изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 02:40 EEST
Първо в БЛИЦ: Садистът Реджеп разчленил жена си на парчета от ревност    
НовиниХора от Боримечково открили разпръснати части от тялото на Силвия

Реджеп или Радко Мечков, както официално е бил записан убиецът от Боримечково, е нарязал жена си буквално на парчета, научи БЛИЦ. Хора от селото, участвали в издирването на двамата, са намерили първо части от тялото на жената, които били разпилени в радиус от няколко метра. Край тях били разпръснати разкъсаните й дрехи и обувки. В момента целият район край селото е отцепен, полицията е по петите на 38-годишния мъж.

Свидетели чули още вчера шум от моторната резачка, но не мислели, че точно в този момент Реджеп убива жена си. Той и Силвия живеели от години в селото на съпружески начала, имали две деца, научи още БЛИЦ. Двамата често се карали, повод за скандалите била ревността на Реджеп, който смятал, че по-младата от него жена му изневерява.

Силвия се оплаквала на приятелки от честите побои, но не смеела да предприеме нищо. Двамата и друг път били забелязвани в райнона, където е станало престъплението. Реджеп се препитавал именно от събиране на дърва, които нарязвал на място с моторната си резачка.

Мира НАЙДЕНОВА
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Първо в БЛИЦ: Садистът Реджеп разчленил жена си на парчета от ревност | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди