изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 05:56 EEST
Гери Тилева: Момичетата от "Бабилон шоу" не правим секс за пари, а за удоволствие!    
Интервюта Най-големият бакшиш, който съм получавала, е колкото заплата на банков служител

Гери Тилева е на 20 години. Тя е носителка на титлата „Мис София Пролет 2014”. В момента секси гърлата изучава „Философия” в Софийския университет и същевременно кърши снага в скандалния еротичен балет „Бабилон шоу”! През изминалата седмица бившата им ПР-ка Соня Василева беше задържана за 24 часа в ареста, с обвинение за сводничество на танцьорки, които била предлагала от 600 до 1000 лв. на сеанс. Шефката на балета Марияна Руменова-Антонова отрече пред медиите въобще нейни танцьорки да са били компаньонки през свободното си време и уточни, че с Василева не работят вече от половин година.

"Бабилон” е еротично шоу с повече от 5-годишна история. Аз като мениджър и собственик съм една от основоположничките на клубната танцувална култура в България и в моето шоу са работили едни от най-известните танцьорки и модели, носителки на титли от престижни конкурси за красота в България! Искам категорично да отрека слуховете, че във формацията ми се предлагат платени секс услуги!

Подобни слухове никога не са ме учудвали, предвид факта, че в България се търсят сензации и скандали с цел опетняване на нечие име”, заяви Антонова пред агенция БЛИЦ. А ето и „самопризнанията” на Гери пред „ШОУ”:



- Наскоро гръмна скандалът около ваша бивша ПР-ка Соня Василева, която беше задържана от полицията по подозрение за сводничество на танцьорки, които е продавала за сумите от 600 до 1000 лв. на сеанс! Предполагам си работила с нея и я познаваш?
- Познавам я задочно, защото тя е имала пряка връзка единствено с Марияна Руменова - собственичката на шоуто.
- Сигурна ли си, че „Бабилон шоу” не предлага платени секс услуги, защото чрез скандала с Василева веднага тръгнаха подобни догадки? Ти подозирала ли си някога твои колежки, че правят пари и от секс, а не само от танци?

- Ха-ха, то и без този скандал се говори! А за момичетата мога да кажа, че съм чувала, че го правят за удоволствие, не за пари!
- А някой искал ли е от теб секс срещу пари или срещу кариера и слава?

- Предлагали са ми не един път! Разбирам ги - мъжете са елементарни, мислят си, че всяка красива жена е лека, но

въпросът е не дали те предлагат, а дали аз предлагам…

- Твоя бивша колежка и приятелка е нашумялата плеймейтка Биляна Евгениева - бившата годеница на Христо Сираков „100-те манекенки”. Тя май остана от два стола на земята, като изпусна бившия си годеник, а и спрягания й за любовник футболист Благой Георгиев! Как е тя в момента, търси ли си нови „жертви” по морето, както се пише в медиите?
- На този въпрос може само тя да ви отговори, не се чуваме толкова често, за да знам дали има нови „жертви”. Питайте я.

- Според теб Евгениева беше ли влюбена в Сираков, или е преследвала парите му, както всички си мислят?
- Тя най-добре ще си каже.

- Разкажи повече за себе си?
- Аз съм на 20 години, родителите ми са медицински лица, от добро семейство съм, много дължа на тях, най-вече на майка ми Елеонора Тилева, която винаги е била и ще бъде до мен. В момента уча „Философия” в Софийския университет и засега се справям, въпреки постоянните си ангажименти. А за танците - те са моята страст, те са ми природен талант.

- Танцуваш в еротичното шоу, но много държиш да не те бъркат със стриптийзьорка...
- Ние не сме балет, а шоу, не съм стриптийзьорка, защото не се събличам.

- Всяка вечер ли имаш ангажименти с това еротично шоу?
- Общо взето, всяка вечер имам участие, работя и индивидуално, с шоуто съм през останалото време. Към нас заведенията имат голям интерес, тъй като представяме много разнообразни програми, с интересни тематики и декори. Взимали сме и животни, като змия, куче, кокошка… Главно сме жени, но от време на време взимаме някой друг мъж „за цвят”. Имаме и топлес-ки (голи до кръста момичета – б. а.), но не и стриптийзьорки. Еротиката ни е изпипана и на много високо ниво.

- Какъв е хонорарът ти за участие в нощен клуб на вечер?
- Хонорарът ми е толкова, колкото да задоволи самочувствието ми и да мога да си позволявам да се глезя - за това обичам да работя, за да бъда самостоятелна. Програмата ни продължава 2 часа.

- Често ли се случва клиенти да ви дават индивидуално бакшиши, или това не е позволено?
- Не е позволено да се слиза по масите,

иначе кой бяга от парите?


- Кой е най-големият бакшиш, който си получавала досега? Как ти беше даден – в деколтето, на ръка, някъде в бельото закачен или по друг начин?
- Най-големият бакшиш, който съм получавала, е колкото заплата на банков служител, а модата на бакшиша в гащите отмина - не позволявам такава близост.

- Имаш ли човек до себе си?
- Имам и връзката ни е сериозна, влюбени сме и се обичаме.

- С какво се занимава той, подпомага ли те финансово, каква е разликата във възрастта ви?

- Дълги години е бил дисководещ и сме общо взето в една среда. Разбира ме и ме подкрепя, затова и връзката ни е здрава. Разликата ни е голяма, но не ни пречи, много неща научавам от него и много бързо израснах и узрях с него. Помага ми само когато се налага, като цяло заедно си помагаме. Отскоро има фирма и движи бизнес.

- Разкажи за най-шокиращото неприлично предложение, което си получавала?
- Получавала съм много пъти предложения - ами как да ги озаптиш тези мъже, какво да направя, като съм секси и красива?! (смях – б. а.) Хубавото е, че при мен се случва много рядко, защото самото ми излъчване не е евтино и курвенско...

Едно интервю на Светлана Терзиева - СЕСИЛ
http://www.blitz.bg






 


Сходни връзки

Гери Тилева: Момичетата от "Бабилон шоу" не правим секс за пари, а за удоволствие! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди