си рамене, изберете модел на банския, който би привлякъл вниманието към тях. Бански без презрамки или асиметричен модел с презрамка през едното рамо би бил чудесен избор за акцент на раменете. При фигура с крушовидна форма много трябва да се внимава с модели с долнища тип шорти. Не са подходящи, защото повечето плат ще подчертае по-широкия ханш и бедра. Избирайте по-малки и плитки долнища на банските.

Ябълковидна форма

Ако нямате ясно изразена талия и най-закръглената ви част на тялото е коремчето, то тогава имате ябълковидна форма. При тази форма на тялото е най-добре да акцентирате върху хубавите дълги крака и добре оформените ръце и рамене. Ако сте с малък бюст, изберете бански с банели и повдигащ ефект, долна част с висока талия, която ще пристегне и оформи проблемната област. Друг добър вариант е цял бански тип “прегърни ме”. Той ще прикрие заоблените части на тялото, като акцентира върху хубавото деколте.

СТРАНИЦАТА ПОДГОТВИХА
Ивана Тасева и Даяна Емилова

http://www.trud.bg


Плачевните последствия от модните изчанчени бански

Тенденции в банските за лято 2014 /СНИМКИ/

Пъстри бански завладяха модния подиум

Изрязаните бански са най-голямата модна грешка на ваканция

Една история на банските - кръстили долнището на остров

Как да избера бански според фигурата си: голям бюст

Плажната мода от TRIUMPH този сезон дарява ново самочувствие

Бикините честват 65 години

Кати Прайс пуска колекция бански костюми

Топмоделът Ирина Шайк на пролетната корица на списание Сватбен каталог

Избраха звездите с най-хубаво тяло за плаж

Тайните на талията

Нови тенденции в банското облекло

 


Сходни връзки

Избери бански според тялото | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди