изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:12 EET
Моделката Виржиния Иванова: Правила съм секс на стадион и в съблекалнята на полувремето    
ИнтервютаВиржиния Иванова е на 24 години, от Плевен. Тя стана трета в надпреварата за титлата „Мис Силикон - 2014”, но пък публиката си я хареса за победителка и я възнагради с бурни овации, за сметка на победителката - порноактрисата Габриела Иванова, която освиркаха. Вирджиния е бивша акробатка, но се отказва от активна спортна кариера заради инциденти.
Моделката Виржиния Иванова: Правила съм секс на стадион и в съблекалнята на полувремето  Моделката Виржиния Иванова: Правила съм секс на стадион и в съблекалнята на полувремето  Моделката Виржиния Иванова: Правила съм секс на стадион и в съблекалнята на полувремето



Възпитаничка на „Визаж”, тя притежава и титлата „Мис Монтекатини - 2012” (чуждестранна титла на името на едноименния италиански курорт, отново като любимка на публиката). Тази година завърши магистратурата си по „Финанси и банково дело”. Има гадже футболист.


- На последното издание на „Мис Силикон – 2014” ти остана трета, но стана любимка на публиката. Разочарова ли се, че не победи ти?
- Не искам да говоря за нещо, което вече е минало. Щом журито така е решило… Не съм разочарована. Много хора казват, че Габриела Иванова приличала на травестит и дори я освиркаха, но пък аз смятам, че не бива да се отнасят така с нея. Тя не е виновна за начина, по който изглежда…

- Смяташ ли, че победителката - бившата порноактриса Габриела Иванова, заслужаваше първото място?
- Аз имах друга фаворитка. Смятам, че титлата на Габриела не й е нужна, още повече, че тя живее във Франция и там няма как да я използва. Чух, че е платила 4 хиляди евро за нея. Не знам дали е вярно...

- Наскоро Джулиана Гани, която е Мис Силикон – 2013, обвини организаторката Мариана Маринова, че самоволно е присъдила титлата на порноактрисата, макар че тя отрича да е знаела преди конкурса този факт, и че не се е съобразила с мнението на журито – какво е твоето мнение по въпроса?
- Марияна Маринова си гледа своя бизнес. Имайки предвид, че в България всички конкурси са платени, бих я поздравила, ако може да спечели 10 хиляди лева от този конкурс „Мис Силикон”.

- Виржиния, ти си била активна спортистка – акробатка. Защо прекрати кариерата си?
- Два инцидента и операции ме лишиха от възможността да продължа да съм активна спортистка. Травмите ми са

счупена ръка и крак

Ръката счупих в залата по акробатика, а крака – докато спасявах на улицата едно куче, ме блъсна кола.

- Сега с какво се занимаваш?
- Аз съм възпитаничка на ”Визаж”, от малка съм по подиумите, обичам да позирам и да участвам в ревюта. Преди време заминах за Флоренция, там кандидатствах за модел, одобриха ме и така започнах своята кариера. Тук всичко е въпрос на връзки, познанства и пари... Работих като модел в няколко италиански модни агенции. Тази година не съм подновявала договора си, изморих се от много пътувания и участия из цяла Италия. Трябваше да си взема магистратурата и се върнах. Слава на Бога, вече я взех и си почивам в момента.

- Какво е значението на италианската титла, която имаш - „Мис Монтекатини”?
- Там бях избрана за рекламно лице на фирма ”Моторспорт” и рекламирах най-скъпите коли, които се продават в Италия. Естествено, тези успехи са и финансово подплатени, а с парите си позволих корекция на бюста.

- Какви пластични операции имаш по себе си?
- Имам корекция на бюста и хиалурон в устните. Сложила съм си по 350 кубика силикон.

- Някой помогна ли ти с финансирането на пластичните ти корекции?
- Искам да подчертая, че сама и с помощта на семейството ми, не мъж или богат любовник е платил корекциите по мен.

- Сравняват те и с Мис Джуки, не само заради прекомерно уголемените ти устни, но и заради връзката ти с футболист. Това дразни ли те, или пък те ласкае?
- Е, Мис Джуки има много големи устни, моите са малки, в сравнение с нейните. Аз лично не бих прекалила, още повече със силикон в устните. Виждам много момичета, които са като патици в устите,

приличат на свински зурли

- Имаш връзка с футболист, с когото сте живели заедно в Македония. В настоящия момент какво е положението при вас двамата?
- Да, имам връзка с футболист, но и двамата сме отдадени в момента на кариерите си... Времето ще покаже дали ще продължим заедно напред.

- Защо не искаш да споделиш името му - да не би да е женен, или пък го пазиш от други хищни красавици?

- Не казвам името му, защото той не желае. Не е женен. Играл е в Македония. Била съм заедно с него и съм го подкрепяла винаги. Дори живяхме заедно в Македония известно време.

- Кой известен футболист според теб е най-сексапилен и готин, като изключим мъжа, с когото имаш връзка в момента?
- Има много сексапилни футболисти като Ивайло Чочев (бивш от „ЦСКА”, а от лятото на 2014 г. е играч на италианския „Палермо” – б. а.), Георги Терзиев (състезател на „Лудогорец – Разград” – б. а.)…

- Сигурно са те ухажвали известни български мъже, кои по-точно?
- Това ще запазя в тайна, за да не засегна някого.

- Вярно ли е, че по време на конкурса „Мис Силикон” журиращият Христо Сираков те бил „заплюл” теб, или поне така пишеше в ПР-а, който получих за конкурса…?
- Много шум се вдигна по въпроса за Сираков. Имаме общи познати, живели сме в един град, пазарували сме в едни и същи магазини, но лично не се познаваме. Да се успокоят неговите почитателки. Усетих, че има симпатии към мен.

Не бих си легнала с него. Дано не звучи грубо

- Получавала ли си неприлични предложения?
- Разбира се, че съм получавала, ако го отрека, ще е лъжа. Определено не съм се възползвала, защото, както и да ви да звучи, не си падам по възрастни мъже, не съм била притисната финансово, за да го направя, а дори и да бях, пак не бих се продала за пари, както повечето родни моделки.

- Най-нестандартното нещо или място на което си правила секс, с кого?
- Най-нестандартното място е на стадион, през нощта, и в съблекалнята по време на полувремето. Обичам бързите и страстни мъже.

Едно интервю на Светлана Терзиева - СЕСИЛ
http://www.blitz.bg

Новата Мис Силикон Габриела Иванова: Най-дългата ми сцена в порнофилм продължи 11 часа!
Порно прелест печели Мис Силикон 2014 /18+/
Джулиана Гани: Срам ме беше, че слагам короната на най-грозната силиконка - чудехме се мъж ли е, жена ли е...!
Порно актриса развя прелести в Слънчев бряг (СНИМКИ)

 


Сходни връзки

Моделката Виржиния Иванова: Правила съм секс на стадион и в съблекалнята на полувремето | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди