изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 23:36 EEST
На какво ни учи тантричният секс?    
Любопитно Повечето хора са свикнали да мислят за секса като за маратон, като за някакъв вид състезание или по-скоро себедоказване, но така пропускат истински важните моменти от него, които дават най-голяма наслада.

Невинаги бурната страст е единствена рецепта за незабравим секс, невинаги дължината на мъжкия инструмент е решаваща – има толкова други неща, които ще ви помогнат да промените сексуалния си живот в положителна посока, за които не сте се замисляли.

На помощ идва тантричният секс!

Тантричният секс произлиза отпреди хилядолетия някъде в Индия, където той е смятан (и до днес се смята) за вид медитация, начин да се свържеш с партньора си на по-високо интимно ниво.

Вместо да се фокусира върху грубия натурален акт между двама души, тантричният секс подчертава техники на съпричастие, на отдаденост, които не само намаляват стреса и правят връзката още по-дълбока, но и водят до един прекрасен и задоволителен резултат.

Какво можем да научим от тантричния секс?

Отървете се от очакванията си

Много хора, да не кажем всички, правят тази грешка. Изграждат в главата си огромни очаквания за секса, които им пречат да му се насладят на практика. Влияят се от стереотипи, от чужди мнения и предпочитания, сравняват се, надцакват се.

При тантричния секс няма такива предразсъдъци – важни са само двамата партньори и тяхното физическо и емоционално сливане. Така и усещанията са много по-дълбоки. Чувствайте!

Познавайте тялото си

Колкото по-добре познава човек собственото си тяло, толкова по-наясно е с нещата, които му харесват. Така ако на партньора ви му е нужно напътствие, ще можете да му го дадете по-точно. Няма нищо лошо в това – нали целта е върховното преживяване!

Намалете темпото

В тантрическите техники едно от най-важните неща е бавното темпо. То позволява на партньорите да се насладят до краен предел на собствените си усещания. Така възбудата е неколкократно по-голяма, а и цялото преживяване – доста по-дълготрайно.

Развълнувайте сетивата си

Сексът е страхотно усещане само по себе си. Но какво да кажем за останалите сетива? Често ги загърбваме и бързаме към същинската част на секса. Затворете очи, пуснете си музика, вдишайте аромата на другия, включете в играта нещо вкусно, например ягоди и шоколад. Изобщо, докоснете всяко свое сетиво по интимен начин, за да възбудите цялото си същество!

Отворете очи

Често затваряме очите си по време на секс, обръщаме глава или се мъчим да изпълняваме сложни пози, с които мислим, че обогатяваме сексуалния си опит.

При тантричния секс е много важен зрителният контакт. Отворете очи, погледнете партньора си, вижте удоволствието в очите му и изживейте момента заедно.

Дишайте

Много важен елемент от тантричния секс е дишането. Дихателните техники могат да помогнат за много по-задълбочено сексуално извисяване. Дишайте дълбоко и в такт с партньора си. Притокът на кръв, съответно на кислород в мозъка, допринася за по-изостреното преживяване. Така и оргазмът ще е по-силен.

http://www.az-jenata.bg

Разкодирай вашия секс стил /18+/
Тантра – секс техника за върховна наслада
Тайни от Изтока – първа част
СТИНГ И ЖЕНА МУ СИ ПРАВЕЛИ ТРОЙКИ

 


Сходни връзки

На какво ни учи тантричният секс? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди