изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:34 EET
Точката G вече не е на мода!    
Интервюта И все пак я намерих!

Мечтата на еротомана да открие у партньорката си прословутата точка G скоро ще загуби актуалност. На женското тяло е открита друга точка, много по-важна, която се намира на съвсем друго място!

Авторът на откритието е жена - американският сексолог д-р Керъл КУИН.

Д-р Керъл Куин разказва за откритието си пред журналисти:


- Изследването на ерогенните зони на жената е една от основните насоки в моята работа. Естествено аз разполагам с доста обширна статистика на тази тема. Жените са различни - за разлика от мъжете техните ерогенни зони може да се намират на най-неочаквани места! Веднъж попаднах на проблемна пациентка - нейните ерогенни зони не работеха, с изключение на една...

- Клитора?
- Не познахте. Клиторът й беше слабо чувствителен. Тя всъщност заради това ме бе потърсила. Изследвайки тялото й с четчица и тампон, аз погледнах там, където сексолозите обикновено не поглеждат - дълбоко в слабините й. Областта между гениталиите и ануса винаги се е смятала за немного значима в сексуален план. И изведнъж при леките докосвания с четчицата моята "фригидна" пациентка прояви признаци на силна възбуда - учестено дишане, интензивно отделяне на смазка, непроизволни движения с таза. Точката, разположена приблизително по средата между долното свързване на срамните устни и аналния отвор, се оказа мощен ерогенен център, за който тя дори не е подозирала!

- Но това е индивидуална особеност, нали? Нали вие сама казахте, че при повечето жени това място е нечувствително.
- В никакъв случай! Аз казах само, че тази зона е била лишена от вниманието на сексолозите. А след тази пациентка /която между другото се избави от фригидността/ аз съсредоточих вниманието си именно върху това място, изследвайки го подробно при всяка жена. И можете ли да си представите - открих там ерогенна зона при 60 процента от пациентките! Изследвайки 350 жени, аз се убедих, че точката е много чувствителна! Нарекох я PS /Perfect Sexual/, изнесох доклад на Световния сексологичен форум. Надявам се, че асоциацията на сексолозите в скоро време ще утвърди официално моето откритие.

- Нима точката PS е също така ефективна за възбуждането на жената като точката G?

- Тя е много по-ефективна! Обикновено при сексологичен преглед жените проявяват само леки емоции, на ниво приятно - неприятно. А стимулацията на точката PS дава много ярък оргазъм! И то въпреки това, че аз съм лекар и също съм жена. А ако я стимулира мъж, партньор? У жена, предразположена към мултиоргазми, те ще започнат преди вкарването на члена. При това точката PS много по-лесно може да бъде намерена, отколкото G - не е необходимо влагалището да се опипва отвътре. А и не всяка жена се съгласява на такава палпация, особено ако двойката не е свързана от дълги отношения. Няколко нежни движения с пръстите - и веднага ще разберете всичко. Достатъчно е да следите внимателно реакцията на партньорката си. А когато намерите точката, трябва да се съсредоточите на нея. Редувайте меки натискания с поглаждания, и резултатът няма да закъснее.

- Значи точката PS решава всички проблеми? И останалите ерогенни зони вече не са нужни?
- Пак преувеличавате! Първо, свръхчувствителна точка PS има не всяка жена. Според моята статистика - при 60%. Възможно е при по-задълбочени изследвания колегите да ме поправят. Второ, зърната, клиторът, точката G - всички те си остават в сила.

Едновременното стимулиране на тези зони и точката PS ще усили усещанията на жената, ще ускори върховната наслада, ще направи преживяването по-дълбоко и бурно.
http://www.blitz.bg

6 вида женски оргазъм
Нимфоманията е болест без лек
Секс пози за бърз оргазъм
Оргазмът на жените може да се удължи до 4 месеца /18+/
10 супер съвета за страхотен секс (за мъже) /18+/
50 000 души годишно умират по време на секс
Вярваш ли в G точката?
Само за мъже: Женската сексуалност
Ето петте неща, които трябва да запаметите преди да скочите в леглото
 


Сходни връзки

Точката G вече не е на мода! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди