изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 09:44 EEST
Сексуален хороскоп: Какви любовници са    
Хороскоп

Сексуален хороскоп: Какви любовници са



Овен

Налитат на

червено... бельо

Родените под знака на Овена са страстни и пламенни натури. Те обичат секса и са готови да минат през огън, за да го получат. Полицейската статистика показва, че този огнен знак оглавява класациите по изнасилвания. Още по-странното е, че жертвите от изнасилвания също са предимно от същата зодия. Управителят на знака Овен е червената планета Марс. Така че, ако искате да ги заинтригувате, покажете им уж случайно, че сте облечени с червено бельо под дрехите. Представителите на тази зодия по принцип са моногамни, защото обичат всеотдайно партньора си и не биха му изневерили, но предложение за групов секс може да ги изкара от правия път за малко.

 

Телец

Палят се бавно,

горят дълго

Родените под знака на Телеца са особен случай в зодиака, защото са управлявани от Венера - планетата на любовта. И двата пола са страхотни любовници, но трябва да се запасите с търпение, докато стигнете до истинския секс. Те са класици в предпочитанията си какъв точно да бъде сексът - обичат предиграта и са майстори в бавното разпалване на страстта. Обожават физическия допир и притежават талант за откриване на ерогенни зони. И двата пола са много издръжливи. Така че, ако ви чака любовно преживяване с представител от тази зодия, вземете предварителни мерки, за да не капнете от умора по средата на вечерта.

Близнаци

Забравете

скрупулите

С родените под знака на Близнаци случаят е много особен, защото те са интелектуалци. Дори и да става дума за секс, пътят към него пак минава през ума. Ако сте си наумили да вкарате Близнак в леглото, запасете се с много търпение. Предстои ви дълга игра на гоненица. Представителите на този слънчев знак обичат разнообразието в секса. Подгответе се с различни играчки и стимуланти и прехвърлете литературата за тантричния секс. При Близнаците нещата трябва да се променят непрекъснато, за да им бъде интересно. Откажете се от всякакви скрупули. Най-невинното, което може да ви се случи, е да ви се наложи да участвате в размяна на партньори.

Рак

Майсторите

на целувката

Родените под знака на Рак са много консервативни. Ако сте замислили кратка авантюра за една нощ и никакво обвързване, няма да ви се получи толкова лесно, колкото си мислите. Те много трудно казват “да”, но когато го кажат, е за дълго време. Най-големите майстори на целувката и ако имате късмет да бъдете целунати от Рак, няма да искате това да свършва. Сексът с тях е чувствен и дълбок. Обичат любовната игра и продължителните ласки. Имат обаче задължително условие: никога да не им изневерявате. Царе са на скандалите от ревност, а може да прибегнат и до физическа саморазправа за отмъщение.

Лъв

Огледалото

ги възбужда

Ако сте си наумили да ги вкарате в леглото си, се подгответе предварително. Добре е в спалнята да поставите голямо огледало, за да могат да се наслаждават на самите себе си. Лъвовете обичат романтичните жестове, които ги величаят и ги карат да се чувстват единствени във вашите очи. Облечете еротично бельо и непременно им кажете, че сте го купили специално за тях. Не си и помисляйте да им предлагате разнообразие с други участници или играчки и стимуланти, защото ще се уплашат, че са загубили блясъка си.

Другояче седят нещата, ако те самите го предложат. Съгласете се веднага.

Дева

Интелект плюс

лава от чувства

С Девите и секса положението е трудно. От една страна, те са интелектуален знак и имат нужда от мисловни предизвикателства, а от друга - нужни са им дълбоки чувства, за да направят първата крачка и да ви се отдадат. Комбинацията от тези две задължителни условия прави секса с тях труден за постигане. Има и трето - тяхната практичност. Ако на първа среща сте облечени със синтетични дрехи, ще го приемат за изключително лош вкус. В случай че сте успели да заслужите честта да си легнете с представител на знака Дева, ще бъдете замаяни от удоволствие. Комбинацията от интелект и клокочещи като лава чувства ще ви прати на седмото небе от екстаз.

Везни

Игри, играчки и

други закачки

Представителите на Везни непрестанно се стремят да създадат връзка и това ги прави изключително грижовни към половинката си. За тях сексът е процес, който започва много преди същината и свършва дълго след края на оргазма. Те са много внимателни към обекта си на обожание и са готови на саможертви, за да му доставят удоволствие. Капризни са при избора на партньор. В леглото ще се окажете в ситуацията на непрекъснато сменящи се сценки, роли и играчки. Каквото и желание да си намислите, то ще ви се изпълни, преди да сте го формулирали. Чакат ви безброй изненади, ако сте си избрали да се забавлявате с Везна.

Скорпион

Ще им станете

роби в леглото

При родените под знака на Скорпиона нещата стоят така: те са измислили секса, правят страхотен секс и искат да го правят непрестанно. Въпреки че представителите на този слънчев знак не се славят с особена физическа красота, те са много сексапилни. Обичат да говорят за еротика и по този начин подгряват обекта си на желание. Попаднете ли в тяхната примка, няма да можете да се измъкнете, защото ще използват слабостите ви, за да ви манипулират. Скорпионите умеят да приковават партньорите си със сексуална зависимост, която създават у тях. Те по-добре от вас знаят какво искате да преживеете.

Стрелец

Обичат да е

екстремно

Родените под знака на Стрелеца са пътешественици и колекционери по душа. Те не познават думата моногамия и вярват, че щастието се крие в разнообразието. Ако искате да вкарате Стрелец в леглото си, бъдете готови да поканите и други участници - и от двата пола. И мъжете, и жените Стрелци са горещи привърженици на екстремния секс. Бихте ги впечатлили много, ако им предложите да го направите на публично място, а шансовете да ви хванат са големи. Мисълта за това ги възбужда до червено и незабавно са готови да се включат. Ако искате да преживеете незабравими сексуални приключения, потърсете Стрелец.

Козирог

Ненормално издръжливи

Ако обектът на вашите желания е представител на тази зодия, трябва да му заявите пълната си готовност да чакате колкото време им е необходимо. След това да започнете да правите много малки крачки към тях под формата на случайно изпуснати фрази по темата, за да се сетят все пак накъде биете. Козирозите издържат много време без секс, което не значи, че не обичат секса и плътските удоволствия - просто загряват по-бавно на тази тема. Когато моментът настъпи, ще ви разковат от удоволствие.

Издръжливостта без секс ще се обърне с обратен знак и тогава ще разберете на какво и колко са способни.

Водолей

Асексуални и

неконвенционални

При родените под знака на Водолея сексът се случва на мета ниво. Ако не знаете какво е това, по-добре се откажете от каквито и да било опити за контакт. Повечето от представителите на тази зодия са асексуални и плътските удоволствия не са им цел. В леглото с тях ще трябва да се подготвите предварително с литература за неконвенционалния секс. Те са нетрадиционалисти. За да ги изкушите, трябва да им предложите нещо нечувано и невиждано като преживяване. Например, ако се пробвате на обществено място с поза, противоречаща на земната гравитация. Обяснете му, че това е научен експеримент, в който имат рядката възможност да се включат.

Риби

С тях откривате

наново секса

Родените под знака на Рибите изобщо нямат самочувствие, че са добри любовници, но всъщност те са нешлифовани диаманти. Рибите са надарени с неповторима интуиция и това е най-силното им сексуално оръжие. Те са и много чувствени. Ако успеете да ги вкарате в леглото си, ще откриете у себе си неизвестни ерогенни зони. Представителите на тази зодия ще докоснат и целунат всеки сантиметър от тялото ви, ще ви заведат до емоционално състояние, което не познавате, и ще осъзнаете, че за първи път правите секс. Трябва да ви е ясно обаче, че оттук насетне сексът ще се случва само с тях и ако се опитате да кръшнете, ще ви удавят в сълзите си.

trud.bg

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ

 


Сходни връзки

Сексуален хороскоп: Какви любовници са | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди