изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 09:27 EEST
Българка с най-дългите крака?! Пълна измама!    
ЛюбопитноПрез изминалата седмица гръмна новината, че българка напира за книгата на Гинес в категория „Жена с най-дълги крака“. Става въпрос за 21-годишната Светослава Пешкова от Говедарци, чиито бедра били приблизително 121 см. С това тя превъзхождала досегашната носителка на титлата – британския модел Александра Робъртсън, която се хвали със скромните 119,6 см. Това обаче се оказа далеч от истината, научи БЛИЦ.

21-годишната Светослава Пешкова от Говедарци има дължина на бедрата 110 см и е, може би, българската с най-дълги крака. Девойката е от заможно семейство и е студентка в УНСС, специалност „Икономика“.

Бедрата на нашенката се оказаха „удължени“ от медиите. Истинската дължина на хубавите крака на Светослава са 110 см, което не е малко, но пък е абсолютно недостатъчно, за да измести носителката на тази титла.

Оказа се, че девойката не е случайна. Тя е от богато и заможно семейство. Сиси, както я наричат нейните приятели, е дъщеря на известния бизнесмен Красимир Пешков, който върти бизнес с ремонт и търговия на тежкотоварни автомобили. Майка й пък се занимава със застраховане в ДЗИ-Самоков. В родния си град Сиси е добре позната и повечето й съграждани я смятат за надута и разглезена кифла.

„Аз лично не мога да се определя като разглезена. Каквото съм поискала – получавала съм го, но винаги съм се съобразявала. Може би в очите на хората изглеждам такава“, коментира тя пред репортер на БЛИЦ.

Дългокраката девойка в момента е студентка в УНСС, специалност „Икономика“. Искрено се надява „да стане стойностен човек” и въобще не мисли да гони измислена слава и да участва в глупави конкурси. „Някой ден искам да стана изцяло самостоятелна, да не разчитам на родителите си за пари. Те винаги са ме подкрепяли във всяко едно начинание и аз винаги искам съвет първо от тях. Джобните, които ми дават, са колкото да ми стигнат. Гледам да не харча много“, споделя още Сиси.

Нейният вуйчо Иво Попов пък е собственик на най-известния ресторант \"Мальовица\", където момичето също заработва, разбра човек на „ШОУ“. Там дългокраката гърла е подложена на постоянни свалки от страна на клиенти на заведението. „Няма да лъжа, често получавам комплименти за външния си вид. Смятам, че всяко уважаващо себе си момиче, трябва освен външен вид, да има и разум, за да защити красотата си“, остроумничи студентката.

Макар повечето млади и красиви девойки, жадни за слава, да са любителки на попфолк музиката, Светослава е върл противник на този стил: „Чалгата промива мозъците на младите хора. Вече не излизам по дискотеки - начинът, по който там се забавляват, не ми харесва. Не виждам нищо забавно в това да се хвърлят салфетки, да се пускат песни, чиито текстове накърняват достойнството на жените. Не одобрявам факта, че младите хора се доказват в една чалга дискотека, като си показват там дрешките и това колко пари имат“,добавя тя.

В родния край на новата медийна амбиция упорито се шушука, че известният хаус DJ Виктор Калдерон я е бройкал, докато бил на участие в Слънчев бряг в края на август. Самата Светослава е голяма негова почитателка, а снимките й в социалната мрежа Фейсбук я издават, че наистина е присъствала на купона му в морския курорт. „Злите езици“ в Самоков бързо я свързаха със световната звезда, който бил впечатлен от дългите крака на нашенката, хвалила се тя пред приятелки.

Красимир КРАСИМИРОВ
http://www.blitz.bg

Сексбомбата Сабине е с най-дългия език

Тийнейджър със 17-сантиметрова опашка е почитан като бог в Индия /ВИДЕО/

Жената с гигантските крака

Най-дългите крака /18+/
 


Сходни връзки

Българка с най-дългите крака?! Пълна измама! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди