изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 15:03 EEST
Тийнейджър: Жената с трите гърди ме държа в клетка и ме изнасилва    
По света Тийнейджър твърди, че е бил държан като секс роб в клетка от жената с трите гърди Алиша Хеслър, която се оказа измамница. 18-годишният Майкъл Скуайър казва, че моделката, която на свой ред твърди, че си е присадила трета цица, е издълбала с нож за пържоли името си върху гърдите му още по време на първата нощ заедно в Тампа, щата Флорида.

Тийнейджърът твърди, че Хеслър, известна с прякора Жасмина Тридевил, го е завързала, бичувала го е и го е принудила да спи в клетка за кучета, след като двамата се запознали в интернет и си разменили секс селфита. „Тя ме превърна в свой роб, би ме и ме унижава. Аз съм физически наранен доживот и живея със срама от това, което тя ми причини“, каза той за в. „Сън“.

Хеслър твърди, че е платила 12 000 британски лири за операция по имплантирането на трета силиконова гърда. Скоро стана известно, че цялата история е фалшива, и че третата гърда е само протеза, създадена да седи между двете истински гърди на жената.

Скайър твърди, че двамата са се запознали преди четири месеца в социалните мрежи. След това той се преместил в дома й миналия месец. Там той прекарал само две седмици и половина, преди да избяга от „къщата на ужасите“, където имало цяла стая за мъчения, пълна със секс играчки, вериги и бичове. Тийнейджърът твърди също, че тя го е завързвала за дървен кол пред дома й и го е бичувала.

Скуайър също потвърждава, че третата гърда е само протеза. По думите му, неговата насилница всеки ден е залепяла протезата с лепило.

В коментар за „Сън“ Хеслър заяви, че наистина е държала Скуайър като роб, но отрече да е правила секс с него, нито пък да го е порязвала. По думите й, той сам си е издълбал името й върху гърдите й.
http://www.blitz.bg





 


Сходни връзки

Тийнейджър: Жената с трите гърди ме държа в клетка и ме изнасилва | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди