изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:48 EET
Истината за груповия секс /18+/    
Любопитно

Разкрива ни я Наталия Кобилкина



Напоследък все по-често ми задават въпроси, свързани с тройките или груповия секс.

За двойки, които от много години живеят заедно, не искат да изневеряват на половинката си, но едновременно с това искат да пробват нещо ново - тройка е доста добър вариант.


Ако не сте готови, просто използвайте играчки, завързани очи, ръце и малко въображение.

Внимание! В момента не коментирам дали това е морално или аморално, дали е правилно или грешно. Става въпрос за личен избор, който със сигурност не е за всеки. Не казвам, че задължително трябва да го правите, за да имате разнообразие, дори по-скоро съм против такива експерименти за морални хора.

Но за хората, които имат необходимост от нови, свежи и нестандартни идеи под завивките, подготвих тази статия, която ще ви помогне, ако вие вече сте взели това решение, но не знаете как да го реализирате и имате страхове какво ще стане след това. Говорих с много двойки, които практикуват този тип секс в България и в чужбина, и ще си позволя да споделя опит от тяхната реалност.   

Правила за хубава тройка:  

1. Трябва да имате желание. Говоря, не просто да ви е интересно, а наистина да имате голямо желание за това изживяване. И двамата! Ако партньорът ви е категорично против – тройка няма да се получи. Трябва да осъзнавате и риска, на който подлагате вашите отношения.

Снимка: Thinkstock

2. Жената си избира жена, мъжът си избира мъж (в зависимост от това от какъв пол сте решили, че ще е третият човек)! Ако ще каните жена да се добави към вашата двойка – съпругата трябва да я харесва. Най-малкото, защото тя е по-активна страна в тази комбинация – тя ще целува другата жена и това трябва да ѝ бъде приятно. Най-лесният вариант е да поканите приятелка, на която имате доверие. Така ще бъдете с човек, на когото имате доверие. Въпреки че за много жени по-лесно е да го правят с непозната жена, защото така по-лесно се отпускат.

3. Мъжът избира мъж, ако той ще е третият. Най-лесният вариант е мъжът да покани своя приятел. За да позволи на приятеля си да обладава неговата жена, той трябва да има голямо самочувствие и трябва да се настрои психически за изживяването. В противен случай, може дори да се получи конфликт. Трябва изначално да го приемете като игра и да бъдете много приятелски настроени към другия мъж. Ако не ви се получава – просто не правете тройка.

Снимка: Thinkstock

4. Винаги започваме секса от своя партньор! Например, докато мъжът вече обладава съпругата си, тя започва да прави френска любов на неговия приятел. Ако пък третият човек е жена, първо мъжът трябва да проникне в своята постоянна партньорка. Тя пък може да започне да целува своята приятелка или да ѝ прави орална любов. Важно е партньорът да не се чувства изоставен.

5. Правилото \"стоп\"! Ако усещате, че не ви е комфортно или нещо не върви по план, винаги имате право да кажете \"стоп\"! И тогава всички трябва да спрат! Никой няма да ви се обиди, ако вие прекъснете цялата работа. Понякога нещо е много приятно да го фантазираш, но когато стигаш до реалността, разбираш, че фантазиите са били много по-приятни. Тогава просто се върни на фантазирането.

6. Трябва да има водещ в цялата работа. Обикновено, ако поканите друга жена, мъжът е като диригент на цялото действие. Той е този, който нежно целува едната, после втората, а след това им помага те да се целуват една друга. Той ги води под душа, казва: \"изкъпи я\" и наблюдава какво се случва, той помага на дамите да се отпуснат.

Снимка: Thinkstock

7. Ако в тройката има двама мъже, единият води. Жената винаги се притеснява в такава ситуация и е нормално да не проявява инициатива. Тя чака да бъде водена. Тази роля е за мъжа - той дава инструкциите, той \"командва\", а тя просто се отдава на усещането. И другият трябва да поема това лидерство преди да започнат. Обикновено лидерът е стабилният партньор.

8. Отпуснете се. Щом сте вече сте стигнали дотам – постарайте се максимално да се насладите. Приятно е да се отдадете на такива преживявания на луксозното място, с красиви неща около вас.  Пуснете хубава музика за фон, не хапвайте много преди това. По-добре не пийте алкохол или заложете само на малко вино и плодове.

9. Атрибутите, които ще направят тройката още по-интересна: шалче, маска за очи, вибратор за клитор или аналните вибратори за напреднали. Нека да бъдат някъде наблизо, никога не знаеш какво ще ти се прииска в цялата ситуация.

Снимка: Thinkstock

10. Интересни комбинации: прекрасен вариант е едната жена да е със завързани очи, с ръце, опряни на пода и с отворени крака. Другата жена да прави френска любов, докато партньорът ѝ обладава тази, която прави оралната любов. Друга комбинация е двете дами да се целуват, а после да си поиграят заедно с дълъг вибратор. Партньорът първо да ги наблюдава, а после да се включи. Ако е с двама мъже - жената може да бъде отгоре и да има и второ проникване, или докато тя прави орална любов, да има и вагинално проникване.

В тройката всичко трябва да бъде като игра - постоянно да има смяна, много целувки, прониквания - това е танц, който не бива да спира нито за секунда. Така че просто се отпуснете и енергията сама ще ви води. Хубаво е след това да има общ душ и отново много прегръдки и целувки. Винаги в правенето на такива неща трябва да има атмосфера на интимност, красота и любов.  

Така че, който е готов за експеримента – да дерзае. \"Декамерон\" и много древни гръцки митове са пълни с такива истории.

Но ако не сте готови – наслаждавайте се на моногамен, дълбок секс с партньора си, който също има своята красота.

http://www.edna.bg

Жени Калканджиева: С Тачо правихме групов секс - той трябва да спи и с други жени!

Порно актриса търси 25 мераклии за секс маратон /18+/

Новата Мис Силикон Габриела Иванова: Най-дългата ми сцена в порнофилм продължи 11 часа!

Екскурзии до Румъния за групов секс

Нимфоманията е болест без лек

Кобилкина разкри тайната на доброто фелацио!!! /18+/

Сексуалните фантазии на жените

Женските грешки по време на фелацио /18+/

5 години затвор за учителка, правила групов секс с петима ученици

14-годишна спечели бас след секс маратон със 100 мъже /18+/

Емануела си падала по групов секс

Красавица предложила тройка на двама национали

2 момчета и момиче правиха групов секс пред 50 чифта очи в чалготека \"Харем\"

Мария опатквала малолетните, после педофилите ги подпуквали

Топсъдийка си търси негри за групов секс

Ученичката Ивона от Бобов дол признава: Не ме изнасилиха, само малко ми го вкараха!

Георги и Димитър Бедникови : Правили сме групов секс с близначки!

Предлагат пари за групов секс на тризначките

Кристиян Коев: Правил съм групов секс с 20 души!

И двата пола обичат груповия секс

Албанец плаща 150 000 евро за групов секс с шест певици от “Пайнер”!

ДРОГА И ГРУПОВ СЕКС РАЗСЪРДИЛИ РОДИТЕЛИТЕ НА ЛОРА КАРАДЖОВА

 


Сходни връзки

Истината за груповия секс /18+/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди