изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:11 EET
Ето какво желаят жените /18 плюс/    
Любопитно Известният експерт за отношенията между двата пола Чарлз Орландо направи анкета сред 1000 жени, за да разбере какво всъщност искат те в леглото от мъжете. Жените му отговорили директно и откровено .

"Искам да ме разсъблича така, както се отваря подарък – бавно, нежно, внимателно". Дебби Б.

***

"Искам той да ме целува с дълбоки и бавни целувки. Искам да чувствам, че ме обича и ме желае". Марта. Л

***.

"Обичам той да прави всичко възможно, за да ме доведе до оргазъм. За мене не е трудно да свършвам, но усещането, че той влага максимум усилия за това е влудяващо. Фран.Ю.

***

"Обожавам съвкуплението. Сериозно. Ако преди да влязат в мен, ми галят лоното с уста, за мен това е страхотно! Аз и без това трудно стигам до оргазъм и половият акт за мен е най-добрата подготовка да свърша". Джоан С.

***

"Страшно ми харесва мисълта, че някой ще ни засече по време на секс или ще поглежда как го правим. Ама не искам да ни спипат точно по време на самия акт, с члена във влагалището. Но нещо близо до това страшно ме възбужда. Затова започнах да излизам навън с пола без слипове и искам по време на разходките моето момче да ми пуска ръка под полата". Ерика Д.

***

"Той трябва да ми даде време да се настроя на сексуална вълна. Трябва да видя, че той ме желае – това много ме възбужда, но той не трябва да бърза". Мишел С.

***

"Много ми харесва, когато мъжът ми прави кунилингус , но само ако виждам, че той наистина иска това. И е толкова възбуждащо, че жадува да ми пробва вкуса ТАМ. Ана Дж.

***

"Когато си лягаме, моето момче смята, че щом се окажа по гръб, автоматично ще става влажна, готова да поема члена му. А така ми се иска прелюдия..." Моника Ф.

***

"Най-много ми се иска той да направи така, че да го пожелая". Френ Т.

***

"Искам да ме "изчука" в "рачешката" поза, стискайки или връзвайки отзад ръцете ми". Шона Е.

***

"Иска ми се да доминирам. Не винаги, но от време на време. Не, не искам да му направя нещо лошо, просто да направя с него нещо по-така. Нещо приятно, но и нещо, което той не може да контролира". Карън В.

***

"Иска ми се, преди да влезе в мен, да ми масажира гърба с кръгови движения и да ми гали краката с движение отгоре надолу, като си намаже ръцете с детско масло". Йоланда К.

***

"Искам да чувствам движението на езика му във вагината ми. Да кръжи и пърха там като пеперудка. Влудяващо усещане!". Консуела Г.

***

"Искам по-често преди секса той да си слага старата военна униформа. Не съм го познавала, когато е служил в армията, но когато е в ролята на военен, сексът се получава по-як. Изобщо аз се възбуждам от хора в униформа". Джеси Л.

***

Харесва ми мъжът да губи ума и дума, когато лягам в леглото с жартиери и обувки на висок ток". Ерика М.

***

"Имам желанието да почувствам, че той наистина ме иска. Да ме притисне към стената, да ми отдръпне настрани гащите и да ми го "вкара"! Джина Д.

***

"Понякога ми се иска той да прави фрикциите без бързане, с любов и нежност. А понякога ми се иска твърдо е...не, с яко дълбаене. А, бе ту ми се иска нежно, бавно и романтично съвокупление, ту понякога просто едно е...не" . Пола Б.

***

"Искам по време на акта той от време на време да ме целува в устата и да ме гали по главата". Джесика Л.

***

Искам по време на фрикциите той да си вади фалоса, чиято глава да извършва кръгови движения върху клитора ми – по часовниковата стрелка". Шона И.

***

"Искам ръцете му да ме галят и след като е влязъл в мен". Пени Дж.

***

"Херасва ми, когато по време на секс ме дърпат за косите. Това ме кара да чувствам, че мъжът господства". Крис П.

***

"Искам да ме гледа в очите. Особено, когато влиза в мен". Саманта Д.

***

"Целувай ме в устните. Целувай ме по гърба, по врата. Обсипвай ръцете му с целувки. Целувай вътрешната страна на бедрата ми. И непременно ме целувай, когато влизаш в мен и по време на самото сношение. Прави това. Моля те!" Бени К. /  bgnes.com

 


Сходни връзки

Ето какво желаят жените /18 плюс/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди