изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 13:29 EEST
Взрив в самолет с актьор от "Здрач" и семейството му на борда /ВИДЕО/    
По света Пътници от полет на компанията JetBlue са преживели истински кошмар, след като чули взрив, след това кабината започнала да се пълни бързо с гъст дим и се спуснали кислородните маски. Свидетел на всичко това е станал актьорът от „Здрач” Джаксън Ратбоун, който описал целият кошмар.

Инцидентът е станал в четвъртък, а днес някои от пътниците разпространиха и видеа от взрива в самолета. Те разказват, че в началото всичко вървяло нормално и по нищо не си личало, че самолетът има техническа неизправност.

В един момент обаче вторият мотор отказал, след като прегрял и пътниците чули силен взрив откъм дясната страна на самолета. В този момент салонът започнал да се пълни с гъст дим.

„Не можехме да си сложим кислородните маски, стюардесите започнаха да ни обикалят и ръчно ги поставяха на пътниците един по един. Пилотът съобщи, че ще извършим аварийно кацане на най-близкото летище. Грабнах сина си, прегърнах го и го притиснах надолу”, разказва Джаксън Ратбоун.

Накрая все пак самолетът се приземил успешно на летището в Калифорния./

http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Взрив в самолет с актьор от "Здрач" и семейството му на борда /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди