изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 20:20 EEST
Неустоими устни за целувки /СНИМКИ/    
Любопитно Всяка жена иска да има устни, които да изкушават и да съблазняват, които да задържат погледа на срещуположния пол и да приканват към целувка. Нежна, чувствена или страстна. В зависимост от ситуацията.
Неустоимите за целуване устни обаче не се постигат само с цвят. Те трябва да бъдат хидратирани, подхравани и обгрижвани. Като всяка останала част от тялото. Вижте каква е тайната им!






 Устните са може би най-чувствителната зона от лицето. Кожата им е пет пъти по-тънка, имат само няколко мастни жлези и нямат хидролипиден слой. Ето защо, тъй като са изключително податливи на климатичните фактори, стреса и естественото стареене на организма, ако не полагате основни грижи за състоянието им, те бързо могат да загубят привлекателността си (дори в младежка възраст). Но какви разкрасяващи продукти да използвате и съвместими ли са всички с вашия тип устни? Сега ще разберете!



Основна причина за набръчкването на устните е загубата на колаген. Процесът започва в 20-те години от живота и набира скорост след средата на 30-те. А излагането на екстремни температури и пушенето го ускоряват. Затова, за да стимулирате производството на колаген, използвайте продукти, чиято формула е обогатена с пептиди и хидратиращи съставки.



Тъй като устните нямат много мастни жлези, те са предразположени към изсушаване, която е особено забележима при тънките устни. Експертите препоръчват да нанасяте редовно през деня подхранващ балсам за устни, чиято формула съдържа витамин Е или масла (от ший, авокадо, жожоба, слънчоглед...). Не пропускайте процедурата вечер, преди лягане, тъй като регенерацията на клетките е най-интензивна през нощта.



При много напукани и увредени устни, нанасяйте балсама като основа (препоръчително със SPF 15) преди червилото или гланца (най-добре е да носите само него,поне докато почувствате известно ревитализиране). Той предпазва навлизането на химикалите или неблагоприятни за моментното състояние на устните съставки от цветния продукт.



Особено ефективен метод за почистване на мъртвите клетки, стимулиране на кръвообръщението и ревитализиране на цялостното състояние на устните, е четкането им с четка за зъби по няколко минути сутрин и вечер. Кожата става видимо по-гладка, по-равномерно попива продукта и изглежда значително по-атрактивно.



Ако искате да придадете на устните обем, най-добре използвайте гланц за устни с ефект за обем. Обикновено формулата му има охлаждащо действие или съдържа съставки като мента или канела, които стимулират кръвоносните съдове и карат устните да се подуят. Друг вариант е да е обогатен със силиконови частици или микроскопични перли, които прихваща и отразяват светлината създавайки илюзията за обем и безграничност. 



Кой продукт може да направи устните ви плътни, секси и чувствени? Разбира се, червилото! Това е любимият продукт на всяка дама, „класика в жанра“, и определението „задължителен” за него важи в пълна сила. Какъв тип да изберете? За щастие продуктите на всички водещи козметични марки предлагат иновативни формули, които щадят устните ви и залагат именно на неустоимото излъчване. Вие просто трябва да изберете цвета и ефекта, който искате да придадете на устните си.
http://www.moetodete.bg



Нещата, които не знаете за червилото
Чертите на лицето показват какви сте в леглото /ЗАБРАНЕНО ЗА ЧИНОВНИЧКИ/
5 неща, които мъжете искат в леглото
Кое е най-важното за секси устни през лятото?
Ботокс – кои звезди се подмладяват с него?
4 трика за по-плътни и сочни устни
КАК ДА "ГРИМИРАМЕ" УСТНИТЕ?
Вижте жената с най-големите устни! (Видео)
5 съвета за вашите секси устни
Какво издава червилото ти за теб



 


Сходни връзки

Неустоими устни за целувки /СНИМКИ/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди