изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:50 EET
Люси Иларионов: Мария Илиева не може да е съдия в "Х-фактор" и да си ляга с участник!    
Интервюта Певецът Ангел ми се похвали, че е спал с нея, Мария обича да си се лупка, с когото свари

Людмил Иларионов е завършил НАТФИЗ. Актьор и режисьор. В момента е най-ангажираният автор на музикални клипове в България, работи и за гръцки мега звезди. Преди дни Люси и приятелката му - Ани Хоанг, съобщиха за абсурден и страшен проблем с нейния баща. Когато през 1991 г. в гр. Елин Пелин, където живее семейството на певицата, МВР прави чистка на виетнамци, полицай отива в дома им и се споразумява срещу 2000 лева тогавашни пари да не закача баща й.

Прибира обаче документите на Фук Чонг и оттогава виетнамецът е без документи у нас. В момента бащата на Ани е в нелегалност, тъй като МВР се опитва да го принуди да напусне България като нелегално пребиваващ. Оттам-нататък обаче започват мъките на семейството за български паспорт. Ексклузивно пред “ШОУ” режисьорът разкрива последното развитие по кошмарния проблем в семейството на Ани и в негов стил – без задръжки, от упор коментира известни лица от шоубизнеса.


- Люси, какво е развитието от последните дни с бащата на Ани, който продължава да е в нелегалност поради страх от екстрадиция от България?
- Извикаха ме в Дирекция „Емиграция” на бул. „Мария Луиза” и ми казаха, че бащата на Ани спешно трябва да излезе в някоя съседна държава, за да кандидатства за Виза Д. С нея да му се разреши за 6 месеца или за 1 година да пребивава в България легално, а те през това време ще започнат да му оправят документите. При това положение ние първо трябва да видим в коя държава да отиде, да намерим там къде ще спи, къде ще живее, къде ще се храни близо месец-месец и половина, докато му излезе визата. Аз ги попитах: „А той как ще влезе в тази съседна държава, като има само виетнамски паспорт и няма виза?!”. А те: „Ами, ние ще видим как”... Виетнамците не могат да влизат без виза във всяка държава! Накрая ще се окаже, че може да отиде само във Виетнам! А дали ще му позволят да се върне обратно в България?! Това никой не може да ми го гарантира! Ние няма да направим нещо, което никой не може да ми гарантира как ще завърши. А освен това, дори да му позволят да влезе в някоя държава, на него там за издаването на тази Виза Д за България ще му трябват различни документи, като например свидетелство за съдимост. Как ще го изкара, като той живее 32 години в България, как?!

Миналия четвъртък ми се обади полицай, който ми каза, че до понеделник бащата на Ани трябва да е напуснал страната! Той не знае езици, знае само български и виетнамски. При кого ще отиде?! Той трябва да отиде някъде, къде ще спи, как ще се храни!?...

А можаха да ми поискат рушвет от „Миграция”

4000 лева, за да оправят документите му - значи може!... Щом може да стане с рушвет, значи може да стане и без рушвет!

- Той, като се ожени неотдавна за майката на Ани, която е гражданка на държава, членка на Европейския съюз, това не го ли прави и него български гражданин?
- Явно бракът не му дава никакви права! Нямало никакво значение! Той лично с жена си отиде при тях края на януари месец и каза: „Здравейте, ние се оженихме, какво трябва да направя, за да остана тук?”. Те му казаха: „Ти какво правиш тук въобще?! Добре си ни дошъл, трябва да напуснеш България!”. България е държавата на абсурдите! Той се ожени за майката на Ани в общината в гр. Елин Пелин с виетнамски паспорт абсолютно легално! Имат дъщеря на 32 години! Този човек не е спрял да работи един ден, изкарва си парите като строителен работник. В същото време бежанците, които са дошли тук преди месеци, получават визи да останат в България, на всичкото отгоре първите 6 месеца им дават и по 800 лв. на месец!

- Но защо си е мълчал толкова години?
- Страхът е причината! Така са се държали с него, че той е разбрал, че в тази държава цари беззаконие! Цялата полиция в гр. Елин Пелин знае, че той няма документи. Той е ходил и е работил за един от големите шефове там месец-месец и нещо, и накрая той не му платил, смотанякът, и му казва: „Вместо да ти давам пари, ще си затворя очите, че си без документи, живей си спокойно!”. За какво говорим?! Идвал е и в София да работи, криел се е, внимавал е, но полицаите са го хващали няколко пъти! „Нямаш документи? Изкарай си джобовете!”

Вземат му парите и го пуснат!

Човекът остава без пари и ходи пеша от София до гр. Елин Пелин, с часове! Прибира се вкъщи без пари от работата - обрали го полицаите! Прибират кинтите и - хайде, оправяй се, както можеш!

- На фона на безумията и абсурдите в държавата, които преживявате с Ани и семейството й, изкушавам се да те попитам как ти се вижда животът в „Образцовия дом” на „ВИП брадър”?
- Последно във „ВИП брадър” видях разговора между Иво Аръков и Евгени Минчев. И ми стана много тъпо, защото аз го познавам Иво и си представям какво е някой да седне и да ти говори в женски род. Познавам и Евгени. Когато дойдох в София, съм имал случка с него. Бях в НАТФИЗ, той ме видя някъде, проведе и с мен някакъв разговор от сорта: „Коя зодия си, ходил ли си във Венеция, ще отидем заедно...”. И, нормално, аз бях тогава млад, слаб, красив, със сини очи и рус! /смях/ Но аз му обясних, че не съм от неговата партия. Той ми беше подал визитка, прибра си я обратно и каза: „Благодаря ти, че ми спести 6 ст.!”. И повече не ми обърна внимание.

След време, като станах по-известен като име обаче, направи нещо уникално! Свързах го с едни хора, с които да работи. Седнахме с тях, разбраха се за някаква цена и си тръгнах. Оставих ги да доуточнят нещата. След един ден Евгени ми звънна и ме попита: „Може ли да се видим?”. На срещата той ми донесе един плик с 5 процента от уговорената сума! Казва: „Благодаря ти, че ми направи връзката!”. Това ме изуми! Въобще не бях си поискал, просто ги свързах! Помислих си:

„Няма по-мъжкарска постъпка!”

Не ми се е случвало такова нещо друг път! Оттогава го уважавам адски много!

Евгени има проблем, когато се напие, но те всички във „ВИП брадър”, като са напият, са отвратителни! За Евгения Калканджиева не мога да повярвам! Но нищо чудно - тя е живяла само сред мутри, бизнесът си построи с парите на мутри, и явно е свикнала по този начин да се държи! Само как се отнесе с Камелия Воче: „Ела тука - върни се!”. Но и тук алкохолът си каза думата. Но нали хората казват: „Човек трябва да си пийне, и тогава ще видиш истинската му същност”... За мен Камелия Воче е една от най-красивите жени. Много бих искал моята жена, като стане на тия години, да изглежда като нея!

Влади Въргала ме подготви едно време да кандидатствам в НАТФИЗ. Уникален човек! Да си заложиш всичко, да жертваш семейството си, само и само да направиш своя филм! Това не всеки би го направил! Знам и за проблемите му с алкохола. Той беше човекът, който 1993 г., когато дойдох в София и нямаше къде да спя, с един приятел спяхме 3 нощи на гарата, много ми помогна.

- Написаха, че си се пристрастил към „тревата”, пушиш поне по 2 цигари на ден, за да забравиш проблемите, да не ти пука от теглото ти, а и ти се е отворил апетит от марихуаната, и пак си започнал много да ядеш...
-Да, че почвам от обяд, че имам някакви болки в краката!... Всички, които ме познават, знаят, че никога през живота си не съм лапал цигара! Не съм пушил обикновени цигари, та камо ли „трева” да пуша! А колкото до яденето, аз винаги съм си обичал да ям! /смях/

- Ани казва, че разпуска с марихуана...
- Ама, това е Ани. Аз говоря за себе си!

- Като говорихме преди дни, ми спомена, че много си впечатлен от една награда. За какво става въпрос?
- Разбрах, че Мария Илиева била избрана за най-влиятелната дама в българския шоубизнес от „Форбс”! Щях да падна! Кое й е най-влиятелното, не мога да разбера?! Колкото до песента й с Криско - такива има навсякъде! Повечето американски парчета са такива. И ги въртят в ефира на най-слушаните български радиа. Постоянно пускат парчето на Ники Минаж „Анаконда”. В нея тя пее на едно място: „Х...ят му е 28 см, трудно влиза, но се понася”. Но понеже не всички знаят английски, не прави впечатление. Криско, умно момче, вижда за какво става въпрос, и прави такива парчета. На Криско явно такова е нивото и го прави по този начин.

Но Мария Илиева, която „Форбс” обявява за най-влиятелната дама в българския шоубизнес?! Мисля, че „Форбс” спокойно могат да си навият на фунийки списанието си

и да си го заврат някъде!

Не може точно тази година, когато излиза това парче и всички са на мнение, че рейтингът на Мария Илиева пада стремглаво надолу, да я обявяват за най-влиятелната дама в българския шоубизнес! Пак питам: кое й е влиятелното?! Че без проблем си ляга с всеки, с който бачка?! Една Андреа, която всички я плюят и я обявяват за не знам си каква, откакто е гадже на Кубрат Пулев, за нея има един-единствен мъж и тя е единствено с него! Да, тя е в шоубизнеса и следва правилата на шоубизнеса - да прави някакви по-фриволни неща, за които да я цензурират, но тя сама за себе си знае много добре коя е. Вярна е, мога да го гарантирам! Ако я сравним с Мария Илиева, тя е като Света Дева Мария!

Мария Илиева била с Иво Аръков? Няма да се учудя да си е легнала с него! Какъв е проблемът? Тя в леглото е толкова разкрепостена, че съм сигурен, че той е останал много доволен!

Понякога седя и гледам „Х-фактор”, и наблюдавам Мария Илиева и Саня Армутлиева как като две загорели дами, вече на години, гледат младите момченца и само им текат лигите! Ако не се обичат, то е само за това, че не могат да си разделят малчуганите, младите, готините пичове!

Не може да си съдия в „Х-фактор” и да си легнеш с участник! Един от тях е Ангел, от дуета „Ангел и Моисей”. Бях с него в „Денсинг старс” и той лично ми се похвали!

- Е, хубава дама е, не можеш да отречеш!...
- О`кей де, няма да спорим! Знаеш, че тя ми е била гадже, значи по някакъв начин съм я харесвал, но времето толкова я е променило като човек, че няма накъде повече!... Уважавал съм я до едно време, казвал съм си: „Тая явно обича да се лупка, с когото свари, явно това я кефи”. Както и да е. Няма проблеми. Но, хайде, да не се правим на „Ние сме най хай!”.

Като млада беше друга, но явно винаги в главичката си е имала едно наум! Тя е единствената, с която, след като скъсахме една вечер, понеже нямаше как да се прибере толкова късно, защото живееше в „Люлин”, пак дойде да спи вкъщи и правихме секс като за последно! И то по нейно предложение, което беше странното. Но няма лошо. Такива жени си лягат с богаташи, политици, олигарси, но в същото време не забравят младите и готините момчета като Иво, като Ангел и др., и др., и др. Отиваш да работиш с режисьор – лягаш си с режисьора, отиваш да ти прави песен композитор – лягаш си с композитора... При нея това е нещо нормално.

- Люси, няма ли вече да се жените с Ани? Ти много искаше дете...
- В момента най-големият ни проблем е да оправим баща й. Как да правя дете, като бъдещият му дядо е заплашен от изгонване от България!? И Ани, и майка й са много тревожни.

Ани понякога плаче с часове!

Това е голяма нейна семейна трагедия, аз гледам да я подкрепям. И каквото мога да помогна, ще помогна. Живеем в отвратително тъпа и смотана държава! Най-много разчитаме на вицепрезидента Маргарита Попова. Тази комисия в президентството, като се събере, нека погледне колко години живее този човек в България, какво е направил, какво е създал? Създал е семейство, създал е дъщеря, изучил я е, бачкал е като луд да може да ходи на частни уроци Ани, да ходи на пиано и солфеж от 5-годишна, да ходи по конкурси, да запише Софийския университет!... Този човек е дал всичко от себе си, цял живот е работил, изплаща кредита за апартамента на семейството си всеки месец по 400 лв.! Нека тази комисия се запита: не е ли заслужил да бъде български гражданин?! Защото

той сега се крие

и няма един лев, не може да работи, а всички го знаят и го познават, че е добър майстор и викат само него в гр. Елин Пелин! Ние с Ани в момента изхранваме и тях, плащаме ток, вода, плащаме и кредита за апартамента, защото майка й е безработна, а държавата него го гони в чужбина! Кога ще свърши този цирк?! Трябва ли това семейство да продължава да се мъчи?! Защо сега този човек трябва да излезе и да седи в някаква чужда държава?! Как ще се оправя там, бе?! Защо държавата прави всичко, за да мъчи човека у нас като грешен дявол!?...

Едно интервю на Валерия КАЛЧЕВА
http://www.blitz.bg/


СЕМ спира „Видимо доволни” на Мария Илиева и Криско /ВИДЕО/

Мария Илиева обвързана с женен милионер!

Асен Блатечки пленил Маги с огромен...?

Секс на екс в „Х фактор”

Енрике Иглесиас: Имам най-малкия пенис в света

Стилист Капанов: Потресен съм от бюста на Мария Илиева

Енрике Иглесиас хвърли око на Мария Илиева

Мария Илиева се превърна в държанка

Галя от Каризма плени Мария Илиева с бразилски ритми

Мария Илиева ще е водеща на Стар Академи, Венета Райкова най-искана

Мисис България и Мария Илиева откриха нов бутик за бижута
Палавата Мария Илиева с нов любовник
 


Сходни връзки

Люси Иларионов: Мария Илиева не може да е съдия в "Х-фактор" и да си ляга с участник! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди