изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:41 EET
Ваня Червенкова: Саня Армутлиева отне съпруга, бизнеса и наследството на Камелия Тодорова!    
Интервюта "ВИП брадър" е изтрезвително, пълно с хора в абстиненция!

Ваня Червенкова е един от най-атрактивните Съквартиранти в предишния сезон на “ВИП брадър”. Бизнесдамата е известна с книгата си “Светлина след смъртта”, в която разказа за покушението срещу нея на 27 юли 2003 г., когато неизвестен килър изстрелва цял пълнител в тялото й насред Колхозния пазар във Варна. Тя пада на улицата, обляна в кръв, пред очите на дъщеря си, но по чудо оцелява.

Преди години Ваня води дълги дела за измама срещу журналиста Боби Цанков, които спечели през 2007-а. Акционер в “Интеркапитал груп” заедно със своя руски съдружник Али Алиев. Ексклузивно за “ШОУ” Червенкова прави анализ на Съквартирантите в този сезон на „ВИП брадър!”, а скоро бизнесдамата ще съобщи единствено на народното издание супер скандална новина, след която воайорското риалити вече няма да е същото!!!


Chervenkova_2.JPG- Ваня, как ти се вижда сегашният сезон на “ВИП брадър”?
- Има хора, които по никакъв повод не трябва да бъдат в тази къща! А вътре сега е „къщата на ужасите”! Виждаме само битовизми, само простотии, виждаме постоянно някакви абстинентни хора, които непрекъснато гълтат успокоителни и приспивателни заедно с алкохол, припадъци!... В нашия сезон с шепи се пиеше мелатонин, сега успокоителни с алкохол! Зорница Линдарева, ако е решила да подражава на Мерилин Монро и да си пие транквиланти с алкохол, колкото и да се старае, няма никога да бъде Мерилин Монро! Съжалявам майка й, но тя не можа да я защити! Трябваше да вдигне погледа си, независимо дали се срамува от дъщеря си и да каже като майката на Кали: “Това е моята дъщеря, аз я приемам такава, каквато е, заставам твърдо зад нея!”.

Пак казвам - аз не искам да гледам само “хляб и зрелища”! Искам да знам как Камелия Тодорова се е запознала със съпруга си, как онази Саня Армутлиева й го отнема, как й отнема бизнеса и наследството на нейните две дъщери! Наистина, Камелия Тодорова показва поведение на истинска дама, дори когато е по пижама. Но очаквам да избухне в един момент, да изтърве нервите си и да сложи някои хора на мястото им.

Очаквам Йорданка Христова да разкаже повече за това какво е да си снаха на Григор Стоичков по комунистическо време, как се е живяло в къщата на член на Политбюро. Да се направи силно разграничение на това, което е било преди и което е сега. Да разкаже повече за Фидел Кастро, за Куба...

Очаквам Камелия Воче да разкаже повече за трудностите й в Италия, за проблемите, които е имала със съпруга си, който е насилвал сексуално дъщеря й, как като самотна майка се е преборила. Очаквам повече поучителни лични истории!
А сега

“ВИП брадър” прилича повече на изтрезвително, отколкото на “Образцов дом”!

Защото продуцентите знаят, че като дадат малко повече алкохол, това е право пропорционално на рейтингите на шоуто!

- Ако сравниш двата сезона, в кой има по-силни характери?
- Нашият сезон показа много повече личности, характери, много повече индивидуалности, отколкото в този сезон, в който хората се пазят и се страхуват и са изцяло доминирани от Евгени Минчев! В нашия сезон имаше по-силни характери. Сега много от участниците реагират неадекватно или продуцентите не ни показват реакциите им.

Не може Евгени да нарече Йорданка “дърта комунистическа певица”, че пее фалшиво на живо! За мен реакцията на Йорданка също не беше адекватна. Очаквах тази велика жена, защото това е наистина голяма звезда, да постави Евгени на мястото му!

- А самата Йорданка изцяло ли одобряваш? Как гледаш на това, че не иска да дели сиренцето си с никого от Съквартирантите?
- Възхищавам се на тази жена! За мен тя е най-голямата българска звезда, която въобще е влизала някога в този формат. Ако има някакви здравословни проблеми, които да изискват повече млечни продукти, тя трябваше да го заложи в договора си. Но, когато вижда, че няма за хората, тя като най-възрастна и като майка на всички, би трябвало да раздаде цялото сирене и да остави най-малкото парченце за себе си. Но пък звездата си е звезда, тя си има своите претенции!

- Как ще коментираш скандалите в кухнята между Камелия Воче и Йорданка? Подобни имахте и вие с Мира Радева…
- В Къщата, като минат няколко седмици, става много тежко и наистина единственият ти релакс е да започнеш да готвиш, защото това на някои хора им действа успокояващо. В Къщата наистина е много трудно. На едно място толкова много хора, сблъсък между толкова много характери, невъзможността да слушаш музика, да четеш книга, осветлението през цялото денонощие те изпържва! Още повече всеки е с различни хигиенни навици! Вътре битовизмите вземат превес, защото има хора като Пламен Медаров в нашия сезон, на които въобще не им пука за бюджета на останалите! Много седмици наред сме живели 15 човека със 100-140 лв. Тези пари е невъзможно да стигнат дори за едно 3-членно семейство!

Месеци наред аз много трудно се съвземах от пребиваването си вътре.

Продуцентите много силно ме нараниха

на полуфинала, но доказах невинността си, като излязох и се явих на детектора на лъжата, и доказах, че не съм знаела за есемесите, пуснати за мен от четири карти!

- Смяташ ли, че бракът на Тачо и Жени Калканджиева ще оцелее?
- Учудена съм от афинитета им към групов секс, изумена съм, не го разбирам това! С Тачо се видяхме веднага след като излезе от Къщата в един столичен ресторант. Прави му чест, че беше много откровен! Но ми прави впечатление, че е откровен и истински само когато си пийне алкохол. Пожелавам му да бъде такъв без алкохола! Тогава наистина ще бъде онзи мъжкар, който трябва да бъде в живота! Но Жени много обича Тачо, и Тачо обича Жени, познавам ги от много години. Със сигурност знам, че те ще останат семейство!

- Свързват Жени Калканджиева с мутри, и теб също те обвиняват в подобни неща...
- Жени е една много силна жена, едно мъжко момиче, което успява да изкарва парите на семейството, да гледа детето си, дори и мъжа си! Жени също като мен е била жертва на едно жестоко престъпление, а това са трудно преодолими неща. Трябва да си много силен като характер и като организъм, за да можеш да издържиш всичко това! В каквото и да я обвиняват, Жени много обича Тачо и съм сигурна, че ще запазят брака си!

- Албена Вулева как ще коментираш?
- Не познавам това лице, но тя е толкова “сигнално-жълта”, колкото беше и предаването й преди години. Тя не е излязла от този образ и, предполагам, че ще си остане сигнално и крещящо жълта до края на живота си. Ако ще и да вземе още пет юридически дипломи, смятам, че това момиче може да покаже нещо много по-стойностно и по-достойно, отколкото по халатче да бълва само обидни квалификации по отношение на всички. Не чух нито една нормална дума, нито една положителна дума от нея по отношение на когото и да било!

- Ива Екимова?
- За такива хора като нея има само една квалификация –

ибрикчия!

Много двулична, изключително съм разочарована! Тя влезе с една сериозна заявка, че е пиар, че преподава на студенти... А тя показа, че е една ибрикчийка, нищо повече!

- Елена Кучкова?
- Една напудрена кукла, едно барби, което не показва нищо, и съм сигурна, че до края на формата също няма какво да покаже.
Учудена съм от участието на Ели Гигова! Изключително добро впечатление ми прави начина й на обличане, излъчването й.

Момичето си е родено привилегировано, но не злоупотребява и не манифестира с живота си в Париж, с богатите си родители... Завършила е Оксфорд, което съвсем не е за подценяване, и не виждам какво й беше мястото в Къщата, защото тя е като сама сред вълци.

- А кои от участниците в твоя сезон оставиха най-негативно впечатление у теб и повече не искаш да ги видиш в реалния живот?
- Пламен Медаров, който така и не излезе от ролята на шоумен и много ни навреди, защото най-много заради него сме губили мисии и голям процент от бюджета си. Дразнеше много хора вътре, правеше безброй интриги!

Мариян Кюрпанов, който така и не си призна каква е сексуалната му ориентация, защото аз не виждам нищо срамно в това. Изключително голяма част от моите приятели са гейове и аз много ги обичам и обожавам, защото са много креативни хора – артисти, певци, продуценти, режисьори, редактори, но не се срамуват да застанат зад своето собствено аз! Докато Кюрпанов до последно се криеше зад гърба на Лиана и се правеше на великия мъж! Аз категорично твърдя, мога и да го докажа, че неговата сексуална ориентация е друга и не го осъждам за това, а защото няма достойнството да си го признае

и се срамува от това!

- Победителят във ВИП шоуто не получава парична награда. Какво мотивира участниците?
- Сега всички хонорари на участниците се определят предварително и се договарят изключително конфиденциално между тях и продуцентите. За победителя няма никаква награда. Според мен и в “Биг брадър”, и във “ВИП брадър” не трябва да има предварително уговорени хонорари! Много по-честно ще е всеки един Съквартирант да бъде мотивиран и да се бори както за голямата награда накрая, каквато и да е тя, така и за обичта на хората! Примерно, ако вътре има 15 участници и на всеки е определен хонорар от 20 000 до 200 000 лв., това да съставлява голямата награда! И всички участници да се борят за тази голяма награда! Тогава те ще бъдат много по-мотивирани да участват в мисии, да покажат всичко от себе си! Сега всяка втора дума е:

“Тихо, трай си, за да си вземеш хонорара!”

И се държат вътре, все едно са на санаториум...

- В какъв случай сега участник губи хонорара си?
- Ако прояви агресия. Тачо, примерно, би трябвало да загуби хонорара си. Но ако продуцентите са доволни от рейтингите, които той е направил, може и да решат да му го изплатят. Не вземаш хонорара си и ако си тръгнеш по собствено желание от формата.

Едно интервю на Валерия КАЛЧЕВА
http://www.blitz.bg

Ваня Червенкова: Обществото не знае, че Тервел е разделен с жена си!

Ваня Червенкова: Тони Хамстера не е баща на дъщеря ми!
СТРОГО СЕКРЕТНО: Боби Цанков: Манол Велев переше пари, изнудваше хора!


Дъщерята на Йорданка Христова се залюби с модна журналистка!

Писателят Иво Югов: Калканджиева загуби с нокаут от второразредния плейбой Тачо!

Майката на Албена Вулева влезе във "ВИП Брадър" с гръм и трясък

Един напуска VIP Brother, майката на Албена Вулева влиза в Къщата

СЕМ глобява циците на Линдарева

Пълна лудница във "ВИП брадър"

Тачо допълзя пред Жени с пръстен, тя: „Свиня такава“

Евгени Минчев хареса Камелия Воче за секс, тя не била по тая част!

Гонят Евгени Минчев с нагласен вот довечера – договорът му с „ВИП Брадър” изтекъл

Грандиозен скандал между Жени Калканджиева и Камелия Воче

Тачо опроверга завръщането си в Къщата: "Страшни глупости"

ВИПОВЕТЕ НА ТЕРИТОРИЯТА БЪЛГАРИЯ СЛЕД 25 ГОДИНИ ДЕМОКРАЦИЯ

Лъсна поредната шашма на ВИП Брадър

Един съквартирант излиза, друг влиза в Образцовия дом

Иво Аръков отряза Евгени Минчев

Маргина оженил Жени за Тачо

Йорданка Христова с номинация да напусне VIP Brother

Скандалната певица Анита: Бих правила страстен секс с Тити Папазов във „ВИП брадър”! /ВИДЕО/

Горещи страсти в Къщата! Номинационна игра с политическите лидери изправи на нокти ВИП съквартирантите

Тачо посегна на Зорница и бе отстранен от ВИП Брадър

Нов скандал разтърси ВИП Брадър

Зорница Линдарева припадна от пиенеКалканджиева и Линдарева легнаха в едно легло

Сълзи в очите на съквартирантите тази вечер във Vip Brother

Разводът между Жени и Тачо - основна тема в „Образцовия дом“

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Любовникът на Жени Калканджиева излиза от нелегалност! Той е бос от ъндърграунда! Вижте кой е!

Нови скандали във "ВИП Брадър" - Калканджиева и Тачо разделени отдавна

Първи номинации очи в очи и нови разкрития за Жени и Тачо във "ВИП Брадър"

Откъде са милионите на Зорница Линдарева?

Трима напуснаха „ВИП Брадър“, или?

Славена Вътова смени Александър Найденов

Калканджиева: Правила съм групов секс

Евгени Минчев и Месечков били любовници?

Жени Калканджиева и любовницата на Тачо се прегърнаха във "ВИП брадър"

Двата лагера във VIP Brother се събират тази вечер

Любовен триъгълник във "ВИП брадър"

Жени Калканджиева: Линдарева преспа с мъжа ми, но не я мразя, защото не я познавам

Черната Златка: Иво Аръков си пада по мъже!

Задава ли се любовна афера Ели Гигова-Иво Аръков?

Йорданка Христова повлече крак във "ВИП брадър"

VIP BROTHER „ОБРАЗЦОВ ДОМ” ПОДАРЯВА УИКЕНДИ В СОЦРЕЗИДЕНЦИЯ

Иво Аръков, Ели Гигова, Камелия Тодорова и Елена Кучкова влизат във ВИП брадър!

АЛБЕНА ВУЛЕВА

Албена Вулева се завръща на сигнално жълт кон /СНИМКИ18+/

ЕЛЕНА КУЧКОВА

Кучкова се разголи в чалга хит (СНИМКИ/ВИДЕО)

Елена Кучкова е новата "Мис Плеймейт"
The Calendar of Labour / КАЛЕНДАР НА ТРУДА 2014 /СНИМКИ/
Вижте в оригинал декларацията, която бие много по триумфа на Елена Кучкова!
Елена Кучкова: Естествено, че съм кучка (СНИМКИ 18+)


Elena Kuchkova Elena Kuchkova 2 Elena Kuchkova 3

СЛАВЕНА ВЪТОВА


Миската Славена Вътова с порноклипчето забърса милионер

Славена Вътова стана ”Мис Туризъм” на световен конкурс

“Мис България” вдига палат до Бойко

Мис България 2006 Славена Вътова показва всичко в мъжко списание.

Мис България 2006 лъсна в хард порно в нета (видео +18)

Мис България Свят и Мис България Вселена в конфликт

Мис България Славена Вътова короняса Мис Шумен

Кои са най-високите жени сред известните българки

МИС ЧЕРНО МОРЕ'2005 СТАНА МИС БЪЛГАРИЯ'2006

Славена Вътова е Мис България

„Лицето“ на красотата у нас стана на 11 години

16-ГОДИШНАТА СЛАВЕНА ОТ ШУМЕН СПЕЧЕЛИ ТИТЛАТА МИС ЧЕРНО МОРЕ

Славена Вътова Славена Вътова 2 Славена Вътова 3 Славена Вътова 4

Славена Вътова 5 Славена Вътова 6 Славена Вътова 7 Славена Вътова 8

ЖЕНИ КАЛКАНДЖИЕВА:


ЖЕНИ КАЛКАНДЖИЕВА ПРИЗНА: РАЗВЕЖДАМ СЕ

Жени Калканджиева 2 Жени Калканджиева 1 Жени Калканджиева 3

Жени Калканджиева: Мъжете изневеряват от скука

Жени Калканджиева призна за Илия Павлов

МАРГИНА ФАЛИРА КАЛКАНДЖИЕВА. ИСТОРИЯТА НА ЕДНА ГОЛЯМА ЛЮБОВ

ЧЕРНАТА ЗЛАТКА:

Златка ДимитроваЗлатка ДимитроваЗлатка ДимитроваЗлатка Димитрова

ВСИЧКО ОКОЛО ЧЕРНАТА ЗЛАТКА


 


Сходни връзки

Ваня Червенкова: Саня Армутлиева отне съпруга, бизнеса и наследството на Камелия Тодорова! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди