изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:41 EET
Кой е идеалният мъж според зодията ви?    
Хороскоп Всяка жена мечтае да намери най-подходящия за нея мъж. Партньор, който ще я обича, уважава, подкрепя и никога, за нищо на света, няма да я остави.Според астролозите дори и в зодиите има хора, представители на определен знак, които си пасват в емоционално отношение с други зодии. А с някои пък нямат допирни точки и връзка с тях би била загубена кауза. Разбира се, в астрологията няма абсолютни правила, които задължително да се спазват.

Но пък е интересно да разберем представителят на коя зодия би бил най-подходящ партньор за нас и кои са качествата му, които ще ни спечелят в любовен план.

За всяка една зодия приготвихме любовен хороскоп с коя друга зодия би си отивала най-много, като за пример сме дали едни от най-известните и желани мъже в света.

Открийте коя е вашата звездна половинка в теста ни и проверете дали наистина е така.

Жена Овен – Мъж Стрелец
За жена Овен идеален е мъж Стрелец. Връзката на жена Овен и мъж Стрелец ще бъде пламенна и бурна. Сексът в тази двойка ще бъде истинско приключение. И двамата са своенравни, импулсивни и спонтанни и това ще ги обединява. Мъжът Стрелец е купонджия и е авантюрист. Покрай него вие ще се научите на много нови неща. Вие ще се разбирате много, но помежду ви могат да се породят проблеми заради това, че не отделяте достатъчно време, за да се опознаете истински и по-дълбоко. Ако успеете да се опознаете с този мъж, вие скоро ще разберете, че двамата сте родени един за друг.

Жена Телец – Мъж Дева
Връзката между Телец и Дева обикновено е лесна, спокойна и продължителна. Девата се възхищава на амбициозния Телец, докато Телецът оценява здравия разум на Девата. Мъжът Дева е практичен и аналитичен перфекционист, който очаква хората около него да са съвършени. Това е и най-лошото му качество всъщност. Ако вие съумеете с вашето търпение да преглътнете високите му стандарти или сте склонна да живеете според тях, ще разберете, че мъжът Дева е много искрен в любовта. Той ще бъде всеотдаен към връзката ви, но в замяна ще иска да бъде глезен и обгрижван от вас!

Жена Близнаци – Мъж Водолей
Подобна връзка може да просъществува във времето, въпреки всички различия между двамата влюбени. Мъжът Водолей обича да бъде обграден с приятели, а вие сте истинска купонджийка. В интимните си отношения с мъж Водолей вие ще си пасвате идеално, тъй като ще искате и харесвате едни и същи неща. И жената Близнаци, и мъжът Водолей искат да си оставят свое собствено пространство (лично време, в което да си правят каквото си поискат), и всеки уважава тази нужда на другия. Именно заради това взаимоотношенията ви с този мъж могат да се запазят дълго.

Жена Рак – Мъж Риби
Вие сте едновременно емоционална и интелигентна. Най-подходящият мъж за вас е представител на зодия Риби, тъй като той е впечатляващ индивид с нежни емоции и богат ум. Изключително реалистични в своята преценка, Рибите не витаят в облаците и са наясно със своите качества и как да ги прилагат. Връзката ви ще се гради основно на взаимно разбирателство и допълване - чудесен пример за симбиоза между партньори. Впечатлява ви мечтателният му характер. Определено ви завиждаме!

Жена Лъв – Мъж Овен
Връзката ви ще бъде белязана основно със знаците на страстта и огъня. Силните зодии, както са в тази комбинация, са изключително емоционални и имат нужда от непрестанно изразяване на любовта си един към друг. Разнообразието, динамиката, енергията и ентусиазмът ще са в изобилие за жена Лъв и мъж Овен. Овенът е единственият, който може да извади идеалната жена от същността на горделивата лъвица и да я размекне до такава степен, че да демонстрира своята всеотдайност, любов и преданост пред него. Господството и сигурността, които дава мъжът Овен, позволяват на жената Лъв да разкрие своя пълен потенциал и да се съгласи нейният партньор да има водеща роля във връзката.

Жена Дева – Мъж Телец
Ако има една дума, която определя връзката между жената Дева и мъжа Телец, то определено е лоялност. Изключително предани на партньора, тези два зодиакални знака са напълно отдадени един на друг. Силната и смела Дева е жена на крайностите – или обича изключително много, или не се интересува изобщо. По-добрата крайност е провокирана до краен предел от инатливия и своенравен Телец. Любовта помежду ви определено няма да пламне от пръв поглед, но запали ли се малка искрица, тя с времето прераства в истински огън. Връзката ви ще се крепи на страхотна химия, невероятен секс и силен реализъм, който и двамата притежавате – ще се подкрепяте успешно и ще преминавате заедно през трудностите на живота. Този съюз е един от най-здравите, тъй като и двамата сте искрени един с друг и взаимно се допълвате като личности.

Жена Везни - Мъж Близнаци
Перфектното любовно съвпадение за жена Везни е мъж Близнаци. Вашата връзка се доближава до определението за идеал, тъй като вие имате сходни интереси и нещата между вас просто се получават. Жената Везни и партньорът й Близнаци се допълват и взаимно стимулират растежа на своята половинка. Мъжът Близнаци е харизматичен и умее да привлича женското внимание с лекота. Връзката с мъж от тази зодия може да бъде много забавна и приятна. Очаквайте от половинката си Близнаци да бъде освен ваш любовник и много добър приятел.

Жена Скорпион - Мъж Рак
Ако жена със зодия Скорпион иска да намери идеалния за нея мъж, трябва да потърси сред представителите на зодия Рак. От първия момент връзката ви ще бъде белязана с много страст, като в някои моменти трезвата ви оценка дори може да бъде замъглена от бурните емоции, които бушуват между вас и мъжа Рак. Има голяма вероятност любовните ви отношения да достигнат до неподозирани върхове. Мъжът Рак е мил, чувствителен и грижовен, макар че грубата външност може да ви заблуди в началото. Заради своята сензитивност партньорът Рак може да разбере много добре какво се случва с вас, да усети емоциите ви и вашите вътрешни настроения. Той обаче има нужда от същото разбиране, каквото проявява към вас.

Жена Стрелец - Мъж Лъв
Идеалната връзка жената Стрелец ще има с мъж Лъв. Партньорите с тази зодиакална комбинация ще се радват на пълна хармония заради постоянния прилив на оптимизъм и от двамата. Жената Стрелец и мъжът Лъв имат сходни интереси и разбирания, които ще им помогнат да реализират своите бъдещи съвместни планове. Ако имате връзка с мъж Лъв, то знайте, че животът ви ще бъде вълнуващ и непредсказуем. Мъжът Лъв може да изглежда студен и малко грубоват, но всъщност той е отдаден на любовта, мил е и грижовен. Когато представителите на тази зодия се влюбят, те концентрират цялото си внимание към своята любима и са готови да направят всичко за нея. Все пак не забравяйте, че Лъвът обича да е център на вниманието и вие трябва да го карате да се чувства специален.

Жена Козирог – Мъж Телец
Жената Козирог ще намери хармония във връзката си с мъж Телец и двамата могат да изградят една дълготрайна връзка. Вие ще се чувствате сигурна в присъствието на мъжа от тази зодия, ще му се доверявате и ще чувствате, че той ви допълва емоционално и физически. Мъжът Телец, подобно на вас, търси стабилността в живота и обича да се движи по равен терен. Неговият характер е такъв, че той се грижи много, както за своите материални притежания, така и за своите човешки взаимоотношения. Вие сте силна, амбициозна и фокусирана жена, а мъжът Телец е по-сантиментален и емоционален, което ще ви допада. Единствените проблеми между вас могат да се породят, ако не изразявате своите емоции един към друг. Със сигурност с този мъж можете да изградите здраво семейство.

Жена Водолей – Мъж Скорпион
При този съюз напълно се прилага поговорката, че „противоположностите се привличат“. Мъжът Скорпион търси поле, на което да изяви своите власт, сила, тежък характер и инат. Този тип връзки определено няма да преминат без противоречия и скандали, но въпреки това, ще се задържите стабилно и за дълго заедно. Това, което липсва в мъжа Скорпион, той го открива във Водолея – артистичност, нежност, романтика и склонност за компромиси. Жаждата за промяна в живота, жената открива с мъжа основно в сексуално отношение - изключително страстното привличане между двата знака е повод за честото им сдобряване и постоянен процес на опознаване на партньора. Най-голямото богатство на този съюз е фактът, че преди всичко сте приятели, а едва след това – любими.

Жена Риби - Мъж Козирог
Перфектното любовно съвпадение за жена Риби е мъж Козирог. Връзката между тези два зодиакални знака ще бъде изпълнена с хармония, нежност и щастие. Жената Риби се чувства защитена в прегръдките на своя любим партньор Козирог. Той обаче трябва да й осигурява нужната свобода, за да се чувства тя добре. Дамите със зодия Риби от своя страна трябва да показват, че половинката им е най-важното нещо за тях. Мъжът Козирог е прагматичен и амбициозен. Мъжете с тази зодия искат всичко да бъде перфектно и държат нещата да се случват по план. Мъжете Козирог имат високи стандарти, в това число и за любовните взаимоотношения. В същото време партньор от този зодиакален знак ще ви даде стабилността, от която се нуждаете.
http://www.tialoto.bg

Какви са сексуалните тайни на жените според зодиака?
Каква сте в любовната игра според зодията
Как изневеряват мъжете според зодията си? /ВИДЕО/
КАК СЕ СВАЛЯ ЖЕНА СПОРЕД ЗОДИЯТА Й?
Сексуалните тайни на жените според зодията
Изберете си мъж според календара
Каква жена си според деня, в който си родена?
 


Сходни връзки

Кой е идеалният мъж според зодията ви? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди