изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:25 EET
Блъсков в „Събуди се“: Международни организации платиха протестите    
Новини „Начело на правителството е един чугунен комунист. Той е ренегат. Преди 2 години обясняваше как мрази ренегатите. Нормално е партията да го изключи, след като прави такива неща. Тези хора протестиращите мишки приеха такъв човек. Сбъркано е нещо. Отблагодариха ли им се за протеста?“, попита Блъсков.

Протестите повече попречиха на хората, отколкото да помагат. На тези, които протестираха им е плащано. И това е факт. Взимаха пари от международни организации. Това каза медийният собственик Петьо Блъсков в студиото на „Събуди се…“ по Нова телевизия.Според Блъсков имало таблица, в която пишело кой колко е взел за протестите.

От своя страна блогърът Асен Генов от „Протестна мрежа“, който не пожела да застане редом с Блъсков в студиото, заяви, че разделителната линия на протестите е била гражданите срещу криминалния сектор в обществото. Генов категорично отрече протестите да са били плащани от когото и да било.
„Спечелихте си министерски, зам.-министерски кресла. Призовавам ви да се успокоите и да престанете да викате. Занимавате хората с вас – какво станало, що станало, колко пари сте взели“, коментира Петьо Блъсков, който все пак седна до Асен Генов.

До разговор между двамата така и не се стигна, а взаимните обвинения във финансови злоупотреби бяха финалните реплики между Блъсков и Генов в студиото, пише „Блиц“.  http://novavarna.net


АТАКА: Асен Генов трябва да бъде незабавно задържан за криминален вандализъм

Лидери на протеста - с добри бюджети

Ето как се финансират протестите и тези, които ги подклаждат!



 


Сходни връзки

Блъсков в „Събуди се“: Международни организации платиха протестите | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди