изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:33 EET
Сексът, за който той си умира    
Любопитно 99% от мъжете ще ти кажат, че няма такова нещо като лош секс. Но има зашеметяващо добър и е изцяло в твоя власт да превърнеш следващата ви гореща сесия в незабравимо преживяване и за двама ви. Ето ти няколко палави маневри, които половинката ти тайничко се надява да му приложиш:

Спонтанен секс

Нищо не ласкае егото на гаджето ти така, както факта, че го желаеш тук и сега и не можеш да чакаш и секунда, за да бъде твой. Така че не се колебай да го нападнеш в секундата, в която прекрачи прага на жилището ви и да го завлечеш където ти хрумне – в банята, в кухнята или направо го повали на пода в коридора. Бонус идея: за да направиш нещата още по-горещи, остани с дрехите си и не събличай половинката си, а само разкопчай панталоните му. Така де, кой има време да мисли за дрехите си, когато е обезумял от страст?!

Шумен секс

Мъжете се възбуждат неимоверно много от женските стонове и викове, защото за тях това е доказателство, че правят точно това, което искат от тях партньорките им. Така че ако искаш да повишиш градуса в спалнята, забрави за съседите си и дай воля на гласа си. Не се притеснявай да бъдеш много шумна, стига разбира се да ти идва отвътре (в противен случай гаджето ти ще се усети, че му разиграваш театър). Бонус идея: не се свени да казваш на твоя човек какво точно ти харесва и да му даваш нареждания, той с удоволствие ще се подчини. Ако пък си от по-разкрепостените мадами, вкарай някоя и друга мръсна думичка, гаранция, че другарчето ти дълго ще си спомня преживяването.

Секс в колата

Задната седалка на колата едва ли ти звучи като най-удобното място за цуни-гуни, но много мъже си фантазират да го направят именно там. Заради тясното място няма много възможности за различни пози, но пък близостта и триенето на телата ви със сигурност ще ви възпламенят. Освен това тази конфигурация е добро бягство от рутинния секс в спалнята. Да не говорим, че можете да използвате колата по няколко начина – освен да се натискате на задната седалка, можете да го направите на капака или пък да му направиш свирка, докато седите на двете предни седалки. Бонус идея: изненадай го, докато кара (за предпочитане извън града). Помоли го да отбие вдясно, за да се разтъпчеш малко, и когато спре колата му разкопчай панталона и действай.

Чувствен секс

Не са много мъжете, които ще си признаят, че си падат по този тип секс, защото се притесняват, че ще ги помислят за лигльовци. Истината обаче е, че дори и най-големите мачовци имат нужда да бъдат ухажвани и съблазнявани и да знаят, че са желани. А да поглезиш един мъж е лесно – сготви му любимото ястие, създай отпускаща атмосфера, направи му нежен масаж и е твой роб! Бонус идея: запали много свещи и пусни чувствена музика, бавно съблечи дрехите му и го побъркай с нежността си. И в никакъв случай не бързайте да стигнете до финала, а се насладете на докосването и на движението на телата си.

Хард секс

Неслучайно някои от най-разпространените мъжки фантазии включват садо-мазо елементи. Едва ли има представител на силния пол, който би се възпротивил да се предаде във властта и желанията на своята половинка и да бъде неин подчинен. Влез в ролята на строгата господарка и направи с гаджето си всичко, което ти дойде на ум – завържи го за леглото, накажи го задето е бил толкова непослушен напоследък, заповядай му да те докара до края с език… Бонус идея: след като го завържеш за леглото, сложи превръзка на очите му – това да не знае къде ще го докоснеш и факта, че не може да помръдне, ще изостри сетивата му до краен предел и ще го побърка от възбуда.

Мързелив секс

Истинска мечта за всеки мъж – да прави секс без всъщност да прави нищо, а да остави всичко в ръцете на половинката си. Позволи му да помързелува като поемеш контрола върху целия екшън. Бъди убедена, че твоят човек няма да има нищо против да водиш парада така, както на теб ти хареса - досега не сме чули за някой, който се е оплакал, че е бил използван за секс играчка  Бонус идея: тъй като при този тип секс не можеш да разчиташ на гаджето си да те възбуди, се погрижи за собственото си удоволствие като му изнесеш горещо представление – настани се пред него и започни да се докосваш (така ще възбудиш и него, при това без да си го пипнала с пръст). Не си позволявай обаче да стигнеш до края – когато си достатъчно възбудена, го яхни и продължи да се галиш и да се движиш върху него, докато не свършиш. Едва тогава е негов ред да финишира.

Сутрешен секс

Що се отнася до креватната гимнастика, не е тайна, че ние, жените, предпочитаме да я практикуваме вечер, докато силните ни половинки обожават да започват деня си с нея. Какво да я правиш – природа. И въпреки че си мислиш, че съненият ти вид и рошавата ти коса не са особено привлекателни, именно тях намира гаджето ти за страшно секси. Освен това той се наслаждава и на факта, че навън е светло и може да вижда тялото ти, което рядко му се отдава като възможност вечер на загасени лампи. Бонус идея: навий си алармата да звънне една идея по-рано от неговата, пъхни се под завивките и го събуди с устните и езика си по начин, който дълго ще помни.

http://www.bliasak.bg/

Сексуален хороскоп: Какви любовници са различните представители на зодиите

Сексуален хороскоп: Какви любовници са

Едни от най-рисковите секс пози /18+/

5 неща, които мъжете искат в леглото

Сексуалните фетиши на отделните зодиакални знаци

Защо да си порноактьор не е никак забавно! /18+/

Секс поза за всеки случай /18+/

Какъв е секс стилът ви според зодията?

Китайска деветка: Нова секс техника за върховно удоволствие на жената /18+/

Най-любимите секс пози на жените /18+/


 


Сходни връзки

Сексът, за който той си умира | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди