изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 15:35 EEST
Тайнствен поръчител дава $ 30 млн. на този, който разкрие имената на килърите на Боинга    
По светаРекордната награда е депозирана в Цюрих и ще бъде изплатена там или на друго място при изключителни мерки за секретност

Бюрото за икономически разследвания Wifka е готово да плати 30 млн. долара за информацию относно лицата, които са свалили Boeing 777 в Източна Украйна. Това гласи съобщение на базираната в Германия компания, предаде ИТАР-ТАСС. "За сведения, които могат да доведат до разкриването на поръчителите на престъплението, е определена награда в размер на $30 милиона", се казва в съобщението на частното бюро.

Фирмата е била ангажирана от заинтересовано лице, чието име, националност и местонахождение са засекретени. Отговорността за издирвателната операция и изплащането на огромното възнаграждение е поверено лично на шефа на Wifka Йозеф Реш. Наред с 30-те милиона долара на свидетеля е гарантирана пълна анонимност, както и нова идентичност, съобщава германският месечник за икономика “Капитал”, цитиран от "Клуб Z".

Огромната сума вече е вложена в швейцарска банка, пълномощник на сметката е Реш. Дори САЩ бяха обявили 25 милиона долара за залавянето на своя враг номер 1 Осама бин Ладен, което се смяташе за рекорд.

И все пак кой е възложителят на издирвателната операция? Дори детективът Реш не се е срещал с него. Осъществени са били обаче няколко контакта с негови посредници в различни държави. Един от посредниците говорел с швейцарски акцент. Само това разкрива детективът пред “Капитал”.

Цялата достъпна информация с днешна дата е на интернет страницата на детективската фирма Wifka. В началото накратко се описва трагедията от 17 юли. Прави се и заключение, че са останали напразни обещанията на политици от цял свят да се издирят неопровержими доказателства и близките на жертвите, както и обществеността да бъдат информирани за цялата истина около трагедията.

Въпросите на  Wifka са:

- Кой на 17 юли свали самолета, изпълняващ полет МН 17?
- Кой даде заповед за свалянето?
- Кой прикрива престъплението? (Дори да е ставало въпрос за погрешно сваляне по политически, икономически или военни причини.)
- Кой може да посочи детайли около обстоятелствата, довели до свалянето?
- Кой е участвал пряко в стрелбата?
- Какво е станало с онези, които са участвали в свалянето? Какво е станало с оръжието на престъплението?
- Кой може да назове лицето/лицата, които са дали заповед за изстрелването (на ракетата – бел. ред.)

След това се посочват гаранции за изплащането на сумата от 30 милиона долара, гарантиране на анонимността, както и при желание смяна на идентичността на лицето, дало сведенията.

Изрично се препоръчва свидетелят или свидетелите да бъдат особено внимателни дори при контакти с адвокат. Да не се посочват детайли в имейли и по телефон. Във всеки отделен случай от Wifka ще посочват най-сигурната комуникация.
В края се дават личният мобилен телефонен номер и имейл адрес на Йозеф Рош и телефона на неговия адвокат:

Kontaktaufnahme direkt an Josef Resch (Wifka Bad Schwartau) unter (0049) 171 8361868 oder E-Mail an: mh17@wifka.de oder über Rechtsanwalt Volker Echelmeyer unter (0049) 451 31181.
http://www.blitz.bg

US eксперт: САЩ крият, че личната армия на Коломойски е свалила Боинга

ЗАЩО ЛИ? Холандия няма да оповести всички данни от черните кутии на разбилия се в Украйна малайзийски самолет

МАЛАЙЗИЙСКИ "БОИНГ" С 295 ДУШИ СЕ РАЗБИ КРАЙ ДОНЕЦК - ВСИЧКИ ИНФОРМАЦИИ ПО СЛУЧАЯ /ОБНОВЯВА СЕ
 


Сходни връзки

Тайнствен поръчител дава $ 30 млн. на този, който разкрие имената на килърите на Боинга | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди