изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 13:57 EEST
Какво да правиш, ако му е малък...    
Любопитно Никога не говори лошо за себе си - за това са приятелите

Да, и това се случва. Но не е чак толкова страшно! Просто трябва да знаеш как да постъпиш. l В този деликатен въпрос е изключително важна твоята тактика на реагиране и общуване. И така, да се научим да се отнасяме правилно с любимия си, ако му е малък...


...БРАТЪТ
В твой интерес е да спечелиш неговото благоразположение - няма значение дали по-малкият брат на гаджето ти е на 5 или на цели 25 години. Мъжете кой знае защо смятат, че техните по-малки братя са възпитани от личния им пример. И представляват тяхно умалено копие. Ето защо според тях ти нямаш никакво право да се отнасяш към по-малкото "копие" без пиетет. Тук влиза в сила любимият мъжки принцип "Ако обичаш мен - обичай и кучето ми".

При това ако братът е дорасъл до съзнателна възраст, твоят любим вероятно се вслушва в мнението му. И навярно ще иска да чуе неговата присъда за теб. Не бива обаче да се мъчиш да се харесаш на по-малкия брат на всяка цена. Влюбеният в теб малък брат е съвсем друга песен, която едва ли ще се понрави на избраника ти. Затова бъди просто мила и доброжелателна. На петгодишния малчуган носи бонбони и книжки и при удобен случай го милвай по главата. За 25-годишния "младок" стигат няколко комплимента по адрес на физическата му форма /ако си пада по спорта/ или вкус /ако се занимава с музика или нещо друго духовно/. А ако по нищо не се увлича, а тихо и кротко си седи на врата на батко си, похвали веселия му нрав и лекото му отношение към живота. Най-важното е да не се опитваш да си тикаш носа в отношенията между братята и да въвеждаш ред в тях.


...РЪСТЪТ
В този случай неговите амбиции сигурно са наполеоновски! Неслучайно повечето мъже, станали велики, са имали нисък ръст. Освен самия Наполеон Бонапарт, на чието име е кръстена не само торта, но и комплексът на ниския ръст, нека припомним и Хитлер, Сталин, Пиночет... Разбира се, ние се надяваме, че твоят любим не разчита на поробването на цели народи. Но теб със сигурност ще поиска да пороби! Затова бъди бдителна: възнисичкият мъж не бива да бъде обиждан и самолюбието му не бива да бъде наранявано. В същото време недей и да го щадиш без причина. Иначе няма да мине много време, и ще ти се наложи да обявиш пълна капитулация пред неговите безкрайни прищевки, капризи и претенции. В края на краищата не си виновна ти за височината му...

Ето защо - долу чувството ти на вина и неловкостта ти! Кажи на любимия си, че неговият невисок ръст всъщност го прави много секси. Че това изобщо не те притеснява. Напомни му, че в отношенията между мъж и жена дължината на неговото тяло не е толкова важна... И не си и помисляй да ходиш до възлюбения си само по домашни пантофи! Смело носи любимите си обувки с токчета - разликата в ръста таи в себе си същата интригуваща недоизказаност, както и разликата във възрастта.


...ДОХОДЪТ
Да накараш мъжа да изкарва повече е трудно, но е възможно. За целта обаче не трябва непрестанно да му пилиш в мозъка и да му тикаш в носа мизерната му заплата, а да му предлагаш разумни и надеждни варианти на забогатяване. Ти нали затова си жена - за да генерираш суперидеи. Включи присъщата си интуиция и се опитай да прецениш ситуацията - в зависимост от това с какво по принцип се занимава твоята половинка.

Ако той работи в завод например, може би ще е добра идея да спести известна сума и да я вложи в акции в предприятието. Той е учител? Чудесно - нека дава частни уроци и да напише някой и друг учебник, днес това е модно. И изобщо мъжете могат всичко - даже да шият надомно. Единственото, което не могат, е да измислят как да печелят бързо и безпрашно без нас, жените. Така че картите са в твоите ръце - не се карай на половинката си за ниския му доход, а му дай акъл как да реши проблема.


...ДОМЪТ
Малката жилищна площ е истински кошмар за много любовни съюзи. Да бъде накаран мъжът да подобри жилищните условия, ако той няма такава възможност, на практика е нереално. Колкото и да му пилиш... На помощ отново бърза женската хитрост. Използвай две неща - сезонността и банковите програми. През лятото сезонността - това са вилата и походите на палатки сред природата. През зимата - планините и ските. През есента - горите и гъбите. През пролетта - екотуризмът. Сред природата никога не е тясно. Често извеждай любимия си на различни пътувания, близки и далечни, продължителни и само през уикенда. Засега нямате възможност да разширите и благоустроите собствения си дом?

И в лошото трябва да се търси позитивното. Пътешествайте непрекъснато и се местете, без да изневерявате на своя стил на живот. Не забравяй, че много притежатели на разкошни вили съзнателно избират скитническия живот, правейки се на артистични бродяги. Това е интересно, модно и стилно. А докато опознавате света, помислете за сериозните възможности за разширяване на жилището. Вземете ипотечен кредит, намерете размяна с доплащане... Изобщо всичко е в твоите ръце, само да имаш желание. Помни: да се отчайва може всяка жена, да помогнат реално и да подскажат решение могат единици. Благодарение на тази своя черта ти ще можеш да станеш единствената и неповторимата за своя избраник.


...ПОСТЪТ


Половинката ти е старши помощник на младши портиер? И това те вбесява? Отпусни се! От това, че му пилиш в мозъка, той няма да направи кариера. Подходи към проблема рационално. Ако приятелят ти има реални перспективи да се изкачи по служебната стълбица, но просто го мързи, има смисъл да го стимулираш. Със съвет, с подкрепа, дори с лек шантаж. Ако плюе на службата си, ти ще плюеш на него. Но ако твоят герой се е родил водопроводчик и има намерение да си умре такъв, дай му тази възможност. Не унижавай професията му, неговия съзнателен избор и него самия. Нали не си забравила, че всеки от нас има право на самоопределение. И мъжът не е изключение. Ето защо по-добре решавай собствения си проблем - готова ли си да прекараш живота си с вечен водопроводчик? Не, не превъзпитавай стария, а си намери нов партньор.


...ЧЛЕНЪТ
Тази тема трябва да е абсолютно табу за теб. Не коментирай, не го сравнявай и изобщо не казвай нищо на глас. Ако, разбира се, не искаш да се лишиш и от това. Обръщай повече внимание на сексуалната техника, носи вкъщи разни пособия от сорта на Камасутра и специализирани филми и списания. При това усърдно се прави на страстна нимфоманка, за да не заподозре любимият ти, че проблемът е у него. При правилен подход ще гръмнеш с един куршум два заека - ще се представиш като страстна и изобретателна любовница и ще извлечеш максимума от достойнствата
на мъжа си.
http://www.blitz.bg

6 любопитни факта за света, които не знаете
Пръстенът е рефер на любовната игра
Храни и напитки, неподходящи за консумация преди секс
Гадни отмъщения след развод
Най-щурите бг изобретения: гащи с климатик и ракия от мляко
Какво мислят жените за размера на пениса?
10 невероятни скалисти града по света
Десетте най-отровни животни на Земята
Хората с най-невероятните способности в света
Размерът на мъжкото достойнство е намалял с 10%
 


Сходни връзки

Какво да правиш, ако му е малък... | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди