изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 05:59 EEST
8 причини с които Блъди Мери ви прави по добри любовници    
Кулинарни Събрахме в тази статия 8 причини с които Блъди Мери ви прави по добри любовници, за да докажем, че Джеймс Бонд има тайно оръжие, а именно Блъди Мери.

1. Домати

Със своята супер доза на ликопен, доматите се използват за предотвратяване на различни видове ракови и сърдечно-съдови заболявания , да се подобри кръвообращението и подобряване на притока на кръв , а дори и като природно лечение за заболяване на простатата . Всички добри неща за вас и вашия сексуален живот. Самото питие увеличава притока на кръв към пениса с 5%.

2. Люти чушки

Кървавата Мери (Блъди Мери) трябва да е пикантна, не само защото така има по добър вкус, но тъй като капсаицин, съдържащ се в лютите чушки всъщност причинява физиологични реакции в организма, които са огледален образ на признаци на сексуална възбуда . Повишено дишане, изпотяване и притока на кръв са всички физически реакции на употребяващи тези пикантни чушки.

3. Алкохол

Ние всички знаем, че алкохолът намалява нашите задръжки, но знаете ли, че той също може да повиши либидото ви. В едно проучване, пиещите имат по голямо либидо от 25% до 30% от това на въздържателите. В друго проучване алкохолът, причинява временен прилив на тестостерон при жените и повишаване на либидото.

4. Стридите

Напоследък се наблюдава тенденция в стриди-гарнираното Блъди Мери е добро не само за вашият гладен за морски дарове вкус, но също така се загряват слабините. С тяхното високо съдържание на цинк и редки аминокиселини , тези лигави секс бомби повишаване нивата на допамин и помагат произвеждат тестостерон, жизненоважен хормон за сексуалния апетит.

5. Целина

Съжалявам, дами, това е само за мъже. Целината съдържа андростенон, химикал, който повишава нивата на половите феромони в мъжката пот. Когато се комбинира с нечии собствени природни феромони, тя излъчва специална двойна доза на съблазнителния аромат, който прави мъжете по-привлекателни. Целината също се помага да се увеличи количеството на еякулираните течности на човека , което допринася за по-силен оргазъм.

6. Мариновани зеленчуци

Маринованите аспержи са известни с това, че облагодетелстват насочването на сексуалния нагон. Но ако не ви допадат можете да експериментирате със всякакви мариновани зеленчуци.

7. Хрян

Ако не гледате Polyamory ,ще трябва. Камала Деви е новото лице на поли и има либидото на … хмм … поли, тантрическа секс богиня? Така че, когато тя ви казва какво, кой, или къде да се яде. Хрянът се вписва категорично в каква категория и е само една от многото храни в  нейния списък за естествени афродизиаци .

8. Маслини

И ако всичко друго се провали, ти и / или вашия специален приятел винаги може да се включи в страховит маслинов фетиш (сериозно, това изрично внимание на сексуализирана маслинова игра изненада дори мен).

http://teenportall.com

Необходими Продукти

  • водка - 60 мл
  • доматен сок - 100 мл
  • лимони - 1 ч.л. сок от лимон
  • сос Уорчестър - 4 капки
  • сос Табаско - 2 капки
  • черен пипер
  • сол - на вкус
  • лед

Приготвяне на Блъди Мери

Сложете в шейкър 2-3 бучки лед и долейте водката, доматения сок, сос Уорчестър и Табаско и малко сол и черен пипер на вкус.

Разбийте всичко добре и излейте коктейла във висока чаша.

Украсата на Блъди Мери (Bloody Mary) може да варира - с резен лайм, резен домат или чери доматчета по ръба, както и стръкче целина.

http://recepti.gotvach.bg

 


Сходни връзки

8 причини с които Блъди Мери ви прави по добри любовници | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди