изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 13:19 EEST
Диетата на Пета Уилсън    
ЗдравеВсички познаваме Пета Уилсън от прекрасната й роля в сериала „Никита“ (La Femme Nikita). Едновременно със снимките си в „Никита“, чаровната зезда  се снима заедно с Елън Баркин и Стивън Болдуин във филма „Милост“ и в комедийния сериал „Женски работи“ с  Кейт Капшоу и Миа Фароу.


Австралийската актриса е висока 178см и тежи 48 кг. Със своята руса коса и сини очи тя е еталон за хиляди почитатели и фенки. Чаровната звезда от хитовия криминален сериал преди време демонстрира хубавата си фигура в убийствена еротична сесия за списание Плейбой.

Като малка звездата не харесвала името си Пета, затова се подстригвала като момче и настоявала нейните познати да и казват Пийт. Красавицата е прехвърлила 40-те години, но все още има тяло, за което могат да мечтаят десетилетия по-млади дами.

Въпреки това, съвсем наскоро нейната поява изплаши папараците. Така Пета Уилсън може да бъде блестящ пример за злокачествено пристрастяване към строгите диети. След снимките в култовия сериал „Никита“ (La Femme Nikita) Пета се разболяла от „синдрома на дебелаците”, още малко и да стигне до анорексия (пълна липса на апетит), което е довело до пълно изтощение на огрганизма. Но Пета, благодарение на свойте приятели, бързо успява да се пребори с болестта. Сега тя се отдава на диета  само веднъж на два месеца:

Седмичната диета на „Никита” – Пета Уилсън:

Първи ден –  5 варени картофа и три кофички кисело мляко;
Втори ден – 100гр варени пилешки гърди и три кофички кисело мляко;
Трети ден – 100гр варено месо и три кофички кисело мляко;
Четвърти ден  – 500 грама варена риба и три кофички  кисело мляко;
Пети ден  – плодове и зеленчуци (без банани и грозде!) и 1,5л айран;
Шести ден  – 5 кофички кисело мляко;
Седми ден – цял ден само на минерална вода.

Посочените порции се разделят на 5 хранения

Пета препоръчва едноседмичното събитие да бъде предхождано от изчистване на  червата. През тези дни е препоръчително ястията да се приготвят без сол и захар.

http://otslabvane-dieti.net

 


Сходни връзки

Диетата на Пета Уилсън | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди