изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 08:49 EEST
Тийнейджърът, който прави шведска тройка с 2 учителки: Чувствам се ужасно    
По света Тинейджърът, който стана известен с това, че е спал с две свои преподавателки е съкрушен, че те може да влязат в затвора. „Чувства се много зле. Всички момчета на неговата възраст се хвалят за това, което правят. Той не е очаквал да се стигне до тук“, казва дядото на тийндейджъра, предаде \"Дейли мейл\".

24-годишната Рейчъл Респес и 32-годишната Шели Дюфресне, която е омъже и е майка на три деца, са преподавателките участвали в шведската тройка с ученик. Те са пуснати под гаранция и се очаква да бъдат съдени по обвинения в секс с непълнолетен ученик. В момента те са в неплатен отпуск от рабора и е малко вероятно да се върнат.

„Внукът ми се чувства се много зле. Тези жени имат семейства и той знае в какъв ужас се намират те. Знае също, че те никога повече няма да преподават и могат да отидат в затвора. Иска му се това нещо никога да не се бе случвало. За нас това е истински шок – когато учителки, които трябва да образоват, правят такива неща“, разказва дядото.

Ученикът е имал афера с Дюфресне, която му е преподавала по английски език. Според полицията на 12 септември тя го е взела с колата си след среща по американски футбол и го е закарала в апартамента на Респес в град Кенър.

Полицията проверява смартфоните за записи. „Днес, iPhonе-ите са си цели компютри и специалистите проверяват какво може да е било изтрито“, каза сержант Брайън Макгрегър.

За секс подвига с двете учителки Респес и Дюфренсе е станало известно, след като момчето се похвалило пред приятели. Мълвата скоро достигнала и до ръководството на гимназията, в която работели жените.

Според полицията, тройката е била идея на Дюфресне и тя е „предложила“ на своята по-млада колежка плана си. Респес разказа на следователите, че е знаела за връзката на Дюфресне с момчето, и че тя ще го доведе за тройка в апартамента. В доклад на полицията пише, че докато Респес е правила секс с момчето, Дюфресне е „започнала интимно да я целува, за да участват всички“, и че „всички били изцяло голи“.

Началникът на полицията в град Кенър Майк Глейзър каза, че момчето е признало пред следователите, че е правило секс с двете учителки, а Респес е дала показания, в които „почти“ е признала за секса с ученика без обаче „да навлиза в подробности“.

http://www.24chasa.bg

Български двойкаджия превзема световната сексиндустрия!

Преди да стане “Гонзовица”, Светлана Василева била “Дълбокото гърло” /18+/

Шведска маса и шведска тройка на европейското по футбол

Секс върху кон отпреди 10 века върху старините в Преслав шашва туристи

Съпрузите хотелиери зад решетките за шведска тройка

Ники Георгиев: Спал съм само с 3 жени!

Кои са най-разпространените мъжки еротични фантазии

 


Сходни връзки

Тийнейджърът, който прави шведска тройка с 2 учителки: Чувствам се ужасно | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди