изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 09:20 EEST
Голи италиански туристи предизвикаха каталунците на протест    
ЛюбопитноКаталунците въстанаха срещу лудориите на пияни туристи. Жителите на Барселона излизат на протест с искане властите да направят повече за борбата с противообществените прояви на посетителите на града, предаде британският вестник "Гардиън". След като снимките на трима голи млади мъже в квартала "Ла Барселонета" от миналия петък сутрин, обиколиха социалните мрежи, някои жители заявиха, че не биха могли да търпят повече.

Жителите на Барселона излязоха по улиците в няколко спонтанни протести тази седмица, настоявайки общинските власти да ограничат това, което те наричат ??"бич на пиянски туризъм".

"Тук туристите правят каквото си искат", каза Винсент Форнер пред "Ел Паис" . Местен фотограф щракнал италианските свободолюбиви палавници докато се скитали в квартала си в продължение на три часа, облечени само по ... въображение, докато ужасените жители ги гледали.

Точно голите туристи ускориха разговора, който се води в Барселона през последните години - за броя и вида на туристите, посещаващи града. За една декада броят на туристите, е скочил драстично. За сравнение - от 1,7 милиона през 1990 година, до над 7.4 милиона през 2012 година. Местните - 1,6 милиона жители, се опитват да водят обичайния си начин на живот в един град, където туристите често преобладават. Увеличава се и броят на жалбите за шум, голота, общественото пиянство и изхвърляне на боклуци на необичайни места.

"Представете си, че сте в една малка къща, с три деца, безработен, без пари за ваканция и ще трябва да се примирите с писъците и фиестата на туристи в съседство. Това е непоносимо", заяви жителят Андрес Антеби. Общинските власти се бавят за справяне със ситуацията, твърдят и неговите съседи. "Ние сме уморени от ниската цена на наемите, от пиянския туризъм", каза Ориол Касабела, който води кварталната асоциация "Ла Барселонета". "Това убива нашия квартал и разубеждават другите видове туристи."

В сряда градската съветничка Марси Хомс, се опита да успокои ситуацията. Говорейки пред репортери, тя каза, че общината ще приеме политика на "нулева толерантност" към асоциалното поведение и че жителите ще имат подкрепа от градските власти да се справят със ситуацията. Тя обеща да седне с жителите на Барселона през септември и отбеляза, че през последните няколко дни в града се е увеличило присъствието на полицията. /blitz.bg

Шеметна мадама втвърди хърватските курортисти

Дана Харем се разходи гола по улиците на Прага

Нудисти окупират плажа на Варна

Кап д'Агд е столицата на нудистите

Американки четат книги голи до кръста

Меката на нудизма гъмжи от плът

Гола жена се разходи по Е-79, проверяват дали е член на фондация "Мечта"

Анелия и Ивена на нож след гол клип


Морска мода в офиса – твърде неприлично

В Турция правят хотел само за нудисти

Балконите на Кели Брук също се разлюляха

Фитнес зала за нудисти отвориха в Испания

Марта Вачкова гола на плажа


Папарашки снимки на Диди Дрингова като новата Венера Милоска

Нудистки маскарад край Варна

Топ 5 на световните нудистки събития

Голи тела в чест на Евро 2008


НУДИСТИ СТРЯСКАТ ТУРИСТИ КРАЙ КРАПЕЦ И ДУРАНКУЛАК

Празник на нудистите в Рио де Жанейро

Ресторант за нудисти

НУДИСТИ ОТ ЕВРОПА ТРЪГВАТ НА КРУИЗ ПО СРЕДИЗЕМНОМОРИЕТО


 


Сходни връзки

Голи италиански туристи предизвикаха каталунците на протест | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди