изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 04:00 EEST
Марияна Руменова-Антонова: Постоянно получавам оферти за секс с момичетата ми! /СНИМКИ 18+/    
Интервюта Марияна Руменова-Антонова е мениджър и собственик на скандалното еротично „Бабилон шоу”, което развива вече 5 години. Едни от най-изявените имена в него, някои вече бивши, други - настоящи, са небезизвестните Елена Кучкова, Биляна Евгениева, Галя Димитрова, Даниела Арнаут, Моника Валериева, Мари Вачева, певицата Aн Джи и др.

Във връзка с изтеклата още през август информация в медиите, че танцьорките й са компаньонки, потърсихме Марияна да коментира възникналия скандал, а и да разкаже за естеството на тяхната работа. Припомняме, че бивша ПР-ка на „Бабилон шоу” Соня Василева (сестра на репортера от „Господари на ефира” Влади Василев) беше в ареста с повдигнати обвинения, за склоняване на танцьорки и моделки към проституция. Соня използвала връзките си в артистичните среди, за да набавя момичета, моделки и танцьорки. Цената им била от 600 до 1000 лева.


- Вие ли се занимавате с подбора на момичета и възрастта им има ли значение?
- За възрастта няма толкова значение - имах една 35- годишна жена и тя беше една от най-харесваните!

- До каква степен еротиката е застъпена в танците на хореографията, както и по отношение на голотата на момичетата на сцената?
- Трябва да е с граница и на ниво, за да се създаде провокацията, иначе изглежда евтино. Съжалявам, че някои хора мислят че, момичетата могат да бъдат на консумация.

- Има ли случаи, в които се договарят момичета от „Бабилон” на индивидуален план – т. е. – има частно парти и хората искат само да си поръчат конкретно момиче да им танцува?
- Да, случвало се е.

Като казваме „поръчат”

не значи да го „поръчат” в онзи смисъл, за който всички се сещат.

- Във вашето шоу са работили едни от най-актуалните танцьорки и плеймейтки, носителки на титли от конкурси за красота и сексапил в България. Споменете имената на най-изявените от тях?
- Елена Кучкова, Биляна Евгениева, Галя Димитрова, Даниела Арнаут, Моника Валериева, Мари Вачева, певицата Aн Джи и др.

- Елена Кучкова, която в момента е във „ВИП брадър”, също е била във вашия балет. Какви са впечатленията ви от нея, като какъв човек я познавате?
- Много амбициозна, упорита, сама проби и се бори с живота. За жалост, тя вече не танцува в „Бабилон шоу”, но понякога идва като гост, за да ни гледа.

- Съжалявате ли, че напусна шоуто ви и поради какви причини се случи това - защото стана актуалната Мис Плеймейт, или пък връзка с мъж я е накарала да се оттегли от еротичните танци?
- Това си е неин избор. Иска да се развива – нормално. Имам момичета, които се отказват и заради мъжете до себе си, които са доста ревниви, но това е нормално. Все пак, в заведенията идват да ги гледат много мъже. Други пък идват с половинките си по участия. Въпрос на личен избор.

- Друга изявена ваша бивша танцьорка е Биляна Евгениева, която стана популярна като бившата годеница на бизнесмена Христо Сираков. Предполагам, че тя е напуснала, защото бившият й любим вече не е искал тя да танцува еротично за други мъже. Тя какво обяснение ви даде тогава?
- Никога не съм се бъркала в личния живот на момичетата. Вероятно след конкурса „Мис Плеймейт”, където тя се класира на трето място, е решила да се развива в друга посока, да започне ново начало.

- Като че ли има тенденция, ако някое от вашите момичета вземе титла или си намери достатъчно състоятелен мъж да я издържа, напуска шоуто…
- Шоуто „Бабилон” е един трамплин за момичетата. Те са като нешлифовани диаманти, които идват и с времето развиват себе си.

- Много често по адрес на вашето еротично шоу и момичетата от него се говори, че са компаньонки или направо проститутки на повикване. Защо според вас постоянно се „пускат” подобни спекулации в пресата?
- Нормално - защото са провокативни и шоуто е еротично. В България обичат така да лепват етикети.

Нека говорят...

- През август тази година беше арестувана вашата бивша ПР-ка – Соня Василева (която се оказа и сестра на репортера от „Господари на ефира” – Влади Василев), за склоняване на танцьорки към проституция, беше цитирана и замесена вашата еротична формация „Бабилон шоу”...
- В моето шоу са работили едни от най-известните танцьорки и модели, носителки на титли от престижни конкурси за красота! Категорично отричам, че във формацията ми се предлагат платени сексуслуги! За всички странични занимания и дейности на Соня по време на работата ми с нея, нека се произнесат компетентните органи.

- Когато избухна скандалът с Василева през лятото, вие сте казали пред нашата Агенция БЛИЦ, че не работите с нея от половин година. А колко време беше ваш пиар? Вие успяхте ли да поговорите с нея, след като изтече информация в медиите, че е задържана и какво ви отговори тя?
- Да, вече не работим заедно около една година. Не сме се чували.

- И по никакъв начин вие не сте станали свидетел на склоняване към подобна дейност от ваша страна към вашите момичета от „Бабилон шоу”?
- Не, не съм ставала свидетел на подобни неща. Нека не гледаме на танцьорките като момичета на повикване. Професията не е определяща за действията на едно момиче и нейния личен избор.

- Успяхте ли да проведете и „вътрешен разговор” с вашите момичета по този повод, с цел потвърждаване, че никоя от тях не е допускала подобно поведение - дали чрез въпросната ПР-ка или самостоятелно?

- Аз отговарям за шоуто, момичетата, с които работя сега, им имам пълно доверие, няма какво да говорим за тези неща.

- Ако научите, че някое от момичетата практикува подобна дейност, ще я уволните ли от балета, или просто ще я предупредите да не се разчува?

- Честно казано,

аз в личния живот не им се меся

отговарям само за шоуто.

- Към вас конкретно някой отправял ли е някога оферта за секс с някое от момичетата, с цел да му сътрудничите, съответно срещу определен хонорар – процент за вас и заплащане за момичето?
- Да, постоянно!

- Често „Бабилон шоу” излиза и в чужбина, в кои страни сте били и по чия покана, по-конкретно?
- В Македония, Гърция, Албания... От шефовете на различни клубове...

Едно интервю на Светлана Терзиева - СЕСИЛ

http://www.blitz.bg

Гери Тилева: Момичетата от "Бабилон шоу" не правим секс за пари, а за удоволствие!

Кучкова се разголи в чалга хит (СНИМКИ/ВИДЕО)

Елена Кучкова е новата "Мис Плеймейт"

The Calendar of Labour / КАЛЕНДАР НА ТРУДА 2014 /СНИМКИ/

Вижте в оригинал декларацията, която бие много по триумфа на Елена Кучкова!

Елена Кучкова: Естествено, че съм кучка (СНИМКИ 18+)

Порно прелест печели Мис Силикон 2014 /18+/

Порно актриса развя прелести в Слънчев бряг (СНИМКИ)

След предателството: Андреа заряза Моника завинаги

Ни Ло и Моника Валериева лице в лице в Бургас /СНИМКИ 18+/
Прекали! Забраняват новия клип на Андреа заради хард сцени с Моника! (ВИДЕО НЕ ЗА ДЕЦА)
Съгражданин на Моника от Дупница проговори: Тя е шафрантия номер 1 в града
Моника и Валери влизат заедно във ''ВИП Брадър'', спят в едно легло?
Лъсна истината за Моника Валериева, проститутка е
Моника ВалериеваМоника ВалериеваМоника ВалериеваМоника Валериева и Галя

Даниела Арнаут: Николета спечели плеймейт със свирка

Даниела Арнаут 3 Даниела Арнаут 2 Даниела Арнаут 4

Пиарка уреждала секс с балерини

Катрин ВачеваКатрин Вачева 2 

Грозно: Вижте фаталният скандал между Христо Сираков и Биляна в детайли!

 

 

Много шум, но за нищо – това се оказа преекспонираната приказка между милионера Христо Сираков  и манекенката с най-дългите бедра Биляна Евгениева.Много шум, но за нищо – това се оказа преекспонираната приказка между милионера Христо Сираков  и манекенката с най-дългите бедра Биляна Евгениева.Много шум, но за нищо – това се оказа преекспонираната приказка между милионера Христо Сираков  и манекенката с най-дългите бедра Биляна Евгениева.

 Галя Димитрова, изгонена от 'The BirdCage Show' /ВИДЕО/

 


Сходни връзки

Марияна Руменова-Антонова: Постоянно получавам оферти за секс с момичетата ми! /СНИМКИ 18+/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди